buntovnik Написано Јануар 14, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2011 Пазите сад ово. Монах Артемије није у границама епархије за коју тврди се проширила на читаву планету. Људи моји да га нису отели ванземаљци Молдере, куде си???? Шалим се наравно. Владика Артемије јесте канонски Владика ЕРП, али како му је тренутно онемогућен боравак у оквиру географских граница његове Епархије (ви знате ко је то и како урадио, мада морам да Вам кажем да не признајем ни ту квази државу, ни њену квази власт, ни квази полицију, мада је "наша држава" (ваљда се нећете наљутити што мислим да је и даље држава у којој живим Србија, иако се налазим на територији КосМета) оберучке прихватила сарадњу са наведеним субјектима), па како би и даље остао пастир и духовник својим епархијанима то је сада ЕРП свуда онде где се налазе монаси ЕРП. ...što je samo još jedno opravdanje za kršenje bezbroj kanona. Брате, молим те наведи ми кноне које је Владика Артемије прекшио. Ево. http://www.spc.rs/sr/akt_o_kanonskoj_odgovornosti_rascinjenog_episkopa_artemija_maj_2010_god ма није то све, има још СИГУРНО, размислите 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сербонац Написано Јануар 14, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2011 :229229229: 89898989898989 0409_feel "Род Трибала, Срба на земљи је најстарији и највећи!" - Лаоник Халкокондил Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hana Написано Јануар 14, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2011 А када би на Сабору следећи пут донели одлуку о смени неког другог епископа, због "грехова" његовог секретара-како би тај епископ одреаговао? То ме баш занима. О финансијским малверзацијама нећу ни да говорим... "Бог је, из видљиве и невидљиве природе, властитим рукама саздао човека по своме образу и подобију, обликујући тело од земље, и својим Духом подарио му је словесну и умну душу. А тога човека називамо Божанском иконом, јер израз "по образу"-икони, открива оно што је умно и самовласно, док израз "по подобију" открива могућност уподобљавања врлини." Свети Јован Дамаскин Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
buntovnik Написано Јануар 14, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2011 О финансијским малверзацијама нећу ни да говорим... :229229229: где су Вам докази сестро Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Јануар 14, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2011 О финансијским малверзацијама нећу ни да говорим... :229229229: где су Вам докази сестро Доказ су направаљене куће, свештеници којима су закинута примања (да не кажем који су покрадени), ... Погледај први пост па ћеш видети да ту има многих очигледних доказа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hana Написано Јануар 14, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2011 О финансијским малверзацијама нећу ни да говорим... :229229229: где су Вам докази сестро Dokazi u vezi cega i koga? 0409_feel "Бог је, из видљиве и невидљиве природе, властитим рукама саздао човека по своме образу и подобију, обликујући тело од земље, и својим Духом подарио му је словесну и умну душу. А тога човека називамо Божанском иконом, јер израз "по образу"-икони, открива оно што је умно и самовласно, док израз "по подобију" открива могућност уподобљавања врлини." Свети Јован Дамаскин Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Јануар 14, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2011 Bojim se da to nije jedini slučaj da episkopi nisu davali novce sveštenicima koje im je namenila država. Ima toga i van Srbije... "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
buntovnik Написано Јануар 14, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2011 Доказ су направаљене куће, свештеници којима су закинута примања (да не кажем који су покрадени), ... Погледај први пост па ћеш видети да ту има многих очигледних доказа Имена "јадних" покрадених попова, локације "фиктивних" објејата... Али, ваљда ВИ то боље знате од нас који живимо на тој територији :229229229: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 14, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2011 u skorije vreme sam razgovarao sa ljudima sa Kosmeta... finim i kulturnim ljudima,dragim i normalnim ljudima... ljudima koje volim... sa njima se o Artemiju ne može razgovarati... oni.doduše, i dalje idu na liturgiju u SPC hramove ali ne idu u sve hramove... samo u -proverene- bojim se da kažem da je dosta ljudi sa Kosova zaraženo virusom Artemija i iskreno mi je žao zbog toga ... tako je kad se Hristos zameni čovekom... uvek bilo Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 14, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2011 što se tiče ovog ničim izazvanog ubacivanja BOGORODICE DJEVO nakon što su pruženi dokazi tj. argumenti,podsetilo me na jednu epizodu Alfa... od 1,10 nadalje .... 30-ak sekundi ALF - The Tonight Show (English) - Part 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
buntovnik Написано Јануар 14, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2011 link=topic=10847.msg343514#msg343514 date=1295048979] što se tiče ovog ničim izazvanog ubacivanja BOGORODICE DJEVO nakon što su pruženi dokazi tj. argumenti,podsetilo me na jednu epizodu Alfa... od 1,10 nadalje .... 30-ak sekundi ALF - The Tonight Show (English) - Part 3 Свако треба да зна да се зли духови претварају (узимају облик) у Ађела, сваког Светитеља па се представљају и у самог Исуса Христа. Али не могу носити "Крст" или се преобразити у лик Пресвете Богородице, смета им освештана Богородичина икона. У данашње време разни људи долазе нам на врата, пресрећу на улици итд. Немојмо се расправљати ни са ким, него себе прво оградимо крсним знаком али правилно а потом изговарајмо: "Богородице Дјево" молитву и видећете коме такви служе. Јер ако њиховим господарима смета ова молитва, како ће тек њиховим слугама засметати. Многи су са вером нашли утеху у овој молитви. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јануар 15, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2011 Пазите сад ово. Монах Артемије није у границама епархије за коју тврди се проширила на читаву планету. Људи моји да га нису отели ванземаљци 0409_feel Молдере, куде си???? Шалим се наравно. Владика Артемије јесте канонски Владика ЕРП, али како му је тренутно онемогућен боравак у оквиру географских граница његове Епархије (ви знате ко је то и како урадио, мада морам да Вам кажем да не признајем ни ту квази државу, ни њену квази власт, ни квази полицију, мада је "наша држава" (ваљда се нећете наљутити што мислим да је и даље држава у којој живим Србија, иако се налазим на територији КосМета) оберучке прихватила сарадњу са наведеним субјектима), па како би и даље остао пастир и духовник својим епархијанима то је сада ЕРП свуда онде где се налазе монаси ЕРП. ...što je samo još jedno opravdanje za kršenje bezbroj kanona. Брате, молим те наведи ми кноне које је Владика Артемије прекшио. Ево. http://www.spc.rs/sr/akt_o_kanonskoj_odgovornosti_rascinjenog_episkopa_artemija_maj_2010_god ма није то све, има још СИГУРНО, размислите :229229229: Sasvim dovoljno. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
buntovnik Написано Јануар 15, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2011 САД МИ ЈЕ СВЕ ЈАСНО ПОЗДРАВ ЗА ЏОМУ http://www.facebook.com/pages/Protojerej-Velibor-Domic-BORBA-ZA-VERU/172965589401075 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
buntovnik Написано Јануар 15, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2011 Sasvim dovoljno. Има још :229229229:, Џомић је упућен... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 15, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2011 mislim da ovakvo istrajavanje u ignorisanju argumenata govori glasnije od prethodnih postova... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука