Jump to content

Да ли верујете да сте потомак примата чији је фосил стар 47 милиона година?

Оцени ову тему

Milan Nikolic

118 члановâ је гласало

1. 1. Да ли верујете да сте потомак примата чији је фосил стар 47 милиона година?

• Да
      28
    • Не
      80
    • Нисам упућен
      10

Препоручена порука

da al, im se smanjila moc reprodukcije tj nije doslo do evolucije nego do odtecenja genoma i iste su se mnogo slabije razmnozavale i kad su ih stavili naucnici u istu posudu sa starim tj normalnim nisu prezivele prirodnu selekciju tj nestale su u izmesanoj populaciji.tako da ti taj primer ne pije bas vodu.

Eto sta se desi kad ides decijom intuicijom a ne naucnim metodom.

Pod jedan, nikako iz TE ne sledi da se nece desiti ostecenja genoma nego da ce se pre ili kasnije

razviti novi gen koji daje prednost u novo nastalim okolnostima ali ne u svim okolnostima. Dakle ti

trazis od TE nesto sto iz nje NE SLEDI. Ne znas sta TE predvidja a niti znas kako se proverava da

li je bilo koja teorija tacna ili ne.

Pod dva, potpuno je nebitno sta se smanjilo kod njih jer si me pitao da ti dam primer mutacije koja

razvija novi gen a ne organizam koji moze da prezivi u svim okolnostima. Dakle pravis visestruki

strawman. Ovo sto sam ti dao je 100% primer pozitivne mutacije jer se mutacijom razvio jedna do tada ne postojeci gen u toj vrsti. A sad ti menjas temu i bezis od svog pitanja kad shvatas da si po

n ti put ispao smesan.

Подели на овим сајтовима

​Да ли верујеш да су ти преци мајмуни?

Да ли си ти мајмун?

Неко ово може схватити као увреду и из тог разлога може имати емоционалну потребу да се противи теорији еволуције.

Подели на овим сајтовима

A ti si po n ti put pobeogao od pitanja kad ti je kao i uvek do sada unistena glupost

od "argumenta".

pa evo genetika dozvoljava neke varijacije unutar pojedinih vrsta u smislu da moze organizam da menja neke svoje osobine pout vece glave,boje kose ali te mogucnosti su izuzetno limitirana.

i drugo ono sto sam ti napisao je upravo primer da nije pozitivna jer bio ojacala tu vrstu odnosu na prethodnu sto vi tvrdite a to nije bio slucaj.nego bas suprotno oslabilaila je kao sto je to i slucaj sa vinskom musicom koju takodje koristite kao neki pozitivan primer.

evolucija je verovanje u bajku. ne moze dati odgovor nanastanak vrsta i nemojte vise da se brukate.

Otac Joil vas je lepo opisao u tri slova KRC :)

Подели на овим сајтовима

​Да ли верујеш да су ти преци мајмуни?

Да ли си ти мајмун?

Неко ово може схватити као увреду и из тог разлога може имати емоционалну потребу да се противи теорији еволуције.

ne brate nije to u pitanju nego cisto sa naucne strane zelim da im pokazem da veruju u bajku.ali neka ih sto kaze nas narod dug je put iz dupeta u glavu..... 0205_whistling ali ima cika vremena da vas saceka

Подели на овим сајтовима

Otac Joil vas je lepo opisao u tri slova KRC :)

Немој веровати баш у све што ти каже отац Јоил - причао је он и да је ћирилица настала 4000 година пре Христа...

Уместо тога - ако већ не верујеш ни Ивици, ни Аквилију, препоручујем ти да прочиташ трећу књигу Апологетике оца Лазара Милина, једног од наших најбољих теолога ХХ века. Верујем да ће ти многе ствари бити јасније...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

Немој веровати баш у све што ти каже отац Јоил - причао је он и да је ћирилица настала 4000 година пре Христа...

Уместо тога - ако већ не верујеш ни Ивици, ни Аквилију, препоручујем ти да прочиташ трећу књигу Апологетике оца Лазара Милина, једног од наших најбољих теолога ХХ века. Верујем да ће ти многе ствари бити јасније...

Сти луд? То бре има преко 100 страна!

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

ovo nije stvar vere vec nauke a evolucija je daleko od nauke vise se moze spadati u domen religije ili kao nek sveta krava nauke koju niko ne sme da kritikuje.

ako si primetio ja u ovim raspravam ne koristim nikave biblijske argumente vec naucne iz oblasti koje demantuju evoluciju.

Подели на овим сајтовима

Ја за науку нисам ауторитет, будући да нисам научник, нити сам се икад бавио науком. Зато не могу да просудим о тежини твојих научних аргумената.

Међутим, будући да сам по струци теолог, препоручио сам ти да прочиташ Апологетику оца Лазара Милина да би схватио да ТЕ није у супротности са православним хришћанством, па стога нема ни потребе за оваквом дискусијом.

Уопште, инсистирање на оваквим дискусијама је знак слабог познавања православне теологије...

Подели на овим сајтовима

Ја за науку нисам ауторитет, будући да нисам научник, нити сам се икад бавио науком. Зато не могу да просудим о тежини твојих научних аргумената.

Међутим, будући да сам по струци теолог, препоручио сам ти да прочиташ Апологетику оца Лазара Милина да би схватио да ТЕ није у супротности са православним хришћанством, па стога нема ни потребе за оваквом дискусијом.

Уопште, инсистирање на оваквим дискусијама је знак слабог познавања православне теологије...

kako mozes tako nesto da kazes?da kazes da je covekov predak majmun?pa to je hula na Boga a i na coveka kao ikone Bozje.Razmisli malo zasto ateisti bas u toj teoriji nalaze najvise argumenata da pljuju po Crkvi i Bogu?Ne moras bas da budes naucnik za tako nesto...Richard Dowkins ti je nadrasticniji primer.Samo ih vi pustajte u crkvu pa kad se budu osilili...

Подели на овим сајтовима

Аргументи које атеисти налазе се не односе на православни поглед на свет и човека.

Да мало боље познајеш своју веру, то би ти било јасно.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...