Jump to content

РТС није објавио Божићну честитку председника Тадића

Оцени ову тему

Огњен

Препоручена порука

• Одговори 67
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

A  је ли оно само Ивица Дачић  био на Литургији у храму Светога Саве? dada-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='dada' />

Или мени требају нове наочаре? dada

ПС: Оља, оне старе сам већ променила... :cheesy:

Подели на овим сајтовима

Ја сам покушао да променим назив теме али није хтело. Променио се само за један мој одговор. Дакле, мислио сам да нам председник није честитао Божић јер није било ни помена о томе у јучерашњем и данашњем дневнику на РТСу. Сад видим да нам човек лепо, скромно, честитао али нису јавили на РТСу.

Шта мислите што нису јавили? Случајно?

Baner-Pouke.jpg

Подели на овим сајтовима

Патријарх г. г. Иринеј је храбро, при самом устоличењу, јасно ставио до знања свима који је став Цркве по питању државног уређења-на тераси поред њега су били у једном моменту само егзарх трона пећког митрополит Амфилохије и престолонаследник Александар! Доцније се придуржио и архиепископ Јован.

Постављена слика

Тако да ме лажне партијске честитке не интересују. Краљ је битан!  :cheesy:

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

оче Огњене, јел може овако?  :)

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

Što nam nije čestitao? Ja i ne znam da nije  :), što nisu objavili? Zar nisu?  4chsmu1

E baš me briga šta mute pravo da vam kažem, važno je da sam ja čestitala, i da su meni dragi i dobri ljudi čestitali.

TV je zaista nužno zlo.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

E baš me briga šta mute pravo da vam kažem, važno je da sam ja čestitala, i da su meni dragi i dobri ljudi čestitali.

Или у преводу,"хвала ти Боже,што нисам ко он(и)"  :)

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Volem što sam ki ovaj Maks,  :)

Sretan praznik brate.

P.S: u prevodu vrlo je važno šta ja radim jer ću zato odgovarati, a drugi će da odgovara sam  za sebe. Zašto u svemu vidiš negativnu konotaciju?

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Баш сам, Милева,хтела да напишем слично теби, да нисам ни приметила да нам председник није честитао као ни да РТС није пренела честитку...имамо много лепших ствари које треба да нас заокупљају данас ... :) Bogorodicaaaaaa

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...