Џуманџи Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Тићу и кликни на "ејмен" дугме! "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Тићу и кликни на "ејмен" дугме! Cune, ne koristim ja te puzle i mozgalice, dovoljno sam pametan. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Па, нисам мислила на забрану, него видим да се постављају и коментаришу само PC игрице. Елем: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.orbital.brainiton&hl=en&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dbrain+it+on+google+play&pcampaignid=APPU_1_gInkVtfsFYWdsAHX_KHoCgје мени јако симпа. Једина ствар гора од конзолске паорчине, за моје "Glorious PC Gaming Master Race" очи јесу мобилне игрице. Уууууургх.... морам се очистити од ове заразе, да не зарадим кугу. PC HEIL!!1 -Владимир- and drvce је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 19, 2016 Пријави Подели Написано Март 19, 2016 Vratija se Šime!... RYLAH, -Владимир-, Ћириличар and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 19, 2016 Пријави Подели Написано Март 19, 2016 Dobrodosao nazad Dragi. Bas razmisljam pre koji dan kako forumu nedostaje kvalitetnijih (ne)istomisljenickih diskutanata. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 19, 2016 Пријави Подели Написано Март 19, 2016 Dolfik kupio PC Win 45: https://goo.gl/btSz02 Dolfik igra Minecraft https://goo.gl/akMlZo Dragi је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 20, 2016 Пријави Подели Написано Март 20, 2016 Stiže poziv da tražim sebi jednu alijanciju, zajednicu sa drugim igračima da se pomažemo, podržavamo. Postaješ zavisan od njih i oni od tebe, dobijaš osećanje odgovornosti, da si kriv i dužan za njih - a najbolje, uopšte ih ne poznaješ, ne znaš ni kako se zovu ni ko su ni šta su. A prestane pak jedan od njih, dobiješ šok samo da ne zaplačeš. Toliko te dugo pratio, taj "fantom", i sada ga nema, ostavio je prazninu u tvojoj virtualnoj egzistenciji. Вау, па ово указује на потребу за Царством, Литургијом. Јес' да се може извитоперити, али је ту. + онај део о улагању, све више и више... И оно када не знаш ни шта је, није ти битно "какав" је... Драшко, -Владимир- and Dragi је реаговао/ла на ово 3 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 20, 2016 Пријави Подели Написано Март 20, 2016 Nemojte u te igrice, bolje piskarajte ovde po forumu ili po fejsbuku, ali čuvajte se takvih igrica. Ravno cigarama najbolje je da ni nepokušavate. Јој, ово си скроз у праву, ја се навукао на доту, а углавном се само изнервирам. Dragi је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Март 20, 2016 Пријави Подели Написано Март 20, 2016 Nemojte u te igrice, bolje piskarajte ovde po forumu ili po fejsbuku, ali čuvajte se takvih igrica. Ravno cigarama najbolje je da ni nepokušavate. Сингл плејер одувијек играм. Једном покушао ВОВ и сморио сам се к'о чешаљ Шабана Шаулића. Срећа моја па ми је такво нешто досадно -Владимир- and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Dosadna je i ova moja, zato se i ima ona psiho-klopka sa društvom, sa ljudima. Sećam se da sam jednom istu takvu igricu pokušao na FB, posle mislim deset, petnaest minuta digao sam ruke koliko mi je bila dosadna. Jedna baka koja je prošle godine prestala a koja je na jednom forumu tamo uvek lepo pisala nazvala je sve to jednom sektom i koliko je bilo teško izaći iz te sekte. Samo da bi joj se izbrisao nalog operator je gnjavio nedelju dana pitanjima i molbama.. Na neki način baka je sigurno u pravu i da, da li od operatora planirano ili ne, deluju sektaške metode. То је и циљ тих игрица, јер су прављене баш за одређену групу људи - запослени и заузети који мало свог слободног времена желе да потроше на одмор уз неку једноставну игрицу која не изискује превелики ментални напор. Онда убаце механике које чине да мораш игрицу играти како би уопште извукао неко уживање из ње. Сад је то постало да игрицу мораш стално играти и при томе стално куповати "ин-гејм" стварчице како би уопште био конкурентан и могао уживати у њој. Подло до бола. -Владимир-, Kaludjerovic Sreten, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 28, 2016 Пријави Подели Написано Март 28, 2016 RYLAH, -Владимир-, obi-wan and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 7, 2016 Пријави Подели Написано Април 7, 2016 http://9gag.com/gag/aL2rBxg Аурор, RYLAH, Н И Н Е and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 7, 2016 Пријави Подели Написано Април 7, 2016 Тренутно, Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Април 7, 2016 Пријави Подели Написано Април 7, 2016 Evo nabavih HL2 epizodu 3. Stigoh donekle. Zadržan je kvalitet (jedna od najboljih igrica tog žanra). Mada mi je sada prilično teža za igru jer su ubacili malo više pucačine u stilu kauntera. RYLAH and Плутон је реаговао/ла на ово 2 пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Април 7, 2016 Пријави Подели Написано Април 7, 2016 Више од пет-шест година, не играм компјутерске игрице. Уопште ме не привлаче, а и раније сам играо само ПЕС и њему сличне спортске игре. Понекад бацим карту (на фејсу) и напишем стих... То је све од моје игре. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука