Зорица екс Милева Написано Јануар 31, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2011 Драги моји и драге моје, задовољство ми је да покренем прву сезону серијала ЖРУ двоугао bendoff. Данашњи гости су на моје, а надам се и ваше, велико задовољство наше драге сестре у Христу: Магдалена и Пролеће. vs Ево шта су оне рекле о: 1. Шта ти значи форум ЖРУ? Магдалена: то је место за утољавање духовне глади, место за дружење, бондинг, место на које волим да дођем и на коме се осећам као код куће (виртуелне, наравно). Пролеће: ЖРУ...хм...Па пошто сам углавном сама кући са децом,а зима стегла па не можемо напоље,овај форум и људи са истог су ми друштво... 2. Шта је то што свака добра домаћица мора да зна? Магдалена: кућни мултитаскинг, томе мора да буде вична. Пролеће: одговор на ово питање од мене нећете добити пошто сам ја УЖАСНА домаћица stadaradim 3. Да ли мислиш да су дошла тзв. „задња времена“? Магдалена: не знам, можда последња, ко ће га знати. Пролеће: вероватно су ово 'предзадња времена' greengrin 4. Да си модератор шта би промијенила? Магдалена: уффффф ... питај ме за годину дана, још сам свеж дошљак овде. Пролеће: ништа. 5. Какви су данас мушкарци? Магдалена: ... не бих да генерализујем, али боље да не почињем, попићу бан моментални. Пролеће: не могу да генерализујем.Има добрих,вредних,пожртвованих,породичних људи,а има и ових других...рекла бих да данас има више 'ових других'. (као да су се договарале - а нису :cheesy:) 6. Какви су били прије? Магдалена: ваљда бољи, чвршћи, самосталнији, одлучнији, бре - мушкарци, бар тако памтим нека ранија времена. Пролеће: не знам,можда је раније било више 'ових првих'. 7. Испричај нам нешто смијешно (може анегдота из твог живота). Магдалена: могу само нешто трагикомично. Пролеће: не могу да се сетим анегдоте,али ево вица: Шта се добије када се укрсте атеиста и Јеховин сведок? -Особа која иде од врата до врата без разлога... :cheesy: Нека се наши атеисти са форума не љуте,мала шала :bla: 8. Шта ти је мерак? Магдалена: мерак ми је да припалим цигару уз кафу или винце, али пошто сам већ дуго непушач, онда ништа. Пролеће: шетња.,дуга, дуга шетња по природи...ух... 9. Шта цијениш код своје саговорнице? Магдалена: слабо се знамо, скоро па никако, али је свакако ценим као мајку. Пролеће: искреност. 10. Замјераш ли јој нешто и ако замјераш шта? Магдалена: не срећемо се често тако да нисам још стигла ништа да јој замерим, а надам се ни она мени 4chsmu1. Пролеће: не замерам јој ништа,али баш ништа. 11. Слатко или слано? Магдалена: како кад, мртва трка. Пролеће: слатко! 12. Позориште или кино? Магдалена: позориште као јачи утисак, мада чешће идем у биоскоп. Пролеће: биоскоп 4chsmu1 13. Вожња или шетња? Магдалена: шетња свакако, вожња бицикла такође. Пролеће: шетња. 14. Рибља чорба или Бајага? Магдалена: ниједно (sta da radim). Пролеће: Чорба. 15. Црвено или црно? Магдалена: црвено (ал највише волим плаву). Пролеће: уф...црно. 16. Атеизам или будизам? Магдалена: ух..... ух... не знам и не желим да знам. Пролеће: будизам. 17. Еуфорична радост или спокој? Магдалена: потребан ми је спокој, свакако, али уз повремену еуфоричну радост. Пролеће: спокој. 18. Светосавље или Верујем? Магдалена: шта ? Форуми ? Ваљда Верујем, преко њега сам нашла ЖРУ. Пролеће: Верујем. 19. Дјевојчице или дјечаци? Магдалена: дечаци, наравно, љуби их мајка. Пролеће: дечаци. 20. Село гори, а баба се чешља или Мој рођак са села? Магдалена: ниједну не пратим. Пролеће: Мој рођак са села. Ово прилико се захваљујем драгим сестрама, а и вама поштовани читаоци, што сте издвојили вријеме да нас пратите. Свако добро свима. До идуће епизоде: 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel Rassoban and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Јануар 31, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2011 баш ми се свиЏа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јануар 31, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2011 Феноменална идеја за тему stadaradim И ево већ после прве епизоде предлажем ауторку исте за један угао у 10ом или неком другом јубиларном двоуглу 0442_feel Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Јануар 31, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2011 0442_feel stadaradim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Јануар 31, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2011 Ali stvarno se nismo dogovarale stadaradim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јануар 31, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2011 Mileva jaoo,što mi se em sviđa,em dopada stadaradim 0442_feel. Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 31, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2011 stadaradim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 31, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 31, 2011 Феноменална идеја за тему stadaradim И ево већ после прве епизоде предлажем ауторку исте за један угао у 10ом или неком другом јубиларном двоуглу 0442_feel Ја сам прије пар дана дала интервју Моцарту, тако да ће то мало да причека, али у сваком случају драго ми је да ти се свиђа. А о твом ангажману у овој серији ћемо још да попричамо. Свима хвала 0442_feel - ту сам да служим браћи и сестрама уз наду да ширимо љубав и Живе Речи Утехе. Све вас 0442_feel Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јануар 31, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2011 Феноменална идеја за тему И ево већ после прве епизоде предлажем ауторку исте за један угао у 10ом или неком другом јубиларном двоуглу Ја сам прије пар дана дала интервју Моцарту, тако да ће то мало да причека, али у сваком случају драго ми је да ти се свиђа. А о твом ангажману у овој серији ћемо још да попричамо. Свима хвала - ту сам да служим браћи и сестрама уз наду да ширимо љубав и Живе Речи Утехе. Све вас Хахаха о мом ангажману тек када скупим бар 2-3 хиљаде порука, до тада овде има много сјајних староседелаца које бих желео да чујем Одавно не видех бољу тему, још једном да поновим mazenje Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 31, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2011 о фала Богу, мало и жене да чујемо ekstra algabacaju algabacaju algabacaju клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 31, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јануар 31, 2011 У, баш лепо Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 31, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 31, 2011 Hvala još jednom - podrška mi uvijek znači. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 4, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2011 smej.gif :cheesy: 0110_hahaha odlično 0110_hahaha :cheesy: 4chsmu1 ekstra Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Фебруар 4, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2011 .mense. како се може учествовати... 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Фебруар 4, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2011 4chsmu1 како се може учествовати... Обрати се Милеви .mense. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука