Jump to content

Da li igrate kompjuterske igrice i koje?

Оцени ову тему

Препоручена порука

2 minutes ago, Ћириличар рече

Ни Доту

Eeeee, Dota.................davno bješe. Lijepe uspomene :) 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Биљана рече

Eeeee, Dota.................davno bješe. Lijepe uspomene :) 

Ја сам је играо само на почетку, док је још била само мапа у Варкрафту 3 и то са другарима. Послије су сви прешли на интернет и оставили ме. Издајице.

Фурао сам неког вампира који је ударао невјероватном брзином по ноћи. То је све чега се сјећам.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

• Волим 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Posle 29 godina gejmerske karijere mogu da kažem da više ne igram igrice. Jednostavno, prošlo me je. Sad i da hoću ne mogu...ne znam šta se desilo ? Promenu sam primetio sredinom prošle godine. Nije bilo čak ni prelazne faze već odjednom. :)

Подели на овим сајтовима

On 9/17/2016 at 11:51, Broken рече

Posle 29 godina gejmerske karijere mogu da kažem da više ne igram igrice. Jednostavno, prošlo me je. Sad i da hoću ne mogu...ne znam šta se desilo ? Promenu sam primetio sredinom prošle godine. Nije bilo čak ni prelazne faze već odjednom. :)

Tu nesto debelo nije u redu, brate, molim te preispitaj svoju savest i prioni pokajanju!... :((

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Pa za igre, jakako!...

Подели на овим сајтовима

O tempora, o mores... Kud ide ovaj svet...

Подели на овим сајтовима

42 minutes ago, obi-wan рече

You are the last of the jedi knights, use your force wisely...
let us not turn to the dark side.

Подели на овим сајтовима

On 17.9.2016. at 11:51, Broken рече

Сад кад излази Мафиа 3 и Батлфилд Први светски рат :)))

Подели на овим сајтовима

4 hours ago, obi-wan рече

Nateraj ih da kleče na kukuruzu... možeš misliti, prestali da igraju igrice... to sve poludelo...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...