Jump to content

ЖРУ двоћошак

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 639
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Јупиииииииии! Браво за све! 1405_love :)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Znaš šta Ulični, moram i lično da te upoznam, ti agituješ za mene na svakom koraku, a ne znamo se, pa to je sramota. Što se tiče tvog intervuja tj. onog što smo se dogovorili, kad god uradio, dobro uradio, i nemoj da misliš o tome kakva će ti biti pitanja, ona su najmanji problem, a tvoji sagovornici su sjajni ljudi tako da sigurna sam da će to biti jedan od ili čak i najinteresantniji dvoćošak. Nemoj da odustaješ. Ovaj Dushin prijedlog je sjajan, mogao bi da razmisliš o njemu. Ja vjerujem u tebe i sigurna sam da bi ti to tako dobro radio. Eh, da su svi atesti kao što si ti, gdje bi nam kraj bio  :drugarstvo: Ostalima se od srca zahvaljujem, što podržavaju ovu temu, i što odvajaju vrijeme za Žive Reči Utehe. Veliko vam

hvala hvala hvala hvala hvala

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Stvarno mislim da ne mogu da smislim 20 zanimljivih pitanja, a da ne kradem od tebe. Znači, moraću malo...

A, i ne mogu da nađem jednu od dve žrtve. Ali, ako me ne brziš, onda o.k. uradiću kad-tad.

Dushin predlog...

Pa, mog'o bih da im postavim i par škakljivih pitanja, što da ne bi' mog'o...

U svakom slučaju ću tebi da pošaljem kada bude gotovo, pa ti cenzuriši  :P

Predložio bih ti da ti neka pitanja budu standard, tj. da ih ima u svakom intervjuu. To nije ništa loše. Ako imaš 10-ak stalnih pitanja, mogla bi kasnije i da povećaš njihov ukupan broj na 30 ili čak 50.

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

50 pitanja bi možda bilo previše, 30 je neka sredina, vidjećemo još. Možeš da kradeš naravno, ma ništa ne brini, safataćemo mi tebi tvog sagovornika već nekako, evo i ja ću da se uključim u potragu. :P

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Malo mi je teško sastaviti odgovarajući, par, ali svakako već radim na tome. Hvala Booba.

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

можда не би било лоше да се сучељавају мушко и жеМско.

од силне жеље да спојиш, посвађаћеш пола форума  greengrin greengrin greengrin
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...