Милан Меденица :) Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 P.S. objektivno, te igrice koje Jade Raymond pravi su žešći smor, nepotrebne i besmislene. 0205_whistlingсад си управо дефинисала лопту као непортебну и бесмислену. :bla:не дирај у џејд, убисофт у коме раде српски програмери и игрице које сви играмо 0205_whistling клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 потпуно сте промашили максов други угао - анастасију :bla: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 19, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 19, 2011 Ljudi ovako, ja ne mogu zaista da ispratim sve ovo što vi dajete kao prijedlog. To je zaista lijepo od vas što dajete svoj doprinos, i želite da se ova tema razvija, i ja sam srećna zbog toga prstgore. S druge strane ja nisam sposobna da ispratim sve što vi želite, i to mi pomalo pravi presiju, da ja tu nešto moram, a ne mogu da odradim. I zbog svega toga, ja ću vaše prijedloge imati na umu, svakako, ali ću odlučiti kako mislim da je najbolje, i tema će napredovati onom brzinom, koju ja mogu postići. Pitanja koja ja sastavljam zahtjevaju vrijeme, ne zbog toga što su komplikovana, nego zbog toga što treba da su raznovrsna i da se ne ponavljaju. Pošto sam poznata po tome da u cajtnotu i pod pritiskom ne funkcionišem, ja ću da nastavim brzinom kojom mogu, gosti će biti oni koje ja smatram da treba da budu, a ukoliko se to ne bude poklopilo sa vašim željama (a ja ću se truditi da to bude usklađeno) molim vas crvenilo da se ne ljutite. E sad neki će reći, pa i nismo te mi pritiskali. I istina je niste. Presiju sam stvorila ja sama sebi pod uticajem vaših postova. I zato ovaj moj post služi samo kao jedno obavještenje kako će ova tema ići dalje, da bi opstala i da bi se razvijala. Nadam se da ćete me shvatiti i da me nećete osuđivati zbog ovoga. Pomenite me (Zoricu) u molitvama svojim. Hvala na razumijevanju. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 Samo da ti još jednom predložim da OBAVEZNO ponavljaš neka pitanja. To uopšte nije loše! Naprotiv, videće se kroz razne intervjue kako različiti ljudi odgovaraju na ta ista pitanja. Normalno, ona koja ti se najviše dopadaju (koja su izazivala najbolje odgovore), ne treba sad da kopiraš svih 20, jer različiti sagovornici inspirišu na neka posebna pitanje. U svakom slučaju, ako nastaviš sa skroz različitim pitanjima, ispucaćeš se kad-tad. Zato pogledaj stare intervjue i beleži pitanja koja bi mogla da budu fikna. prstgore Mislim da bi 7-8 fiksnih bila mera za sada (kada ih ukupno ima 20) . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 па, стварно, лепо вас је замолила да је мало пустите да сама одради свој посао...није у реду...зашто је не схватате озбиљно... dada ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Март 20, 2011 Пријави Подели Написано Март 20, 2011 па, стварно, лепо вас је замолила да је мало пустите да сама одради свој посао...није у реду...зашто је не схватате озбиљно... algabacaju Погреши човек.. algabacaju algabacaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Март 20, 2011 Пријави Подели Написано Март 20, 2011 Јаој, шта радите нашој Милеви! Она је толико избомбардована информацијама и предлозима да ће је заболети глава само читајући их а камоли кад почне да све узима у обзир и још плус да направи добра питања... :cheesy: poor Mileva... facenew22222222 Samo da ti još jednom predložim da OBAVEZNO ponavljaš neka pitanja. To uopšte nije loše! Naprotiv, videće se kroz razne intervjue kako različiti ljudi odgovaraju na ta ista pitanja. Normalno, ona koja ti se najviše dopadaju (koja su izazivala najbolje odgovore), ne treba sad da kopiraš svih 20, jer različiti sagovornici inspirišu na neka posebna pitanje. U svakom slučaju, ako nastaviš sa skroz različitim pitanjima, ispucaćeš se kad-tad. Zato pogledaj stare intervjue i beleži pitanja koja bi mogla da budu fikna. confused Mislim da bi 7-8 fiksnih bila mera za sada (kada ih ukupno ima 20) :bla:Pusti Milevu neka odluči šta će da radi prstgore Sestro Mileva samo idi onim ritmom koji ti odgovara sve je odlično do sada prstgore Moja puna podrška greengrin prstgore 4chsmu1 Zato pogledaj stare intervjue i beleži pitanja koja bi mogla da budu fikna. 4chsmu1 Mislim da bi 7-8 fiksnih bila mera za sada (kada ih ukupno ima 20) "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Март 20, 2011 Пријави Подели Написано Март 20, 2011 1405_loveoprostite poruka je otišla,a nisam primjetila nastavak....dole facenew22222222 "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Март 20, 2011 Пријави Подели Написано Март 20, 2011 Niko Milevu niti drži, niti je sili na nešto prstgore . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Март 20, 2011 Пријави Подели Написано Март 20, 2011 милева се бацила у трип да испуњава жеље facenew22222222 bliss jeeee bliss jeeee клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 3, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Помоз Бог братијо и сеје! 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel Како сте ми сви од реда? Морам да признам да ми је овај одмор свакако добро дошао, а и ова тренутна збивања на форуму су ми помогла да схватим колико ми фали двоћошак. И ето ме са новом епизодом. Вечерас, моји гости су НинаД и Цхевалиер - добродошли драги моји у двоћошак! Они су поразговарали са мном, и ево шта су ми рекли на: 1. Велики је пост, а кажу велика су и искушења, како ти стојиш с тим? Цхевалиер:Јоој, не стојим... Стално падам... Али се трудим да устанем брзо... crvenilo НинаД:Борим се уз Божију помоћ. .please. 2. Кад се појавим на форуму ЖРУ ја напросто...(доврши реченицу). Цхевалиер: ...не могу да одем... 4chsmu1 Ово све што се дешавало задњих дана на форуму ме је баш приковало испред монитора... НинаД:осећам да сам међу својима. 0442_feel 3. Прољеће у мени увијек изазива... Цхевалиер: Лептириће у стомаку... 0442_feel 4chsmu1 НинаД:Жељу за баштом, цвећем... t4431 4. Имаш ли неки хоби и који и зашто? Цхевалиер: Хмм.. Имао сам доста хобија... 4chsmu1 Paintball, airsoft... Волим да играм салсу crvenilo Али оно чему највише времена посвећујем је историјска реконструкција, тј. historical reenactment... НинаД: slikanje , онако за своју душу. Волим, а сад први пут имам мало времена за то. 5. Чији постови одавде ти се највише допадају? Цхевалиер: Хм... Аквилио... prstgore НинаД:Хм, има много добрих постова prstgore . Неки су можда речитији као Меда, а отац Иван увек има прави одговор на све. 6. Никад нисам разумио зашто жене (мушкарци)... Цхевалиер:Па не само жене, или само мушкарци, већ зашто генерално људи воле да себи компликују живот? То ми никад није било јасно... НинаД:Зашто мушкарци толико воле фудбал? 7. Кад идем у куповину мислим само о томе да... Цхевалиер: Па обично мислим пре куповине... 4chsmu1 Тако да касније само одем и купим оно што ми треба... 4chsmu1 НинаД:да ли ћу успети да изгурам до следеће плате. 8. Како је изгледало када те је Бог призвао себи, ако није тајна? Цхевалиер: Хмм... sta da radim Па нема неке занимљиве приче.. Једноставно, цео живот сам у Цркви... Од малих ногу су ме родитељи водили у цркву, рано су ме послали и на веронауку... Имао сам срећу да нам је вероучитељ дивна особа... И тако... НинаД:Нисам сигурна, не сећам се времена у коме нисам знала за Бога. Као мала сам знала дуго, дуго гледати у облаке јер сам мислила да ћу спазити неког анђела или свеца кад се помери. 9. Шта ћеш памтити цио свој живот? Цхевалиер: Их... Још сам млад, живот је преда мном. Мислим да ми тек претстоје тренуци које ћу памтити до краја живота... dada НинаД:Много тога има за памћење, али постојала је једна црквица (не знам да ли још постоји) у селу Жагровић поред Книна. Бака ме као малу водила пешке путем којим је она као девојчица и девојка са фамилијом ишла на службе. Свуда камен и у тој белини, камена црквица са неким великим, великим дрветом у дворишту које прави хлад. Ово сећање је сво у некој посебној светлости. 