Jump to content

Dal da čestitamo (gej) bračnom paru na dobijenoj bebi? Rode su se baš potrudile!

Оцени ову тему

Препоручена порука

нек ми Господ опрости и ви браћо али молио сам се да коначно "АНЂЕО ПОДИГНЕ СВОЈ МАЧ"!!! барга и шљам сигурно устаје у 3 ујутро да ложи ватру и храни оно јадно дијете које ће надам се Господа познати по муци његовој !!! стока перверзна !!!!

Подели на овим сајтовима

јадно дете, јадни они ...

подсећају ме на филм три мушкарца и беба, и то је још и позитиван филм, ал живо ме занима како ће анални клистир пре хомосекса да објасне свом детету кад крене пубертет.  0203_cool 0203_cool :cheesy:

ал оно капирам да барем по прстењу можемо да провалимо ко је с које стране брачног листа.

ne idi previse u detalje  prstgore 0203_cool

Подели на овим сајтовима

Ово је катастрофа. Имали сад још икога који ће да брани педере на геј паради следеће године у Београду???

Ето вам браћо, то је оно што сам ја цјело вријеме говорио. Ову педерску багру треба у коријен сасјећи. Не само што упропашћавају себе на најгори могући начин већ увлаче и малог анђела у своје перверзије...фуи.

Могу замислити какве ће они перверзије са овим малим дјететом изводити...не могу ни да замислим. Ово дијете ће сигурно имати велике последице ако одрасте са овим монструмима.

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Ово је катастрофа. Имали сад још икога који ће да брани педере на геј паради следеће године у Београду???

Ето вам браћо, то је оно што сам ја цјело вријеме говорио. Ову педерску багру треба у коријен сасјећи. Не само што упропашћавају себе на најгори могући начин већ увлаче и малог анђела у своје перверзије...фуи.

Могу замислити какве ће они перверзије са овим малим дјететом изводити...не могу ни да замислим. Ово дијете ће сигурно имати велике последице ако одрасте са овим монструмима.

Da ne preterujes? Pa nisu oni pedofili (bar se nadam da nisu).

I kod hetero parova ima perveznjaka i to takvih da ti se stomak prevrne pa opet nisu svi toliko

skrenuli da uvlace svoju (usvojenu ili biolosku) decu u to.

Nisam prorok ne znam ali se iskreno nadam da kad je vec dete tu gde je nece biti izlozeno bilo kakvim egzibicijama koa sto nisu ni mnoga dece onih hetero roditelja koji upraznjavaju razne sadmo mazo tehnike.

Подели на овим сајтовима

У сваком случају ово је болесно и јесте преверзија и нешто потпуно болесно и неприродно.

Да кренемо од чињенице да деца антитела и имунитет добијају кроз мајчино млеко,

па преко човеку усађене потребе за мајчинском љубављу, мирисом, звуком откуцаја срца и тако даље...

Јадно то дете.

Нема тог оца који може замијенити мајчинску љубав.

Догодине на Косову!

Подели на овим сајтовима

mališa je presladak... inače,u celoj stvari mi je najjače što se u medijima forsira izraz-surogat-majka... a ona ga rodila ... al je surogat a ovi su GENUINE....  pravi roditeljci, ćalci profesionalci

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

link=topic=10908.msg346298#msg346298 date=1295470066]

mališa je presladak... inače,u celoj stvari mi je najjače što se u medijima forsira izraz-surogat-majka... a ona ga rodila ... al je surogat a ovi su GENUINE....  pravi roditeljci, ćalci profesionalci

facenew22222222
Подели на овим сајтовима

Господе заштити малог Захарија! Увек исти проблем у сваком друштву. Нико неће да викне: "Цар је го!" Сви политичари широм света се такмиче који ће доказати да је најблагонаклонији према хомосексуалцима. Лекари су опет обавили свој задатак (као и за Хитлера) и устврдили да то није поремећај већ ствар избора. Неко воли плаве, неко црне боје, а неки "мали" не разумеју, воле обадвоје. Није него. Нисам за линч нити за батинања, али за пристојност јесам без обзира о каквом се пару ради. Што се тиче усвајања деце, када први хомосексуални пар добије дете природним путем, може.

Подели на овим сајтовима

Krasne fotke iz family albuma..

Постављена слика

Zaharije će imati šta da čita po novinama o svojim tatama-mamama

Постављена слика

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Bračo i sestre ovo se dešava u celom svetu, nego jedino kada se radi o nekome poznatom i popularnom kao što je Džon, Elton Džon, to izazove reakciju...

Ko zna koliko je takve dece dato pederima (i lezbejkama)...

možda bi mogao Dragi da iskopa nešto po wikiju što se tiče statističkih podataka o tome...

Vala samo da stave krunu onom rogatom pa da se zna koga su ljudi na ovome svetu uzeli za vođu i u kakvu provaliju idu.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Ovo je strasno.Jadno malo dete...I ta majka koja ga rodi,da li je pri sebi,kome ga dade,za kojih 30 srebrenjaka?

Питање је дал та мајка уопште зна коме је њезино дјете припало...углавном се то не зна. Даш дјете једној агентури и они траже родитеље. Да је та мајка знала да ће дјете припасти педерима, никада га она неби дала, па таман гладовала заједно са њим.

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Да је та мајка знала да ће дјете припасти педерима, никада га она неби дала, па таман гладовала заједно са њим.

Глупости,мислим да је врло добро знала,и вероватно добро уновчила.

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

sta mislite da li je bolje sto ga rodila i dala ovakvom paru ili da je abortirala? iskreno nisam za za to da homoseksualci usvajaju decu ali svi smo svesni da su ti isti homoseksualci rodjeni u heteroseksualnim brakovima...tako da, pitanje je sad: biti ili' ne biti? jedino se mozemo nadati milosti Bozijoj kad je bebac Zaharije u pitanju.

"Будите,дакле, мудри као змије и безазлени као голубови" (Мт.10,16)

Подели на овим сајтовима

• Гости

Да је та мајка знала да ће дјете припасти педерима, никада га она неби дала, па таман гладовала заједно са њим.

Глупости,мислим да је врло добро знала,и вероватно добро уновчила.
Наравно да је знала, није Елтон Џон било ко...
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...