Милан Меденица :) Написано Фебруар 21, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2011 A, baš si me našla... Sa Medenicom sam najviše "oratio" (vidi LE rečnik) na ovom forumu, tako da bih njega i izabrao za "slučajnog partnera", da si me pitala da biram (Moc, sori...) 4chsmu1 :cheesy: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Фебруар 21, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2011 @Ulični - ja nemam ovlaštenja u ovom PDF-u za popravku, ali sam se obratila onome ko ima pa će greška biti ispravljena. I super je strip stadaradim ja sam baš onako elegantna :P :cheesy2: Imam par prijedloga pa ću razmotriti ko će biti slijedeći, 0110_hahaha Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jefimija Написано Фебруар 22, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2011 Milevice, svaka cast! 0110_hahaha klapklap klapklap "Будите,дакле, мудри као змије и безазлени као голубови" (Мт.10,16) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 22, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2011 знаш шта Милева, ја мислим да си се ти стварно прославила овом темом... :bla: одговори ти сада нама на следеће питање: како успеваш да се избориш са изненада стеченом славом? 0205_whistling ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Фебруар 22, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2011 Planiram da ovu temu prepustim drugima na neko vrijeme da me slavoljublje ne uništi Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 22, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2011 Planiram da ovu temu prepustim drugima na neko vrijeme da me slavoljublje ne uništi не, то никако...мораш да пронађеш нека друга средства ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Фебруар 22, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2011 :) ti nemaš predstave koliko bi to neki drugi urednik bolje radio, nego trpe me. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Фебруар 28, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2011 Alo, Milevo! Će bude li taj dvoćošak il' neće? . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Фебруар 28, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2011 Биће, само да се покренем, нешто нисам у муду уопште ових дана, па одлажем. Биће, биће, само да се мало опасуљим. 319.gif 319.gif Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Фебруар 28, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2011 Биће, само да се покренем, нешто нисам у муду уопште ових дана, па одлажем. Биће, биће, само да се мало опасуљим. :cmizdrenje: O.K. kad budeš, javi se... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 28, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2011 Биће, само да се покренем, нешто нисам у муду уопште ових дана, па одлажем. Биће, биће, само да се мало опасуљим. 0442_feel klapklap O.K. kad budeš, javi se... klapklap јој, улични, ал` си ''безобразан'' мајкл ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Фебруар 28, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2011 Ја мислим да је добро да Милева узме помоћника па да заједно са њим води ову тему..овакоје велики терет на њој.Шта мислите? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 28, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2011 Ја мислим да је добро да Милева узме помоћника па да заједно са њим води ову тему..овакоје велики терет на њој.Шта мислите? Slažem se 0442_feel “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Фебруар 28, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2011 O.K. kad budeš, javi se... crutches 0442_feel stidi se - sad ti neću javiti bleh bleh bleh Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Фебруар 28, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2011 Ја мислим да је добро да Милева узме помоћника па да заједно са њим води ову тему..овакоје велики терет на њој.Шта мислите? Jel se to prijavljuješ? crutches Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука