Jump to content

Да ли верујете да сте потомак примата чији је фосил стар 47 милиона година?

Оцени ову тему

Milan Nikolic

118 члановâ је гласало

1. 1. Да ли верујете да сте потомак примата чији је фосил стар 47 милиона година?

• Да
      28
    • Не
      80
    • Нисам упућен
      10

Препоручена порука

Milan Nikolic:

"karika koja nedostaje"

"Darvin bio oduševljen da može da vidi ovaj fosil jer nam on govori odakle potičemo".

Па шта и да потичемо... Шта то мења  у нашој вери?

Нема разлике у томе да ли телесно порекло водимо од блата земљаних честица или овог фосила, или фосила пре њега, Николићу М. Нити нас порекло од заједничког претка примата и хуманоида

унижава, нити порекло из блата повећава наше достојанство.

Достојанство човека не долази од тела, упамти.

Господ Исус каже - тело не значи ништа, Дух је онај који...

Порекло, дакле, нашег бића тј. личности није у блату и фосилима него у Богу.

А и вест је бајата  0102_laugh

Вељо, џаба, ми се уопште не разумемо.

Уопште не разумеш о чему ја говорим. Ја верујем да потичемо и од овог фосила а и од Бога, укратко. :)

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

ja ne verujem u to, jer covek po mom shvatanju je posebno sklepan, a nikako direktno od tog fosila ili majmuna, covek kao sto je sad i pre ne znam kad, je neovisno stvoren od ostalih stvorenja i majmunolikih "rodjaka", i taj lemurcic nije nikakva karika koja nedostaje, to je samo lemurcic sa preogromnim repom

vrlo je lako moguce da svi oni nesavrseni hominidi su bili tu samo radi ravnoteze i funckionisanja u datim uslovima, a da je savrseni covek stvoren posto su svi uslovi bili pripremljeni

a mozda i lupam, mozda su oni kromanjonci bili savrseniji od nas sad samo sto mi sami sebi sad fizicki izgledamo lepse a ustvari dodje mu na isto, iako sad ljudi sebe jos i poruznjavaju sa plasticnim operacijama itd, iako draza mi je i zena sa silikonima nego neka majmunka 0102_laugh

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Биће ово занимљива тема када чујемо зашто су неки одговорили потврдно а неки одрично. 1405_love

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

U saopštenju tima naučnika navodi se da ova ženka lemura umesto kandži ima nokte prilično slične ljudskim, razvijene palčeve na nogama i nožne zglobove, te je to postavlja na sam prag evolucije čoveka.

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/93378/Pronadjen-fosil-lemura-star-47-miliona-godina-video

4chsmu1.gif' class='bbc_emoticon' alt='1405_love' />

Ето зашто жене воле да сређују нокте !

Подели на овим сајтовима

Да ли ми се чини или је ово стварно неки креационистички протестантствујући сајт?

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Да ли ми се чини или је ово стварно неки креационистички протестантствујући сајт?

pa mora da postoji ravnoteza greengrin

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Волео бих да погледам аргументе на српском језику. Иначе све што долази од стране креациониста, макар подједнако је дискутабилно као оно што долази од стране еволуциониста.

Моје је мишљење да ми јесмо потомци примата, ако не директно овог лемура чији фосил је нађен, онда неког веома сличног њему.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Добро питање: са којим циљем и сврхом су створена таква жива бића?

Ако одемо даље, можемо се питати зашто су створена нека жива бића попут ових са слика. Моје је мишљење да су ова жива бића могла постати таква само након Адамовог ,,пада''.

Постављена слика

Постављена слика

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

da su sva bica lepa, ne bi imao reper da prepoznas tu lepotu

Подели на овим сајтовима

Naravno tek nakon Adamovog pada doslo je do preobrazaja prirode, i ljudsko telo je postalo slicno zivotinjskom.

Te slicnosti mogu da se objasne time da sva ziva bica dele isti zivotni prostor i da usled promenjenih okolnosti

mogu da funkcionisu. Primer za to su ribe dvodihalice.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...