Jump to content

Ново! Живе Речи Утехе видео предавања и разговори уживо!

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости

Рекох, ред је да ја ипак отворим ово чудо. Ако желиоте да четујете и да постављате питања, потребно је да постанете члан на Stickam.com и да се придружите нашој страници.

Када не држимо предавања, можете послушати нешто што смо издвојили за вас по мишљењу Администрације.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 207
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

1zy9d20.jpg

Ако желите да мало поразговарамо, придружите се на нашем каналу у суботу 06. августа 2011. у 21:00. Ето, ја ћу мало да поразговарам са заинтересованима и да изнесем своје виђење ове битне теме са освртом на наш литургијски живот.

адреса нашег Stickam канала је www.stickam.com/pouke

.mislise.

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

T'ko. Poslao zahtjev. Šta reći, još jednom svaka čast na radu.  klapklap

OFF TOPIC: Neznam za vas, ja sam podavno kupio jedan bločić u koji zapisujem sve "username" i "pasvorde" za ove silne grupe i servise. S ovim "stickam"-om sam popunio ukupno sedam listića. Baš me zanima koliko će mi listova trebati do kraja 21. vijeka. Ali dobro, bitno je druženje.    dance67890  0205_whistling  :drugarstvo:

380593_res4_pez.jpg

Подели на овим сајтовима

1zy9d20.jpg

Ако желите да мало поразговарамо, придружите се на нашем каналу у суботу 06. августа 2011. у 21:00. Ето, ја ћу мало да поразговарам са заинтересованима и да изнесем своје виђење ове битне теме са освртом на наш литургијски живот.

адреса нашег Stickam канала је www.stickam.com/pouke

0212_rolleyes 0110_hahaha sHa_sarcasticlol

"Samo nas ljubav može spasiti!"

Подели на овим сајтовима

Верујем да ће вам овај разговор помоћи у неким питањима, ја ћу вам причати онако како то видим, из срца.

Kao i uvek,iz srca  ;) :cheesy: 0110_hahaha

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

slava3 slava3 0110_hahaha ;) :cheesy: slava3

Дао Бог да се поново окупимо и мало попричамо са нашим оИваном  319.gif 0102_laugh 0102_laugh klapklap

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Ма никако да се улогујем ! Треба ми помоћ !

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...