drvce Написано Октобар 10, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2012 Moj 666. post bi valjalo pravilno iskoristiti: RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Октобар 12, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2012 http://en.wikipedia.org/wiki/Legacy_of_Kain:_Soul_Reaver Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Октобар 20, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2012 http://thecavegame.com/ Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Новембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 http://www.incgamers.com/2012/11/credits-cobras-and-crowd-funding-david-braben-tells-us-about-elite-dangerous/ Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдановић Тамара Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владо М Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Најдража Conflict 2012 - Kosovo Sunrise (Kosovska Zora) Јеванђелски говорити значи говорити из душе; било да говориш, било да ћутиш, осећа се вера. И још значи, не наметати се њоме, нити се због чега стидети. Свака реч је на своме месту и тече. А она је таква зато што се преносила с колена на колено, па се и укоренила. Таква вера нас је одржала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Ја не знам да поставим слику али сам скоро прешао Дум 3 Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 trenutno igram: multiplayer... dobra atmosfera... Плутон је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Jel igra neko World of warplanes? (Rakiću?) World of tanks je odličan. А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Je li izašo u fullu? Mislim ja kad sam zadnji put proveravao bila samo Beta test, a mrzelo me da se prijavljujem. A inače igrao sam World of Tanks, izlazi i odnosno pravi se World of Battleship. Pa kažu ima da objedine sve tri u jednu biće cool Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Jel igra neko World of warplanes? (Rakiću?) World of tanks je odličan. Кад стигнем играм и World of warplanes и једни која се ономад појавила, Влада Невероватни ме "линковао" тамо - War Thunder, премда је ова потоња на "линији" Wings of Prey-a. Али ништа претерано, јер је изашао Биошок, а клинци ме сваки дан "мунтају" на по један меч у Фифи, тако да кад сабреш, можда једном недељно "одлетим" понеку симулацију, а на компу их имам, поред ове три поменуте и Rise of Flight, MSFSX, Aerofly FS i Take On Helicopters, која ми је "срцу најближа" Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Кад стигнем играм и World of warplanes и једни која се ономад појавила, Влада Невероватни ме "линковао" тамо - War Thunder, премда је ова потоња на "линији" Wings of Prey-a. Али ништа претерано, јер је изашао Биошок, а клинци ме сваки дан "мунтају" на по један меч у Фифи, тако да кад сабреш, можда једном недељно "одлетим" понеку симулацију, а на компу их имам, поред ове три поменуте и Rise of Flight, MSFSX, Aerofly FS i Take On Helicopters, која ми је "срцу најближа" Kakav je World of warplanes? А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Kakav je World of warplanes? ја сам ју почео играти још у октобру, када је у Свету компјутера изашао "кључ" за бету, међутим тада је доста баговала, тако да сам брзо изгубио вољу јер нпр. никако нисам успевао да оборим неки пети по реду балон у једној мисији. Даље, било је проблема око поставке команди лета, па сам је једно време ставио у "карантин". Пре једно месец дана сам опет отишао тамо и после једног ажурирања од готово 6 ГБ којечега ушао сам у игру и одлетео пар пута неку мисију у једном заливу, на "Поликарцу", али ми се није нешто посебно дојмило. Али, нека је, кад је џабе. Додуше, опет кажем, нисам се нешто претерано посветио тој игри... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Недавно сам почео играти Civilization V. Заразна игрица. Сада играм са Јапаном. Наравно ( чим је то Јапан ), технолошки и културно сам развијена нација. У почетку сам имао малу војску, па је Грчка одлучила да се мало прошета мојим земљама. Потукао сам грчку војску уз помоћ јединица које ми је град-држава Београд поклањао повремено. Нису хтјели мир који сам предложио, па сам након дужег времена спремио војску и почео продор на сјевер. Освојио сам им један град, разорио га и у близини подигао свој. Утврдио сам га тако да неће бити лако освојити га, а још к томе планирам сада да срушим грчку моћ, и да се окренем ка југозападу, гдје леже незаштићене широке равнице Инка. ШОГУНАТ ЈЕ ВЈЕЧАН! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука