Драшко Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 @@Драшко, Mozda je srah od promene jaci od svega. Ne volim da gubim one koje volim, zarad neceg mozda sigurnijeg, boljeg. Kad bi ti samo rekla kako stoje stvari. напиши у пп Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisha Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 јел` може то некако да се исправи? tuzansmajli8904 уздам се у Бога да ће дати и смиловати се...и молим се и чиним све што могу...већ годину дана и више,ал без Божије милости ту неће бити напретка...добио сам етикету ...духовно сам неук па ме целокупна ситуација и збуњује али се и борим да ме ово искушење не боли јер је од нашег Премилостивога...али нек ми опрости ипак ме боли Драгана Милошевић, JESSY, YOKA and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 уздам се у Бога да ће дати и смиловати се...и молим се и чиним све што могу...већ годину дана и више,ал без Божије милости ту неће бити напретка...добио сам етикету ...духовно сам неук па ме целокупна ситуација и збуњује али се и борим да ме ово искушење не боли јер је од нашег Премилостивога...али нек ми опрости ипак ме боли само настави да се бориш....Господ је милостив....помоћи ће ти Он....ако нешто можемо да помогнемо..... grouphug1 Драгана Милошевић and YOKA је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 eh, sta me boli....!? boli me dusa... zbog ljudskog bezumlja, bogootpadnistva... JESSY and YOKA је реаговао/ла на ово 2 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisha Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 само настави да се бориш....Господ је милостив....помоћи ће ти Он....ако нешто можемо да помогнемо..... grouphug1 хвала драга сестро...помолите се за наше помирење и продуховљење... Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 sve ! није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 Boli me besmisao Дијана. and Mironosica је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Април 14, 2013 Пријави Подели Написано Април 14, 2013 Boli me bol mojih bliznjih,boli me hladan i prazan pogled ljudi koje sam nekada usrecivala,boli me sto vise ne vidim svoj odraz u njihovim ocima,boli me sto odugovlacim,boli me kad vidim bolesnu i siromasnu djecu i starce,boli me kad se udaljim od Gospoda i kad se strah zavuce u kosti...Al nek boli.Sve dok boli znaci da smo zivi. JESSY, Драшко and Дијана. је реаговао/ла на ово 3 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 31, 2013 Пријави Подели Написано Мај 31, 2013 Rešenje je u otpuštanju svoje bolne tajne, kao u pesmi R.Tagorea : Tajnu svoga srca ne zadrži za se prijatelju, Kaži je meni krišom, samo meni.. ………………………………………… Moje ćete srce čuti, ne moje uši …………………………………………. Poveri mi tajnu svoga srca kroz uzdržane suze, kroz drhtav osmejak, kroz sladak stid i jad. YOKA and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Децембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2013 Боли ме самоћа. Много. Ne boli, već užasava... "Čega se grešnik boji, to ga snalazi" ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2013 "Čega se grešnik boji, to ga snalazi" bas tako.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Децембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2013 уздам се у Бога да ће дати и смиловати се...и молим се и чиним све што могу...већ годину дана и више,ал без Божије милости ту неће бити напретка...добио сам етикету ...духовно сам неук па ме целокупна ситуација и збуњује али се и борим да ме ово искушење не боли јер је од нашег Премилостивога...али нек ми опрости ипак ме боли Probaj da pobijediš ljubavlju i strpljenjem... Ali ni Bog ne može protiv ljudske volje, ako su srca otvrdla... Ako se samo iskupljuješ, budi strpljiv, uzdaj se u milost Božiju i doći će na svoje... Samo nije dobro da ispaštaju djeca. Odraslima kako god, ali samo da bude što manje naboja i mržnje oko njih, njih to raspolućuje i bukvalno rastura. ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Децембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2013 Bole me moje glupave misli. Ђуро Станивук, JESSY and Иван Дабижљевић је реаговао/ла на ово 3 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Децембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2013 Боли ме мрак...није шала Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladimir Vlada Написано Децембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2013 Boli me to sto sam tokom svog zivota povredio svesno i nesvesno ljude koji me vole,i posle svega sto je bilo oni su tu uz mene i bice uvek.Ali dusa boli za to i uvek ce boleti,.. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука