Jump to content

Да ли верујете да сте потомак примата чији је фосил стар 47 милиона година?

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Да ли верујете да сте потомак примата чији је фосил стар 47 милиона година?   

118 члановâ је гласало

1. 1. Да ли верујете да сте потомак примата чији је фосил стар 47 милиона година?

• Да
      28
    • Не
      80
    • Нисам упућен
      10

Препоручена порука

Еј, ти ми делујеш као еволутивни неталибан. могу ли ти поставити које питање, иако не верујем у еволуцију, али чисто ме интересује како ви који капирате да је еволуција стварна објашњавате неке ствари?

Али то ако имаш стрпљења, пошто сваки еволуциониста овде коме кренем да најнормалније постављам ова питања мисли да га зезам (можда јер не умем лепо да поставим питање)?

Ко пита не скита...

?

И у праву си, нисам еволутивни талибан. Ја сам кокакола илуминат. Еволуцију ширим ради кинте.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

a zasto se tema zove da li verujete da ste potomak...ako je naucna cinjenica u pitanju?mislim opet ste vise u domenu vere nego nauke.

То питај постављача теме. У питању је научна теорија, која је далеко изнад чињеница. А у теорије се не верује, оне се уче.

Подели на овим сајтовима

a zasto se tema zove da li verujete da ste potomak...ako je naucna cinjenica u pitanju?mislim opet ste vise u domenu vere nego nauke.

Па да, баш тако: да ли верујете да сте мајмун или верујете да сте Син Божији. Одличан наслов теме.

Иако еволуционисти спамују наш духовни медијски простор већ месецима, већина народа и даље верује да је Син Божији.

Подели на овим сајтовима

Па да, баш тако: да ли верујете да сте мајмун или верујете да сте Син Божији. Одличан наслов теме.

Иако еволуционисти спамују наш духовни медијски простор већ месецима, већина народа и даље верује да је Син Божији.

Hhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhhahahahahhahahah

hahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah. Jooooj

pa ti si fenomenalna zabava covece. Radis li po decijim zurkama? Daj vizit kartu ako radis mozes

i tako zgrnuti milione.

Подели на овим сајтовима

Па да, баш тако: да ли верујете да сте мајмун или

:) Pa ni evolucionomisleci ne misli za sebe da je majmun, samo veruje da ljudi i majmuni imaju istog pretka.

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

pa ti si fenomenalna zabava covece. Radis li po decijim zurkama? Daj vizit kartu ako radis mozes

i tako zgrnuti milione.

Можете ви поборници мајмуноликог порекла човека до сутра да тролате, смејете се или плачете, објашњавате, али целих 68 % људи овде не верује да су мајмуни већ Синови Божији.

Мада, осећам да ни сами чврсто не верујете у то што проповедате. У ствари, не могу да поверујем да неко интелигентно биће може да спусти на тако ниске гране да тврди да је мајмун.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

:) Pa ni evolucionomisleci ne misli za sebe da je majmun, samo veruje da ljudi i majmuni imaju istog pretka.

То они желе да ти мислиш да они не тврде да си ти мајмун.

Али они тврде управо то - да смо ти и ја мајмуни који су једне вечери заспали и једно јутро се пробудили као људи. Молим те, за тренутак стани и размиси да ли ти као интелигентно биће може да поверујеш у такав нонсенс?

Подели на овим сајтовима

i tako zgrnuti milione.

"Our knowledge has made us cynical, our cleverness hard and unkind. We think too much and heal too little. More than machinery we need humanity! More than cleverness we need kindness and gentleness. Without these qualities, life would be violent and all would be lost." -Charlie Chaplin

Humanistički kick in the but na stranu, ovo što čitam ovde od ovih je poražavajuće.

Подели на овим сајтовима

a sto nisu javni podaci,bas me interesuje ko su sve potomci? 0403_feel

Могу ти ја за секунд набројати све оне овде који тврде за себе да су мајмуни са свешћу. Мада, нема их много, десетак.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...