Jump to content

Da li igrate kompjuterske igrice i koje?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 6 минута, Аурор рече

Hladni su dani i hldane su noci, a to "bratac" tako toplo zvuci... :D

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Знате ли како се зове једна стара игрица, аркадна (ако се тако каже) где сте ви топ и пуцате на плаве и црвене птичурине/авионе који су поређани као у табели и бацају бомбе? У суштини померате се само лево-десно (мишем) и левим кликом пуцате на ове авионе? И, да, црвени су као опаснији јер испуштају по 2 бомбе, тога се сећам... Хвала унапред :)

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Џуманџи рече

Знате ли како се зове једна стара игрица, аркадна (ако се тако каже) где сте ви топ и пуцате на плаве и црвене птичурине/авионе који су поређани као у табели и бацају бомбе? У суштини померате се само лево-десно (мишем) и левим кликом пуцате на ове авионе? И, да, црвени су као опаснији јер испуштају по 2 бомбе, тога се сећам... Хвала унапред :)

To je nesto kao ovo, ili slicno? Ima na taj kalup tone naslova...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Управо сада, obi-wan рече

To je nesto kao ovo, ili slicno? Ima na taj kalup tone naslova...

Тако је, само мнооого старије и... простије... Обична графика, једноличне птице/авиони.

Знам да их има брда, гуглала сам доста, али реко' можда се неко од вас овде сети са овим подацима које сам оставила... :/

Подели на овим сајтовима

пре 41 минута, Џуманџи рече

Space invaders

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ћириличар рече

Space invaders

Па, ово је прво избацило. :D

Слично веома, али у овом случају ипак боља графика/пиксели... Очи су ми испале тражећи. 

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Џуманџи рече

Тако је, само мнооого старије и... простије... Обична графика, једноличне птице/авиони.

Знам да их има брда, гуглала сам доста, али реко' можда се неко од вас овде сети са овим подацима које сам оставила... :/

Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, Џуманџи рече

https://en.wikipedia.org/wiki/Galaxian

Најближе! 

Хвала вам свима, људови!

Molim, a sad napusti temu.

Подели на овим сајтовима

пре 44 минута, Џуманџи рече

https://en.wikipedia.org/wiki/Galaxian

Најближе! 

Хвала вам свима, људови!

Да није ово ?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, -Владимир- рече

Да није ово ?

Хвала, али није. Најсличније је овоме https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/0/09/Galaxian.png баш сад и тражим. Сећам се да је радило на XP-у, ако успем - частим... Себе :D

Подели на овим сајтовима

On 12/28/2016 at 14:27, ronin рече

надам се да знаш руски, пошто још увек није превед на наш језик. Имам само торент 

https://kinorusija.wordpress.com/2017/01/13/28-panfilovtsev-2016/

• Волим 1

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...