Гости Guest - . . .- Написано Август 4, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 4, 2011 Рекох, ред је да ја ипак отворим ово чудо. Ако желиоте да четујете и да постављате питања, потребно је да постанете члан на Stickam.com и да се придружите нашој страници. Када не држимо предавања, можете послушати нешто што смо издвојили за вас по мишљењу Администрације. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Август 4, 2011 Пријави Подели Написано Август 4, 2011 . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Август 4, 2011 Пријави Подели Написано Август 4, 2011 Ако желите да мало поразговарамо, придружите се на нашем каналу у суботу 06. августа 2011. у 21:00. Ето, ја ћу мало да поразговарам са заинтересованима и да изнесем своје виђење ове битне теме са освртом на наш литургијски живот. адреса нашег Stickam канала је www.stickam.com/pouke .mislise. Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pravnik Написано Август 4, 2011 Пријави Подели Написано Август 4, 2011 Надам се да ће ми функционисати стикам. facenew22222222 Православна цркво наша драга, надо свију нас, у теби је Црногорац нашао свој спас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Август 5, 2011 Пријави Подели Написано Август 5, 2011 T'ko. Poslao zahtjev. Šta reći, još jednom svaka čast na radu. klapklap OFF TOPIC: Neznam za vas, ja sam podavno kupio jedan bločić u koji zapisujem sve "username" i "pasvorde" za ove silne grupe i servise. S ovim "stickam"-om sam popunio ukupno sedam listića. Baš me zanima koliko će mi listova trebati do kraja 21. vijeka. Ali dobro, bitno je druženje. dance67890 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Август 5, 2011 Пријави Подели Написано Август 5, 2011 Ако желите да мало поразговарамо, придружите се на нашем каналу у суботу 06. августа 2011. у 21:00. Ето, ја ћу мало да поразговарам са заинтересованима и да изнесем своје виђење ове битне теме са освртом на наш литургијски живот. адреса нашег Stickam канала је www.stickam.com/pouke 0212_rolleyes 0110_hahaha sHa_sarcasticlol "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 5, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 5, 2011 Верујем да ће вам овај разговор помоћи у неким питањима, ја ћу вам причати онако како то видим, из срца. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Август 5, 2011 Пријави Подели Написано Август 5, 2011 Верујем да ће вам овај разговор помоћи у неким питањима, ја ћу вам причати онако како то видим, из срца. Kao i uvek,iz srca :cheesy: 0110_hahaha Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Август 5, 2011 Пријави Подели Написано Август 5, 2011 slava3 slava3 0110_hahaha :cheesy: slava3 Дао Бог да се поново окупимо и мало попричамо са нашим оИваном 319.gif 0102_laugh 0102_laugh klapklap ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
IgorEr Написано Август 6, 2011 Пријави Подели Написано Август 6, 2011 :cheesy: 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Август 6, 2011 Пријави Подели Написано Август 6, 2011 Oтац Иван ће мало каснити с предавањем вечерас. Хитне приватне обавезе. 0203_cool Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Август 6, 2011 Пријави Подели Написано Август 6, 2011 хвала на обавештењу Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Август 6, 2011 Пријави Подели Написано Август 6, 2011 Ма никако да се улогујем ! Треба ми помоћ ! ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 6, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 6, 2011 Ма никако да се улогујем ! Треба ми помоћ ! Дођи онда као гост на www.stickam.com/pouke Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
simeon Написано Август 6, 2011 Пријави Подели Написано Август 6, 2011 Neznam u cemu je problem ja ne mogu da se konektujem :policeman: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука