Александрида Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 Moooociiiii veeeliiikiiiii :bla: a za sagovornike :) 4chsmu1 srecan klinac Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 11, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 mračnjak Ubio vas gospod bog da vas ne ubije dabogda! 4chsmu1 srecan ko da ti Riska baba klinac :) sve je :bla: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 Ooo, Boze... 0110_hahaha : :koliko duhovitosti... 0110_hahaha 4chsmu1 srecan Ovaj Mracnjak nije normalan ateista... :bla: 0110_hahaha 0110_hahaha :) :) Mociiii, f e n o m e n a l n o o o o 0110_hahaha 0110_hahaha klinac Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 Bilo mi je zadovoljstvo... Pozdrav za sagovornika i naklon za "domacina" :djetalina: пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 Bilo mi je zadovoljstvo... Pozdrav za sagovornika i naklon za "domacina" Takodje i meni http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 :bla: :cheesy2: omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 kul The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 Само ми није јасно на шта си овде мислио Kada bih danas sreo Isusa,rekao bih mu...mračnjak “Alal ti vera majstore! Ni sam ne bih umeo bolje!“ Шта тачно ни ти не би умео боље, да проповедаш љубав и мир међу људима или да страдаш на крсту ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 Само ми није јасно на шта си овде мислио Kada bih danas sreo Isusa,rekao bih mu...mračnjak “Alal ti vera majstore! Ni sam ne bih umeo bolje!“ Шта тачно ни ти не би умео боље, да проповедаш љубав и мир међу људима или да страдаш на крсту ? Nisam mislio na to, nego na propagandu... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 Само ми није јасно на шта си овде мислио Kada bih danas sreo Isusa,rekao bih mu...mračnjak “Alal ti vera majstore! Ni sam ne bih umeo bolje!“ Шта тачно ни ти не би умео боље, да проповедаш љубав и мир међу људима или да страдаш на крсту ? Nisam mislio na to, nego na propagandu... Па ако мислиш да је само пропаганда у питању, онда је то најскупље плаћена реклама у усторији света. Онда нешто не мислим да је за похвалу, ја бих гледао да прођем јефтиније. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 Само ми није јасно на шта си овде мислио Kada bih danas sreo Isusa,rekao bih mu...mračnjak “Alal ti vera majstore! Ni sam ne bih umeo bolje!“ Шта тачно ни ти не би умео боље, да проповедаш љубав и мир међу људима или да страдаш на крсту ? Nisam mislio na to, nego na propagandu... Па ако мислиш да је само пропаганда у питању, онда је то најскупље плаћена реклама у усторији света. Онда нешто не мислим да је за похвалу, ја бих гледао да прођем јефтиније. omasio si skroz... al nebitno, spamujemo temu... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 da... dosta spama Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јун 12, 2011 Пријави Подели Написано Јун 12, 2011 link=topic=11081.msg463062#msg463062 date=1307836551]da... dosta spama Мај синсир аполоџис 1405_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 12, 2011 Пријави Подели Написано Јун 12, 2011 go and sin no more Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука