obi-wan Написано Децембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2016 пре 2 минута, ronin рече већ је урађен филм. 28 панфиловаца. Daj neki link ako ima... ionako sad imam neki grip, mog`o bi da odgledam taj film... Аурор and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Децембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2016 пре 3 часа, obi-wan рече Daj neki link ako ima... ionako sad imam neki grip, mog`o bi da odgledam taj film... надам се да знаш руски, пошто још увек није превед на наш језик. Имам само торент „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
*SHONE* Написано Јануар 3, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2017 Ibrice koje ja igram http://www.mathplayground.com/logic_bloxorz.html http://www.mathplayground.com/holiday_logic_factory_balls_christmas.html Sada su mi logičke igrice interesantne, a nekada sam voleo igrice sa aparata Street fighter, Cadillacs and Dinosaurs ... obi-wan and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Јануар 3, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2017 пре 16 минута, *SHONE* рече http://www.mathplayground.com/holiday_logic_factory_balls_christmas.html Симпатично Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јануар 5, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2017 On 8.12.2016. at 7:23, florenntina рече Ne interesuju me uopste kompjuterske igrice niti ih igram ali volim sloziti pasijans, cesto pred spavanje. Nekako mi pomaze da se fokusiram, saberem misli, a opet nije uopste zahtevan pa deluje opustajuce. Cudno, ali na neku foru nikada nisam pozelela da probam bilo sta drugo. Cak i kada se instalirala ova 10-a, ja sam molila muza da mi nekako namesti staru verziju pasijansa. Da nije uspeo, verovatno bih i pasijans prestala da igram. Gdje je tu high-def grafika, mehanike borbe, strategija, pozadinska prica, gdje je tu 60 frejmova po sekundi, gdje su tu hotkeys, control groups, resource management, micro and macro, hand-eye coordination, reflexes, angry button mashing, minimaxing the stats... Bloody casuals... RYLAH and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Јануар 5, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2017 пре 2 часа, Ћириличар рече Gdje je tu high-def grafika, mehanike borbe, strategija, pozadinska prica, gdje je tu 60 frejmova po sekundi, gdje su tu hotkeys, control groups, resource management, micro and macro, hand-eye coordination, reflexes, angry button mashing, minimaxing the stats... Bloody casuals... Na kom jeziku si napisao ovaj post? https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 5, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2017 El zna neko dal ima God of War za PC? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јануар 5, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2017 Razer brings Chroma lighting to your room http://www.polygon.com/2017/1/5/14176388/ces-razer-chroma-projector obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 5, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2017 Samo, meni bi ovo mnogo smetalo, ne bi mog`o da se imersujem u igru od tog sevanja i svickanja okolo... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јануар 5, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2017 пре 6 минута, obi-wan рече Samo, meni bi ovo mnogo smetalo, ne bi mog`o da se imersujem u igru od tog sevanja i svickanja okolo... Protivnice svetla! Doduse, ja imam misa koji sve vreme sija, menja boje i ide mi na nerve... :/ Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јануар 5, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2017 пре 7 часа, florenntina рече Na kom jeziku si napisao ovaj post? Aryan g4m3r RYLAH and florenntina је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 5, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2017 пре 2 часа, drvce рече Doduse, ja imam misa koji sve vreme sija, menja boje i ide mi na nerve... :/ Pa to ti pricam... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јануар 5, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2017 пре 2 часа, obi-wan рече Samo, meni bi ovo mnogo smetalo, ne bi mog`o da se imersujem u igru od tog sevanja i svickanja okolo... Пошто волиш да се имерзујеш, немој да играш Скајрим... Ни случајно. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 5, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2017 1 hour ago, Аурор рече Пошто волиш да се имерзујеш, немој да играш Скајрим... Ни случајно. Mislis, tesko se izlazi? Аурор је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јануар 5, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2017 Управо сада, obi-wan рече Mislis, tesko se izlazi? Дап... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука