Jump to content

Da li igrate kompjuterske igrice i koje?

Оцени ову тему

Препоручена порука

W.A.Mozart рече:

opomena pred ban  zbog širenja rasizma i kokinoskufije

Samo cu se nasmijati 0110_hahaha srcee 0110_hahaha 0110_hahaha

sirenje rasizma sto sam odabrao nemce u igrici od dve moguce tsrane...mislim stvarnooooo...svaka ti cast klapklap klapklap klapklap klapklap

odusevlajvas me :drugarstvo: 0110_hahaha 0110_hahaha

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

konstantin рече:
  W.A.Mozart рече:

opomena pred ban  zbog širenja rasizma i kokinoskufije

Samo cu se nasmijati 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

sirenje rasizma sto sam odabrao nemce u igrici od dve moguce tsrane...mislim stvarnooooo...svaka ti cast klapklap klapklap klapklap klapklap

odusevlajvas me 0703_read 0110_hahaha 0102_laugh

konstantine...šta se primaš odma.... 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

jao,širenje rasizma jaojao.....a kokinoskufija...jel znaš šta je to 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0102_laugh

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

ma zezanje  0703_read 0110_hahaha 0102_laugh brate

i ja imam dušu,mogu i ja da budem malo neozbiljan u sitne sate ...kad vladike spavaju 0102_laugh

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• 5 weeks later...

изашла је дуго очекивана верзија за PC

Star Wars: The Force Unleashed Ultimate Sith Edition

официјелни сајт

http://www.lucasarts.com/games/theforceunleashed/

трејлер

главни лик, поприлично хришћански, кренуо као Савле, завршио као Павле

http://starwars.wikia.com/wiki/Galen_Marek

за фанове Wookieepedia

http://starwars.wikia.com/wiki/Star_Wars:_The_Force_Unleashed_%28video_game%29

ево чекам да ми се скине, па једва чекам и да оплевим  leteti leteti

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • 6 months later...

Да ли неко игра http://www.kingsage.com ? То је online игра која се одиграва у средњем веку. Када почнете игру, имате једно мало село које требате да изградите и одбраните, а касније и искористите за освајање других села. Постоји Српска верзија игре, али у њему често блокирају људе на првом дану. У игри, постоји форум који је у неким деловима сличан овом. У Енглеској верзији игре, у развијеним континентима ће мањи играчи често бити нападнути. Да би се то избегло, треба тражити што већи савез који ће вас бранити. Ја играм игру месецима, и није ми досадила.

“I am a part of the evil which exists to oppose other evils... On that Great Day of which prophets speak but in which they do not truly believe, on that day when the world is completely cleansed of evil, then I, too, will go down into darkness, swallowing curses. Perhaps even sooner than that..."

Подели на овим сајтовима

Цитат

Да ли неко игра http://www.kingsage.com ? То је online игра која се одиграва у средњем веку. Када почнете игру, имате једно мало село које требате да изградите и одбраните, а касније и искористите за освајање других села. Постоји Српска верзија игре, али у њему често блокирају људе на првом дану. У игри, постоји форум који је у неким деловима сличан овом. У Енглеској верзији игре, у развијеним континентима ће мањи играчи често бити нападнути. Да би се то избегло, треба тражити што већи савез који ће вас бранити. Ја играм игру месецима, и није ми досадила.

Као прво,добро дошао на форум,брате!  bliss jeeee

Искрено речено,не волим много игрице,нити имам времена.Својевремено сам играо мало преферанс преко интернета,као пасионирани префераш и то је све. eheeeej

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Хвала на добродошлици. Овај форум ми је врло занимљив, али сам мало закаснио са регистрацијом, тако да још увек разгледам. Свакако је избор администратора и модератора овде одличан. Kings age у почетку захтева један минут да се све заврши, али касније време које је потребно расте...

“I am a part of the evil which exists to oppose other evils... On that Great Day of which prophets speak but in which they do not truly believe, on that day when the world is completely cleansed of evil, then I, too, will go down into darkness, swallowing curses. Perhaps even sooner than that..."

Подели на овим сајтовима

Цитат

Хвала на добродошлици. Овај форум ми је врло занимљив, али сам мало закаснио са регистрацијом, тако да још увек разгледам. Свакако је избор администратора и модератора овде одличан. Kings age у почетку захтева један минут да се све заврши, али касније време које је потребно расте...

Ако баш волиш ту игрицу,ако имаш времена и енергије,срећно ти било са игром!

Чудан избор ника?  slavabogu Јеси ли верујући,брате?

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Ако баш волиш ту игрицу,ако имаш времена и енергије,срећно ти било са игром!

Чудан избор ника?  dada Јеси ли верујући,брате?

Pokušavam da budem pravoslavac, ali mi je čudna cela ova zavrzlama oko vere, načina služenja liturgije. Ja se pričestio, a pop me onda posle grdio što je bez ispovesti. A nisam znao da moram da se ispovedim za to... Kome? Kako? Zašto? I dalje listam vaš lepi forum u potrazi za tim ko je u pravu. Mislim da se više civili svađaju oko ovoga nego popovi, ali, ne razumem... A imam rođaka vladiku pa sam svakakve stvari čuo o Crkvi... Ne znam šta da mislim, toliko se razlikuje ono što pričaju i ono što rade. Prisluškivao sam razgovore u porodici i svašta sam čuo da se radi. Ali, vi ste izgleda dobri ljudi ovde. Pratiču vas redovno.  :)

Što se nicka tiče to sam pričao s pametnijim ljudima od mene - nema bele magije. Znam da Morgoth predstavlja djavola kod Tolkina, ali ne vidim ga kao takvog. On je sila prirode protiv stege poredka. A treba ta dva da su ujednačeni. Tako to ja vidim. Pozdrav dobri ljudi, tipkamo se...

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Ако у свему нема љубави што радимо, унапред је осуђено на пропаст.

То што си дошао да се причестиш јесте и Твоја воља и Божији призив. Само причешће се даје на "на отпуштење грехова и на живот вечни". Исповест је заправо признавање Твоје слабости да не можеш својим силама да победиш смрт већ да су Твоје очи уперене у Христа, да прихваташ Његову жртву на Крсту као "рану са којом се исцељујемо"(од смрти).Зна Бог све шта ми чинимо, не треба Богу Твоја исповест. Теби треба Твоја исповест.

Исповест је истински одраз љубави, а не присиле свештеника или било кога. Са право си се бунио што те је терао да се исповедиш (мада треба и у смирењу прихватити критику). Нема он на то право, нити било ко јер се такав начин исповести претвара у јуридички, правни однос са Богом. Исповест није тренутно стање, већ трајно стање човека који исповеда да је Бог његов Спаситељ.

Брате, треба да се трудиш у свом животу да схватиш шта је Евхаристија. Све ће од тог момента бити другачије у животу. тада се Бог усељује у наш живот и сваки наш корак бива благодарење Богу за све.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Ја не играм нешто online игре, немам времена за то. Понекад волим да одем на igrajmo.se и одиграм неку друштвену игру. Иначе то је одличан сајт.

Подели на овим сајтовима

Мој син их зато игра... Морам да видим да ли може да му се уплаћује радни стаж, пошто "пегла" пуно радно време сваки дан - бар да нешто и заради од тога  isus-sinai :0104_cheesy: algabacaju :0104cheesy: :0104cheesy: crvenilo pravopop

Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile.

(De Carne Christi V, 4)

http://www.tertullian.org/library.htm

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...