0442_feel 10. Моја прва љубав била је попут... Цхевалиер: Аууу... попут земљотреса у Јапану... и цунамија... и удара грома... и вулканске ерупције... истовремено... 4chsmu1 Једва сам се опоравио... НинаД:Уф, уф, већ сам 25 година у браку, а прва љубав мора да је била у 1.основне. Мора бити да ме је вукао за плетенице попут свих тадашњих дечака. 11. Шта цијениш код свог саговорника? Цхевалиер: Не знам... Извињавам се саговорници, али нисам имао прилику да је боље упознам... Углавном смо се сретали на овим Каладонт и Бројање темама... НинаД:Чини се добар дечко. 12. Шта му(јој) замјераш? Цхевалиер: Ништа... Ни њој, ни било коме... :cheesy: НинаД:Нисам приметила ништа што бих му замерила. 13. Шта би му (јој) поручио/ла? Цхевалиер: stadaradim НинаД:Да поштује старије јер су пре њега знали за Господа. Поштовање старијих данас је изгледа све ређе појава. Ово је општи савет и не значи да он старије не поштује, али није лоше опоменути. 14. Имаш ли неко питање за уредника двоћошка? Цхевалиер: Зашто баш ја? crvenilo НинаД:Како ли само смислиш оволика питања? 1405_love 15. Бокс или Џудо? Цхевалиер: Џудо, увек.. НинаД:Ма ни једно, од Мате Парлова бокс не пратим, а на џудоу ми је брат повредио колено. Лепо му је бака говорила да се мане спорта хехехе mazenje 16. Дејан или Андреј? Цхевалиер:Ма све вас волим... crvenilo Рецимо Нишизава... 4chsmu1 Меда... Аквилио... 0442_feel НинаД: 0409_feel 17. Коло сестара ЖРУ или Братија код Моа? Цхевалиер: Ај да будем ђентлмен 4chsmu1 Гласам за КС ЖРУ!!! НинаД:Морам признати да нисам чест гост ни једног ни другог. Можда је код Моа веселије. crvenilo 18. Путовање авионом или бродом? Цхевалиер:Хмм... Бродом... Мада нисам путовао авионом... juhuuu НинаД:Авионом, брже је. 19. Хамбургер или Чизбургер? Цхевалиер: Хамбургер, па чизбургер! 4chsmu1 НинаД:Радије бих пршут и сир из мјешине. Специјалитети мог родног краја. 20. Жуто или зелено? Цхевалиер: Плаво!! Ако баш мора, онда зелено... Ето, толико од мене. Хвала на пажњи! НинаД:Може и једно и друго 0102_laugh , да не раздвајам. Ето видите људи моји, Цхевалиер игра салсу, феноменално (надам се да ће ме некад научити нечему crvenilo), а наша драга сеја слика. Мени су уљепшали дан, а надам се и вама. А сад да им одговорим на питања. Брате тебе сам одабрала, јер си у последње вријеме ревноснији и више учествујеш на форуму него што је то било раније, и сматрам да заслужујеш, а ти сејо - сједнем испред монитора и блејим у њега и мислим, мајко мила ШТА ДА ИХ ПИТАМ spavanje1 :cheesy2: 0409_feel и некако ми дође само од себе. Мени је наравно као и увијек задовољство да угостим у двоћошку овако дивне госте. Хвала вам на издвојеном времену. А сви ви остали, који сте дошли да прочитате ново издање двоћошка хвала на указаном повјерењу. Истина пост је, истина, искушења јесу велика, али то нас наравно не спречава да се волимо и ширимо љубав према Богу и ближњем свом. Свако добро од Господа, и до слиједећег двоћошка збогом. Ваша Милева t4431 t4431 t4431 t4431 t4431 t4431 t4431 t4431 t4431 t4431 t4431 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 stadaradim лепо, баш освежење ових дана ! Милева, по ко зна који пут : свака част за тему :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 :cheesy: samo ono o starijima me nije oduševilo stadaradim Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 3, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 3, 2011 лепо, баш освежење ових дана ! Милева, по ко зна који пут : свака част за тему :cheesy: Мало опуштенције није на одмет. Хвала stadaradim Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Chevalier Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 bliss jeeee ...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука