Jump to content

Beograd ove godine dobija policiju za životinje

Оцени ову тему

Препоручена порука

животиња човеку служи да се воле међусобно

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,10831.msg342587/topicseen.html#msg342587

Хвала, Никола, одлична тема!!!

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

rogi

Одакле њима жеља за животом, када нису ни свесни да су живи?

Јел ти то озбиљно???  :229229229:

Веома озбиљно..

Ако је неко генетски програмиран..да једе, пије и да се размножава..нема свест о постојању..

Како има вољу?

Јеси ти некад провео или провела мало времена са неком животињом?

Ајде да прошеташ са мојим псима, па да видиш да ли имају вољу и свест!

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

Да ли ту у ту дефиницију може да уђе и да животиња човеку служи да се воле међусобно?

Не заборавите на то колико од животиња може да се научи. Посебно од љубимаца, они су највише са нама.

Шта можеш да научиш од животиња?

Ајде наведи једну ствар?

Ја сам имао животиње...пса, мачку итд..итд..

Паметни су , због посла које им је Бог наменио да обављају...али шта ја од њих да научим?

И молим вас престаните да умањује те вредност људског живота оваквим причама..

Значи животиње имају сврху, да лове или да лају и то је по теби све.

Па ако погледаш мало унутар тог тела, видећеш да се ту крије још нешто.

Шта можеш да научиш од животиња?

Па гледам сваког дана како се оне радују искреније од људи, како воле цео свет!

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

И молим вас престаните да умањује те вредност људског живота оваквим причама..

Зашто мислиш д асе таквим причама умањује вредност људског живота...?

Ми сви заједно чинимо свет, без обзира на то ко је виша и можда Бигу важнија врста...?

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

evo ovako- nevezano za choveka i njegovo pravo na zhivot, i poredjenje chovekovog zhivota sa zhivotinjskim (iako je chinjenica da oboje imaju zhivot), pokazacju zashto je nemoralno ubijati zhivotinje za hranu iz perspektive filosofije etike. vrlo prosto.

svaka religija i svaki mentalno zdrav chovek cje se slozhiti da su nasilje i surovost prema zhivotinjama loshi.

e sad, nasilje i surovost su neopravdano/ prekomerno korishcjenje fizichke sile (povredjivanje/ ubijanje).

chovek i bez ubijanja zhivotinja za hranu ima dovoljno da prezhivi i bude zdrav i jak, samim tim, nema potrebu za ubijanjem zhivotinja za hranu.

dakle, povredjivanje/ ubijanje zhivotinja za hranu je neopravdano/ prekomerno korishcjenje fizichke sile, tj. nasilje i surovost.

a nasilje i surovost su (kao shto smo rekli) etichki losha dela.

dakle, nemoralno je ubijati zhivotinje za hranu/ jesti zhivotinje koje su ubijene za hranu.

Ми смо сваштоједи, а да је добро да једемо само биљке су приче којим покушавају да нас скрену са правог пута... Вегетаријанство је јааако далеко од православља.

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

ОТ (да одговорим Тавити) : деца улице имају тзв. Свратиште, ако га нису затворили, оно час ради час не ради...

Колико ја знам, отворено је неко веће свратиште, на другој локацији.

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

evo ovako- nevezano za choveka i njegovo pravo na zhivot, i poredjenje chovekovog zhivota sa zhivotinjskim (iako je chinjenica da oboje imaju zhivot), pokazacju zashto je nemoralno ubijati zhivotinje za hranu iz perspektive filosofije etike. vrlo prosto.

svaka religija i svaki mentalno zdrav chovek cje se slozhiti da su nasilje i surovost prema zhivotinjama loshi.

e sad, nasilje i surovost su neopravdano/ prekomerno korishcjenje fizichke sile (povredjivanje/ ubijanje).

chovek i bez ubijanja zhivotinja za hranu ima dovoljno da prezhivi i bude zdrav i jak, samim tim, nema potrebu za ubijanjem zhivotinja za hranu.

dakle, povredjivanje/ ubijanje zhivotinja za hranu je neopravdano/ prekomerno korishcjenje fizichke sile, tj. nasilje i surovost.

dakle, nemoralno je ubijati zhivotinje za hranu/ jesti zhivotinje koje su ubijene za hranu.

Ми смо сваштоједи, а да је добро да једемо само биљке су приче којим покушавају да нас скрену са правог пута... Вегетаријанство је јааако далеко од православља.

Znaci ne primate vegeterijance u svoje redove 0409_feel. Vazno da postoji samo jedan nacin da se vodi dobar  pravoslavni zivot :229229229:

Ima ono knjiga China Study, na koju se vegetarijanci cesto pozivaju. Mada to smo i ranije znali - previse mesa u ishrani definitivno nije zdravo. Ako neko zna nesto vise o tom istraizvanju, nek doda.

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

Magdalena, Svratiste ne pruza nocenje.

Uzgred posjetila si nekada to mjesto?

Kako не пружа ноћење ? Пружа им привремено склониште, храну,место да се окупају, да се одморе ... наравно, не у смислу бесплатног хотела, већ само неког привременог склањања на дан-два.

Не, нисам била у Свратишту, видела сам га на ТВ пар пута. Иначе, била сам у Министарству рада и социјалне политике још док је свратиште било тек слово на папиру и једна замисао, слушала сам излагања Милице Ђорђевић и осталих ЦИМ-оваца, причали су у самој идеји Свратишта и за шта је оно предвиђено. Не знам да ли му се кроз рад модификовала сврха.

онда можеш слободно да питаш Тавиту на пп како изгледа свратиште, девојка има искуства са њиховим радом, да не би писала из незнања.
Подели на овим сајтовима

rogi

Одакле њима жеља за животом, када нису ни свесни да су живи?

Јел ти то озбиљно???  prst ka dole

Веома озбиљно..

Ако је неко генетски програмиран..да једе, пије и да се размножава..нема свест о постојању..

Како има вољу?

Јеси ти некад провео или провела мало времена са неком животињом?

Ајде да прошеташ са мојим псима, па да видиш да ли имају вољу и свест!

словесност (свест о постојању) није исто што и свест да једе и каки.
Подели на овим сајтовима

Znaci ne primate vegeterijance u svoje redove 0110_hahaha. Vazno da postoji samo jedan nacin da se vodi dobar  pravoslavni zivot prst ka dole

Ima ono knjiga China Study, na koju se vegetarijanci cesto pozivaju. Mada to smo i ranije znali - previse mesa u ishrani definitivno nije zdravo. Ako neko zna nesto vise o tom istraizvanju, nek doda.

наравно да примамо, само што им је објашњено да је све благословено да се једе.

уколико је неједење меса и нуспроизвода избор, али у христолошком духу, онда има више него смисла а у супротном је пуцањ у празно и промашај, грех.

православни посте више него што мрсе, кад се саберу посни дани.

Подели на овим сајтовима

Kako не пружа ноћење ? Пружа им привремено склониште, храну,место да се окупају, да се одморе ... наравно, не у смислу бесплатног хотела, већ само неког привременог склањања на дан-два.

Не, нисам била у Свратишту, видела сам га на ТВ пар пута. Иначе, била сам у Министарству рада и социјалне политике још док је свратиште било тек слово на папиру и једна замисао, слушала сам излагања Милице Ђорђевић и осталих ЦИМ-оваца, причали су у самој идеји Свратишта и за шта је оно предвиђено. Не знам да ли му се кроз рад модификовала сврха.

онда можеш слободно да питаш Тавиту на пп како изгледа свратиште, девојка има искуства са њиховим радом, да не би писала из незнања.

Очекивала сам да ће Свезнајући Меда и о Свратишту знати у прсте све, кад оно ...

Нема потребе да питам било кога на пп о томе, довољно ми је да имам идеју о томе, бавим се заштитом друге категорије, тако да немам контакта са Свратиштем. Сама идеја Свратишта је недоречена, нема разрађене механизме да обезбеди оно што жели тој деци тако да ... беспредметно ми је да разговарамо даље на ту тему.

Подели на овим сајтовима

Очекивала сам да ће Свезнајући Меда и о Свратишту знати у прсте све, кад оно ...

Нема потребе да питам било кога на пп о томе, довољно ми је да имам идеју о томе, бавим се заштитом друге категорије, тако да немам контакта са Свратиштем. Сама идеја Свратишта је недоречена, нема разрађене механизме да обезбеди оно што жели тој деци тако да ... беспредметно ми је да разговарамо даље на ту тему.

после пар сати разговора са медом, могла би опуштено да се пријавиш на квиз милионер  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...