Jump to content

Da li igrate kompjuterske igrice i koje?

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 10/24/2016 at 12:43, Милан Ракић рече

Било би лепо бар да кроз један dlc помену и наше јунаке. 

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

On Sunday, October 23, 2016 at 0:10, Срђан Шијакињић рече

Има ли ко да препоручи неки добар ФПС? Играо сам СТАЛКЕР-а, Макс Пејна 3 и Кол оф Дјути 5 последње, СТАЛКЕР и МП су ме сморили, Кол оф Дјути је био ок, али цећ виђено...

Ako nisi odigrao CoD 4 (peti deo je trash prema njemu) - nisi nista odigrao. Pravi interaktivni film sa dve paralelne i medjusobno povezane radnje.

http://www.sk.rs/2007/12/siop03.html

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Pa nemoj da mu kvaris sad... :smeh1:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, obi-wan рече

Ako nisi odigrao CoD 4 (peti deo je trash prema njemu) - nisi nista odigrao. Pravi interaktivni film sa dve paralelne i medjusobno povezane radnje.

Нисам ништа од Цив играо, баш ћу пробам сутра вече да скинем и макар мало преко викенда да пробам, добро ме подсети :)

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, obi-wan рече

Pa nemoj da mu kvaris sad... :smeh1:

Био сам карактер, нисам одгледао :D

"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Inace, za vas koji volete razvojne strategije preporucujem i Anno serijal, redom, od vrlo starog ali odlicnog "Anno 1602", pa dalje.

Anno (series)

...

Sredovecni "Anno 1701"...

maxresdefault.jpg

Подели на овим сајтовима

32 minutes ago, obi-wan рече

Inace, za vas koji volete razvojne strategije preporucujem i Anno serijal, redom, od vrlo starog ali odlicnog "Anno 1602", pa dalje.

Добар је концепт, само много брзо досади јер постане једноличан.

• Волим 1

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

18 minutes ago, RYLAH рече

Добар је концепт, само много брзо досади јер постане једноличан.

E to, zato ih ja igram na krace partije, kad mi treba da malo razbistrim mozak, i onda bas ume da prija...

Подели на овим сајтовима

15 hours ago, obi-wan рече

Ја сад тек видим да причамо о кол оф дјутију а не о цивилизацији :( Сад не знам шта да радим преко викенда, али најозбиљније, Цив или ЦоД

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

37 minutes ago, Срђан Шијакињић рече

Ја сад тек видим да причамо о кол оф дјутију а не о цивилизацији :( Сад не знам шта да радим преко викенда, али најозбиљније, Цив или ЦоД

Pa zavisi kakve su ti preferencije, ako si raspolozen za socnu ali smislenu akciju u prvom licu, sa izuzetno dobrom ali ne previse slozenom pricom, obavezno uzmi CoD. Znaci, dobar i smislen akcioni film u kome si ti jedna od glavnih uloga.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...