obi-wan Написано Јул 23, 2021 Пријави Подели Написано Јул 23, 2021 @Avocado Bukvalno. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срндаћ Написано Јул 23, 2021 Пријави Подели Написано Јул 23, 2021 haveaniceday and Avocado је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јул 23, 2021 Пријави Подели Написано Јул 23, 2021 Nije za kompujterske igre, ali nema veze... vazi i za rpg Срндаћ је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срндаћ Написано Јул 24, 2021 Пријави Подели Написано Јул 24, 2021 haveaniceday and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
haveaniceday Написано Јул 25, 2021 Пријави Подели Написано Јул 25, 2021 On 23.7.2021. at 22:56, Срндаћ рече Опа сет се гледа, шта си ти неки расиста???? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срндаћ Написано Јул 25, 2021 Пријави Подели Написано Јул 25, 2021 пре 8 часа, haveaniceday рече Опа сет се гледа, шта си ти неки расиста???? Како сам расиста када волим овог афричког господара рата који у слободно вријеме игра игрице како би нам дао најбоље могуће препоруке за куповину оних најбољих? Сет је хуманиста прије свега. haveaniceday је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 27, 2021 Пријави Подели Написано Јул 27, 2021 Au lep`te vid`o!... ... Fans are making a Knights of the Old Republic Unreal series with Lucasfilm’s blessing | PCGamesN WWW.PCGAMESN.COM A group of fans are creating a Star Wars: Knights of the Old Republic series in Unreal 5, and they've got Lucasfilm's permission. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 27, 2021 Пријави Подели Написано Јул 27, 2021 Nije bas igra, al` je srodno. ... Lucasfilm Hired the YouTuber Who Used Deepfakes to Tweak Luke Skywalker ‘Mandalorian’ VFX WWW.INDIEWIRE.COM A YouTuber known as Shamook has earned nearly 2 million views for his deepfake "Mandalorian" video. ... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 27, 2021 Пријави Подели Написано Јул 27, 2021 https://www.facebook.com/ProgrammersCreateLife/ fsa and haveaniceday је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mirko1929 Написано Јул 27, 2021 Пријави Подели Написано Јул 27, 2021 пре 57 минута, obi-wan рече Nije bas igra, al` je srodno. ... Lucasfilm Hired the YouTuber Who Used Deepfakes to Tweak Luke Skywalker ‘Mandalorian’ VFX WWW.INDIEWIRE.COM A YouTuber known as Shamook has earned nearly 2 million views for his deepfake "Mandalorian" video. ... Ti YouTube-ri svasta rade... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
haveaniceday Написано Јул 27, 2021 Пријави Подели Написано Јул 27, 2021 On 25.7.2021. at 12:17, Срндаћ рече Како сам расиста када волим овог афричког господара рата који у слободно вријеме игра игрице како би нам дао најбоље могуће препоруке за куповину оних најбољих? Сет је хуманиста прије свега. Господин један искрено, дубок сам фан. Али не знам је л знаш, тужакали су га да је расиста и нациста. Срндаћ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 27, 2021 Пријави Подели Написано Јул 27, 2021 @mirko1929 Da, i ovo sam vec video. Ima ljudi talentovanih, koriste mogucnosti i urade nesto super. Evo i ovaj npr., ovaj kratki film je radio sam nekoliko godina, ali je uradjeno vrhunski, kao ekranizovani strip. ... Срндаћ је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mirko1929 Написано Јул 27, 2021 Пријави Подели Написано Јул 27, 2021 пре 3 часа, haveaniceday рече Господин један искрено, дубок сам фан. Али не знам је л знаш, тужакали су га да је расиста и нациста. Тај лик је јеврејин. Само се спрда. То је оно што амери зову irreverent хумор. Спрдо се и на наш рачун: Срндаћ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срндаћ Написано Јул 27, 2021 Пријави Подели Написано Јул 27, 2021 Пре сат времена, mirko1929 рече Тај лик је јеврејин. Само се спрда. То је оно што амери зову irreverent хумор. Спрдо се и на наш рачун: 1:45 "And as anything that comes from former Yugoslavia, it's absolutely brutal, unforgiving and brilliant". Не видим у чему је проблем. Све истину рек'о Е сад, да сам млађи и у средњој школи, како бих пичио "Underrail"... али овако имам енергије и времена само за "Knights of Honor" у задње вријеме... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mirko1929 Написано Јул 27, 2021 Пријави Подели Написано Јул 27, 2021 пре 11 минута, Срндаћ рече 1:45 "And as anything that comes from former Yugoslavia, it's absolutely brutal, unforgiving and brilliant". Не видим у чему је проблем. Све истину рек'о Е сад, да сам млађи и у средњој школи, како бих пичио "Underrail"... али овако имам енергије и времена само за "Knights of Honor" у задње вријеме... А ниси видео натпис на српском? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука