Гости Guest Написано Септембар 11, 2011 Гости Пријави Подели Написано Септембар 11, 2011 Хвала Зорки на позиву да учествујем у овој теми 1405_love Хвала Малини што је пристала на овај "двобој" ekstra си написала и Хвала Свима на овим лепим коментарина bendoff Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malina Написано Септембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2011 Хвала Зорки на позиву да учествујем у овој теми 1405_love Хвала Малини што је пристала на овај "двобој" ekstra си написала и Хвала Свима на овим лепим коментарина bendoff И ја се захваљујем Зорици што ме је позвала да учествујем у двоћошку, са овако занимљивим саучесником. Марти, свака част на одговорима. Свака част и Зорици, увек има занимљива питања. Као и Марти, захваљујем се свима на лепим коментарима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Септембар 11, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 11, 2011 Nema na čemu bilo mi je zadovoljstvo. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 12, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2011 Зоки, at last your sunflower... 1307_womens ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Септембар 30, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2011 Помаже Бог. Добродошли у ново издање двоћошка.Надам се да ћете уживати, мене заиста ове емисије тако радују, питате се зашто? Па зато што су оне за мене попут поклона изненађења. Баш онда кад мислим да ништа ново нема да се каже, да су већ сва мишљења изнијета, и да нећу бити изненађена нови гости потврде да то уопште није тако . А то ме радује, радује зог тога што ми омогућава да видим колико је Бог оригиналан, маштовит, како не постоје нигдје два иста човјека, двије исте личности, какав извор креативности – томе се дивим и због тога уживам да радим на овоме. Њих познајете, не могу рећи да су то особе које много говоре, али зато кад кажу те ријечи далеко се чују. Људи из сјенке, они који утичу на вас а да тога нисте ни свјесни, они су: Тања екс Петрија и Иван Илић. 1. ЖРУ је напокон у новом руху, какав је твој став о томе, мане-врлине и тако то (могу и приједлози - неће се оцо љутити Иване иако си мод, слобода говора је загарантована, тако да не устежи се ). Иван Илић: 1. Промена ЖРУ изгледа и функционалности је пун погодак. Имао сам у почетку, верујем као и већина нас, грчеве у стомаку док сам истраживао и покушавао да "пливам", бунило се нешто у мени али сада је и више него јасно да је сав труд који се улагао и који се и даље улаже вредан... Што се тиче предлога? Предлажем да прво извадим свој балван... па ћу онда да наставим да предлажем... Е, тако... у колики је био! Смета ми кад бацим поглед на актуелне теме и углавном не видим ништа друго осим тема везаних за атеизам. Како год почео разговор и на било коју тему, са атеистима се (част изузетцима, или изузетку) све се на крају своди на исту причу. Тако да би по мом мишљењу једна универзална тема била сасвим ок. Мада ми се чини да се и то решева полако. Тања екс Петрија: лепо рухо жру има ,,требало ми је времена да неке ствари научим ,али ми се свиђа (што би деца рекла)баш баш.предлог ВРАТИТЕ НАМ КО ЈЕ ОД АДМИНИСТРАЦИЈЕ ПРИСУТАН !!!!!!!!!!!! 2. Упознао/ла си чланове форума и уживо. Колико се виртуелна стварност разликује од реалне? (Јел ови што досађују на нету досађују и уживо ) Иван Илић: Сабора што чешће! Предивно је било... тј. људи су дивни. Од досадних се нико није појавио.А разлика, па, очи ме уопште не боле кад сам са форумашима у реалности... Тања екс Петрија: Јесам и Богу хвала што сам их упознала ! Ко је хтео да се представи јавно дошао је на сабор ( не мислим на чланове форума који нису из Београда ),неки можда нису били у Бгд`у .....Мислим да се разликује виртуелна стварност од реалне .Људе које сам упознала на сабору су фини и на форуму и уживо 3. Како би описао/ла Лепог Сићу у три ријечи? Иван Илић: Лепи Сића : љубазан + занимљив + другачији (него што сам могао предпоставити по писању на форуму) шифра: Појило Тања екс Петрија: То је немогуће ! Лепи Сића - сила од младића ! 4. Сретнеш на улици, особу за коју сматраш да ти је одузео/ла "пола живота", много си муке видио/видјела због њега/ње. Изненада те позива на пиће, другарски, да се подсјетите старих дана, ти ћеш... Иван Илић: Немам таквог у животу. Ал ако би замислио да постоји неко ко ми је загорчао живот и да ме зовне на пиће а још да је хладно пиво у питању? Па не знам. Могуће да би прихватио позив, трудим се да не злопамтим.. ал ко зна... можда би и журио негде, уколико би ми позив изгледао неискрен. Тања екс Петрија: Вероватно би отишла на пиће ..... 5. Кад си био/ла мали/а вољела си да... Иван Илић: Волео сам да правим колибе од прућа, па кад нађем штенце да их и довлачим ту у колибу, да их храним и тако то... па се играмо до миле воље... а волео сам да се играм и са једном Гоцом.. Тања екс Петрија: Да се пењем на дрво 6. Добио/ла си на лутрији милион долара, ти ћеш да: а) лумпујеш док тече новца, б) купиш Теленор и гледаш како ти се парице множе, ц) дио даш у добротворне сврхе, а остатак оставиш на банку, д) све раздајеш сиромасима, и кренеш за Христом, е) нешто друго (код ове опције било би лијепо написати шта је то) Иван Илић: Не играм лото нити било какве лутрије ал пошто сам обећао синчићу да ћу да уплатим један тикет и наравно кад добијем милионче овако ћу га поделити. 90% сиромашнима које не познајем. Ту се рачунају установе и појединци 10% сиромашнима које познајем. Ту се рачунају моји ближњи и ми Илићи Тања екс Петрија: Прво би лумповала ,помогла би обнову манастира и цркве у који идем дала би део пара у црквени фонд за сиромашне и немоћнеобезбедила децу купила би нове олуке и звоно за једну малу цркву у Дуууубокој и наравно помогла би ЖРУ (мислим да се то зове сервер ) 7. Пријатељ ти је забио нож у леђа, познајете се читав живот, и он те је издао, шта радиш? Иван Илић: Бедачим се. Молим се за нас. Опраштам му... а даље шта нам Бог да, ако код њега има покајања ето нове могућности ако нема, бедачим се још мало... Тања екс Петрија: 1, разговарам са њим.2, плачем.3, у мени тражим грешку. 8. Ево сада је популарна тема о геј паради, можда се то мени само чини, или кад се каже геј популација некако се углавном мисли на мушкарце, шта је са женама? Тј. има ли ту разлике у ставу кад је пол у питању? Иван Илић: По мени нема разлике. Нешто не мислим пуно о њима. А требало би, бар да се молим за њих као и за све болесне. Тања екс Петрија: Мисли се и на жене ,нема разлике 9. Кад кажем Микорист прво што ти падне на памет је... Иван Илић: 0 0 1 1 0 0 0 1 "бог за електротехнику и компјутере" Тања екс Петрија: Hugh Laurie 10. Како је изгледало кад ти се Бог показао? Ако није сувише лично питањце. Иван Илић: Ништа спектакуларно. Брат и ја смо крштени у манастиру Ћелије код Ваљева, 98-ме год. Било је то групно крштење, нисам сигуран колико ал бар једно 50 душа је крштено тад. Владике Лаврентије (тадашњи шабачковаљевски), Артемије (тадашњи рашкопризренски), Иринеј бачки, мислим да је био и митрополит Амфилохије, мада нисам сигуран да ли сам све набројао или сам некога додао ко није био, не сећам се најбоље јер тада нисам знао ко је ко. Сећам се да сам одлучио да удвољим мајчиној жељи да се крстим и да сам тада имао благи подсмех на све то ал реко не може да шкоди. Након тога смо почели да долазимо у ман. Ћелије и разговарамо са тада јеромонахом а сада протосинђелом Јованом (Јеленковим) игуманом црноречким. Отац нас је "на кашичицу" уводио у веру. Није био нападан али нас је сваки пут кад дођемо и кад одлазимо слао код светог аве Јустина да се помолимо. Мислим да је то био кључни моменат. Чини ми се да сам се тад почео по први пут молити и да ми је светитељ тад и отворио пут у веру. Сад кад размислим, за све што ми је било битно у животу ишао сам код светог Јустина... Тања екс Петрија: Прогледала сам 11. Сузе су по мом мишљењу: а) ок само ако су последица смијеха, б) одличан начин који је Бог оставио да човјек спере своје гријехове, ц) не волим сузе, оне су само за слабиће и размажене жене, д) сузе??? шта је то? Иван Илић: б) лековите Тања екс Петрија: Сузе су ок ! Права ствар и за смех и за тугу. 12. Омиљени писац... Иван Илић: Немам омиљеног писца, ни сликара, ни омиљени бенд, ни правац у музици, само омињеног тенисера који игра ко уметник. Тања екс Петрија: Душко Радовић 13. Мој свештеник је тако... Иван Илић: отац Небојша је одличан свештеник. труди се, не моралише, има иза себе горко искуство, као и већина избеглица из Босне, које га је учинило мудријим и јачим... веома ми је драг. Тања екс Петрија: Најбољи (мени је ово један од најсимпатичнијих одговора) 14. Шта цијениш код свог саговорника? Иван Илић: искреност. мислим да није дволична и да се с њом може отворено разговарати. Тања екс Петрија: Труд и љубав коју има у себи 15. Шта му/јој замјераш? Иван Илић: ништа Тања екс Петрија: Ништа ,баш ништа мислим да је на правом путу 16. Шта би му/јој поручио/ла? Иван Илић: Христос васкрсе! Волео би да се потруди (а то и себи желим) да обавезно дође на следећи скуп форумаша, па да се још боље упознамо. Тања екс Петрија: Још литар један .... , можда и пиво 17. Питање за екс Милеву? Иван Илић: Како ти се свиђа статус почасног модератора? Размишљаш ли да ово почасни у наредном периоду нестане? Тања екс Петрија: Шта највише волиш да једеш ? 18. Последњи пут си од срца био/ла срећан/срећна... Иван Илић: Сваки пут кад ми прође мисао кроз главу колико је Бог милостив према мени и мојима. Ових дана често о томе мислим, поготово од кад се родио други син. Ето прексиноћ уђем у дечију собу, спавају обојица. Каква срећа!. Неописива. Желео би да се сваком ко жели децу испуни та жеља! Тања екс Петрија: Бар једном дневно сам од срца срећна . Богу хвала ! 19. Најљепши мушкарац/жена на свијету је... (по могућности поставити фотку Иван Илић: мушкарац VSI, пардон Лепи Сића жена Norah Jones Тања екс Петрија: 20. Порука за читаоце... Иван Илић: Поручио би читаоцима форумашима да како знају и умеју дођу на следећи и сваки наредни сабор форумаша. Мислим да без такве врсте окупљања ово виртуелно не вреди много, тј. ово вреди много више. Христос Васкрсе! Тања екс Петрија: ко језике човјечије и ангјелске говорим а љубави немам, онда сам као звоно које звони, или прапорац који звечи.И ако имам пророштво и знам све тајне и сва знања, и ако имам сву вјеру да и горе премештам, а љубави немам, ништа сам.И ако раздам све имање своје, и ако предам тијело своје да се сажеже, а љубави немам, ништа ми не помаже.Љубав дуго трпи, милокрвна је; љубав не завиди; љубав се не велича, не надима се,Не чини што не ваља, не тражи своје, не срди се, не мисли о злу,Не радује се неправди, а радује се истини,Све сноси, све вјерује, свему се нада, све трпи.Љубав никад не престаје, а прорштво ако ће и престати, језици ако ће умукнути, разума ако ће нестати.Јер нешто знамо, и нешто пророкујемо;А кад додје савршено, онда ће престати што је нешто.Кад ја бијах мало дијете као дијете говорах, као дијете мишљах, као дијете размишљавах; а кад постадох човјек, одбацих дјетињство.Тако сад видимо као кроз стакло у загонетки, а онда ћемо лицем к лицу; сад познајем нешто, а онда ћу познати као што сам познат.А сад остаје вјера, над, љубав, ово троје; али је љубав највећа медју њима. прва посланица Апостола Павла Корицанима, 13 ЉУБАВ ЉУБАВ И ЉУБАВ !!!!!!!!!!!! Морате признати да ово двоје вечерашњих учесника имају истанчан осјећај за љепоту, или се то мени само чини ??? Пошто ја нисам баш неко ко може са сигурношћу то да тврди јер носим наочаре Е сад одговори - свиђа ми се титула почасног мода, не планирам да тражим њено скидање, не знам зашто бих, мени је заиста била част бити уредник, а и почасни мод, јер заиста волим ово мјесто и људе одавде. Тако да титула остаје. Тања највише од свега волим да једем карамел сладолед, али не буним се на било какав сладолед . Надам се да сам успјела да вам приближим ове двије сјајне творевине Господње.Мени су изазвали осмјех на лицу, а ако су и вама, онда је задатак успјешно обављен.Све најбоље од срца жели вам екс Милева са својим гостима Тањом и Иваном. До слиједећег јављања Господ нека вас чува и дарује свако добро. Збогом. мирођија, w.a.mozart, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 30, 2011 Гости Пријави Подели Написано Септембар 30, 2011 Људи, феноменално је! Свака част свима, најпре Зоки која све ово лчепо обоји, спакује и прокоментарише а онда и нашим драгим пријатељима Тањи и Ивану. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Децембар 13, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2011 Молио би драгу Зорицу да обнови ову предивну тему. 4869 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 23, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2013 ова тема је супер, може ли се некако обновити? "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 23, 2013 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2013 Ако има неког ко је расположен да направи интервјуе ја потпуно подржавам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 23, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2013 не знам каква је технологија израде оваквог интервјуа, али бих био вољан да саставим питањца Драги форумаши, дозволите ми да обновим ову тему Саставићу питањца, и за прве госте позивам драгу БАБУ и драгог Милана Бањца! Чим обавимо интервју и саставим лепо одговоре уживаћете Хвала JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 27, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2013 Драги форумаши, дозволите ми да обновим ову тему Саставићу питањца, и за прве госте позивам драгу БАБУ и драгог Милана Бањца! Чим обавимо интервју и саставим лепо одговоре уживаћете Хвала .mense. Silence , Драшко, Andre Williams and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 27, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2013 Драги наши, ево првог "ЖРУ двоћошка" у 2013ој. Гости су нам БАБА и Милан Бањац. Два изузетно позитивна и духовита форумаша. Уживајте Баба или деда? БАБА Jeste da je baba omnipotentno biće, ali ja više volim dede. Милан Бањац Деда, нисам стигао да се поближе упознам са (својим) бабама. Љубав или „држање за руке“? БАБА Kakvo bre držanje za ruke, matora sam ja za to, a i tresu mi se ruke. Милан Бањац Како бре "или" И једно и друго. Чему се надаш у скоријој будућности? БАБА Ne nadam se, ali očekujem banovanje zbog mojih odgovora u "dvoćošku". Милан Бањац Да пронађем (некако, волшебно) место у државном вртићу за своје дете. Да ли си изабрао/ла свој посао или је он изабрао тебе(да не питам за брачног друга)? БАБА Posao izabrao mene, pošto sam pametna, lepa neodoljiva i zgodna. I grdno se prevario Милан Бањац Посао је изабрао мене, и мислим да се не каје због тога Чега ћеш се најести до почетка поста? БАБА Sira Милан Бањац Бањалучки ћевап са луком уз овчије кисело млеко, можда се отворимо и за шиш Шта ти пружа ЖРУ? БАБА Osećaj pripadnosti Милан Бањац Прилику да комуницирам са људима са којима иначе не бих, а опет и прилику да упознам људе са којима бих и иначе комуницирао. Шта би променио/ла на форуму? БАБА. "Ne bih ja tu ništa diro !", mada bih vratila neke ljude. Милан Бањац Ништа ја ту не би' дирао Додао бих још мало свештеника који би по благослову одговарали на питања људи са форума.Опиши себе у четири речи? БАБА Dajem gas na nizbrdiciМилан Бањац Лењ, млак, сујетан, музикалан Кафа или чај? БАБАKafa. Čaj ne pijem ni kad adam bolesna. Милан Бањац Чај. Кафу јако ретко, бирам еспресо. Омиљена активност у слободно време? БАБА Šišanje ostatka mile mi familije u "monopolu" Милан Бањац Бицикл (ал онако по равном терену, опуштено). Колико су људи у твојој околини позитивни? БАБАNa žalost nisu pozitivni. Милан Бањац Углавном су позитивни, мада сви имамо жуте минуте. Кад би могао/ла да бираш посао из снова то би било......? БАБАPsihijatar Милан Бањац Freelance консултант који живи негде у брду на чистом ваздуху, има башту, краву, овцу, прасиће, пчеле и јако поуздан широкопојасни интернет прикључак. И ладу ниву приде. Шта је за тебе шкакљиво питање? БАБА Nema škakljivih pitanja, samo mogu da se pravim luda ili fina pa da ti ne odgovorim Милан Бањац Питање на које какав год одговор да дам доводим себе и/или друге у неприличну и незгодну ситуацију. Вера, љубав и нада су за тебе............? БАБАSmisao života.Милан Бањац Начин да се изборим са кризама и проблемима. Неостварени сан, (чијем остварењу се надаш)? БАБА Da završim fakultet. Милан Бањац Поуке.орг сабор у Новом Саду. Шта мислиш о саговорнику? БАБА Milan je totalna moja suprotnost, mlad, fin, obrazovan, kulturan, smiren, a i muško je. Mene je sramota što ne znam više o mom sagovorniku, evo drugarice učiteljice ja ću da naučim za sledeći čas.A ti Milanče spremi se, od sad si na posmatranju. Милан Бањац Јако духовита, оштроумна, бритка. Порука саговорнику? БАБА http://www.youtube.com/watch?v=e0Dw1U9F7Y0&feature=player_embedded Милан Бањац Држ се не дај се Порука форумашима? БАБА Smarate bre za medalju, i ko li mi vas samo dade da mi ovo malo živaca iskidate. (I omiljena moje majke) Stoko jedna bezrepa džigericu mi pojedoste. P.S. Volim vas sve, i od bake imate ratluk. (Al sam se pretrgla)Милан Бањац Шта год да вас мучи, поделите то са неким. Чешка или Пољска? БАБА Češka, mada nemam pojma zašto, valjda zbog Zyrona.Милан Бањац Чешка искључиво због Зајрона. Добро сад, ни пиво није лоше... Бразил или Мексико? БАБА Mexico Милан Бањац Бразил због жутих дресова. Hајомиљенија ТВ емисија (гледаш ли уопштеТВ)? БАБА "Dnevnik", pa se lepo isvađam sa televizorom ko čovek. Милан Бањац "Државни посао" без премца у последње време. Заправо их гледам на YT.Најнеомиљенија? БАБА "Pink" bih zakonom zabranilaМилан Бањац Жикина шареница. Представа, филм или књига који су те заиста потресли или оставили јак утисак? БАБА Film "beti blu", knjiga "100 godina samoće" Милан Бањац "Злочин и казна" - после читања сам се разболео, можда је и случајно било али тога се сећам. Промена коју би направио/ла у школском систему у Србији? БАБАKatarinu N. bih postavila za ministra prosvete. Милан Бањац Вратити достојанство просветним радницима у сваком погледу. Стандардизовати уџбенике. Мотивисати ђаке да слободно износе своје ставове и проблеме које имају у животу. Организовати добровољне радне акције и потрудити се да провод на њима буде незабораван. Срце ти затрепери кад.........? БАБАNe popijem lekove za tahikardiju Милан Бањац син (1,5 г.) сачека са огромним осмехом, циком и радошћу кад долазим кући са посла. Не треба те дирати кад си.....? БАБА. Mene uvek treba izbegavati, a posebno kada se probudim Милан Бањац Сконцентрисан на посао. Најлепши комплимент који си добио/ла? БАБАE ženo jesi kršina, al te ne bih menjao za 100 Monika Beluči. (Prim.aut. Bože, koja je budala ovaj moj muž) илан Бањац Пре неки дан ми рекоше како се уопште не мењам (иначе сам оћелавио и оседео прилично). Gucci или Гуча? БАБА Guču ne mogu da zamenim ni sa čim, a Gucci mogu i sa Pradom. Милан Бањац Ни једно ни друго. За следећи двоћошак предлажеш............? БАБАTaša vs Željko Bilbija Милан Бањац Игњатије и Мурамаса Хвала БАБА Drale, ako sam negde preteala, javi ,ću da menjam Милан Бањац Молим и други пут Хвала најлепше нашим гостима У следећм броју очекујемо двоћошак Таша & Жељко Билбија (чека се да Жељко потврди) Такође позивам Мурамасу / Игњатија да укрсте одговоре, биће узбудљиво Лазар Нешић, Баба, Oglo and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 28, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2013 E odlični ste oboje, baba je štono kažu vickasta a Banjac je štono kažu čovek na mestu. Jedino malo čudan dvoćošak, al svaka čas' Милан Б, Снежана, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 3, 2013 Пријави Подели Написано Март 3, 2013 Ускоро ћемо надам се имати госте на двоћошку Ташу и Жељка Билбију Молим све заинтересоване да ми пошаљу предлоге, сугестије или питања која желе да поставе гостима у ПП Хвала Поштовани , ускоро ћемо објавити двоћошак Таша вс Жељко Билбија (или ти Црвени Барон, једва га нађох за финално питање, умал ме шлаг не стрефи) Надам се да ћете уживати Наши форумаши су се показали духовити, позитивни и искрени За све жеље честитке и поздраве нам пишите на Drasko Bozovic 13229511 Medusa Avenue LA, Beverly Hills, California po. box 821233 Silence and Снежана је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Март 12, 2013 Пријави Подели Написано Март 12, 2013 Поштовани , ускоро ћемо објавити двоћошак Таша вс Жељко Билбија (или ти Црвени Барон, једва га нађох за финално питање, умал ме шлаг не стрефи) Vuk menja dlaku ... deder, jedva cekam da vidim kako smo ispali na televizor Срђан Ранђеловић, Биљана, Снежана and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука