Александрида Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Па Милевче,шта рећи srcee prstgoreСамо ти можеш да унесеш овакву позитиву у мој комп.Да си нам жива и здрава на многаја љета,па да читамо још пуууунооо оваквих стварчица bliss jeeee 1414_feel t4431 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 3, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 3, 2011 1414_feel лепо, баш освежење ових дана ! Милева, по ко зна који пут : свака част за тему bliss jeeee prstgore srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Милевче, чини ми се да ти се смеши "Пулицер" bliss jeeee Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Chevalier Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 А ко ће нама да исплати хонораре за интервју? bliss jeeee 1414_feel ...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Милева, након извесних искушења, ти и Ноле сте нас стварно усрећили! bliss jeeee 1414_feel srcee ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 3, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Иако знам да претјерујете не могу а да се не осјећам 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel Ма видите ли какви су нам гости сјајни, Цхевалиер игра салсу ekstra smej.gif klapklap А Нина слика - какве умјетничке душе ми имамо овдје па то је супер. Цхевалиер, ја ти помажем да се прославиш, а ти тражиш паре? 0409_feel smej.gif smej.gif smej.gif Платићу ти кад зарадим свој први милион, што ће рећи никад greengrin Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Chevalier Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Никад не реци никад... smej.gif ...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 3, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 3, 2011 smej.gif лепо, баш освежење ових дана ! Милева, по ко зна који пут : свака част за тему smej.gif Милева као и увек унесе раздраганост на форум које је веома недостајало Хвала драгим члановима на дивном интервјуу! smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Chevalier Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Хвала драгим члановима на дивном интервјуу! smej.gif Значи вама да се обратимо за хонорар? smej.gif smej.gif ...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 link=topic=11081.msg403550#msg403550 date=1301863618] leteti samo ono o starijima me nije oduševilo leteti Па зашто то брате. Није то моје, то је из "Првог и последњег Закона Божијег" Владике Николаја, а намењено свима нама. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Хвала драгим члановима на дивном интервјуу! algabacaju Значи вама да се обратимо за хонорар? leteti 0110_hahaha 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh leteti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Chevalier Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Могли би ми интервјуисани да оснујемо синдикат!!! Да се изборимо са овим израбљивањем!!! leteti ...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 3, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Колико ви мени плаћате што сам вас ставила на насловницу двоћошка ове седмице драги моји гости? 0102_laugh Сад сте дочекали својих 5 минута славе - дакле пааааааааааааре меееееееееееееени 4chsmu1 leteti leteti 0110_hahaha algabacaju 0102_laugh 0102_laugh Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Chevalier Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Ја сам убоги студент... leteti ...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Милевче, чини ми се да ти се смеши ...отказ. leteti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука