Милан Меденица :) Написано Децембар 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 ја не смем ни да саставим списак пошто се играм на писију од 1. разреда основне 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Jel to bio neki 286? 86 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 ја не смем ни да саставим списак пошто се играм на писију од 1. разреда основне 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Jel to bio neki 286? 86 Arhivski primerak. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 ја не смем ни да саставим списак пошто се играм на писију од 1. разреда основне 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahahaПа изабери бар топ 10! Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
maxwell Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 Torment Fallout I Fallout II Baldur's Gate I Baldur's Gate II Knights Of The Old Republic I Knights Of The Old Republic II Jade Empire Mass Effect I Mass Effect II Dragon Age I Славен је реаговао/ла на ово 1 Credo in unum Deum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 Hmmm, maxwell, treba odmah da probas i fallout 3 - odusevice te... Sto se tice Mass efecta 2 - jedan od najozbiljnijih kandidata za igru godine... Evo njegovog texta u SK i na Gamespotu... http://www.sk.rs/2010/02/siop01.html http://www.gamespot.com/pc/rpg/masseffect2workingtitle/index.html?tag=result%3Btitle%3B1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 Inace, deca kod mene dodju da igraju ovo... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivana626 Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 Пре пар година много сам играла: Диабло 1 и 2, двојку више ЦС неко време Хероес оф мигхт анд магиц 4 Волела сам логичке, клицк и поинт типа Нанци дру(прешла 15так), Дракула2, Мист3, било ги разних.. Била навучена на Неопетс Маме Тако свашта по мало Сад избегавам, превише навлачи Можда понекад неке фрее онлине логичке Живот ја лепши без њих, верујте прича неко са дугогодишњим искуством 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
maxwell Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 Hmmm, maxwell, treba odmah da probas i fallout 3 - odusevice te... Неће, то је Oblivion са пиштољима. Ја сам ти old school РПГовац Credo in unum Deum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 Hmmm, maxwell, treba odmah da probas i fallout 3 - odusevice te...Неће, то је Oblivion са пиштољима. Ја сам ти old school РПГовац To ce reci, sve nakon Morrowinda je pozersko? 1000000001010 Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.ЗлаткоN Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 Pozdrav svima, ja sam na klasicima strategije: Age of Mitology ( +Titani) i svakako Worcraft III + Frozen Throne ... legendarni Crvići i Bomberman su takođe prisutni. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
maxwell Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 Hmmm, maxwell, treba odmah da probas i fallout 3 - odusevice te...Неће, то је Oblivion са пиштољима. Ја сам ти old school РПГовац To ce reci, sve nakon Morrowinda je pozersko? 1000000001010 Па јесте, осећа се утицај додворавања "конзолашима", и дечици која би да без шифре у играма имају "god mode". Док су old school RPGови уметност (овде мислим на story based RPGове, заправо и једине игре који заслужују да буду у том жанру). Credo in unum Deum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 Hmmm, maxwell, treba odmah da probas i fallout 3 - odusevice te...Неће, то је Oblivion са пиштољима. Ја сам ти old school РПГовац Eto ti sad, nemoj te geekovske komentare, prosiri malo vidike... Uostalom, moj drugar, koji je okoreli* RPG-vac - skolski primer istog - igra Fallout 3 i odusevljava se... ccvige ................................. * mislim bre, stvaaarno okoreli, taj u zivotu nikad nije odigrao jedan dobar shooter, sta da ti kazem kad je pljunuo i na Bioshock... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
maxwell Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 Eto ti sad, nemoj te geekovske komentare, prosiri malo vidike... gringrinUostalom, moj drugar, koji je okoreli* RPG-vac - skolski primer istog - igra Fallout 3 i odusevljava se... .................................* mislim bre, stvaaarno okoreli, taj u zivotu nikad nije odigrao jedan dobar shooter, sta da ti kazem kad je pljunuo i na Bioshock... Сигурно није окорелији од мене, мени је Фолаут 3 био бљак, а Њу Вегас бљак бљак. Credo in unum Deum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Алексиос Написано Децембар 31, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2010 Gotic 1,2&3 rules Heroes of Might and Magic 3 + dodaci Neverwinter Nights Clive Barker's Undying Assassin's Creed Age of Empires Call of Duty Sniper Elite Worms i naravno tenkici... Ћириличар and drvce је реаговао/ла на ово 2 Да би ушли у Европску унију треба да се држимо десет Божјих заповести,и сто америчких. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 31, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2010 Gotic 1,2&3 rules Heroes of Might and Magic 3 + dodaci Neverwinter Nights Clive Barker's Undying Assassin's Creed Age of Empires Call of Duty Sniper Elite Worms i naravno tenkici... 0110_hahaha Vidi se da si stara garda. Gotik serijal mi je ubio par K sati. confused drvce је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука