Jump to content

Da li igrate kompjuterske igrice i koje?

Оцени ову тему

Препоручена порука

@Avocado

Bukvalno. :smeh1:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Nije za kompujterske igre, ali nema veze... vazi i za rpg

aP3zERB_700bwp.webp

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, haveaniceday рече

Опа сет се гледа, шта си ти неки расиста???? 

Како сам расиста када волим овог афричког господара рата који у слободно вријеме игра игрице како би нам дао најбоље могуће препоруке за куповину оних најбољих?

Сет је хуманиста прије свега.

Подели на овим сајтовима

Au lep`te vid`o!...

...

WWW.PCGAMESN.COM

A group of fans are creating a Star Wars: Knights of the Old Republic series in Unreal 5, and they've got Lucasfilm's permission.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Nije bas igra, al` je srodno.

...

WWW.INDIEWIRE.COM

A YouTuber known as Shamook has earned nearly 2 million views for his deepfake "Mandalorian" video.

...

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

пре 57 минута, obi-wan рече

Nije bas igra, al` je srodno.

...

WWW.INDIEWIRE.COM

A YouTuber known as Shamook has earned nearly 2 million views for his deepfake "Mandalorian" video.

...

Ti YouTube-ri svasta rade...

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

On 25.7.2021. at 12:17, Срндаћ рече

Како сам расиста када волим овог афричког господара рата који у слободно вријеме игра игрице како би нам дао најбоље могуће препоруке за куповину оних најбољих?

Сет је хуманиста прије свега.

Господин један искрено, дубок сам фан. 
Али не знам је л знаш, тужакали су га да је расиста и нациста. 

Подели на овим сајтовима

@mirko1929

Da, i ovo sam vec video. Ima ljudi talentovanih, koriste mogucnosti i urade nesto super.
Evo i ovaj npr., ovaj kratki film je radio sam nekoliko godina, ali je uradjeno vrhunski, kao ekranizovani strip.

...

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, haveaniceday рече

Господин један искрено, дубок сам фан. 
Али не знам је л знаш, тужакали су га да је расиста и нациста.

Тај лик је јеврејин. Само се спрда. То је оно што амери зову irreverent хумор. Спрдо се и на наш рачун:

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, mirko1929 рече

Тај лик је јеврејин. Само се спрда. То је оно што амери зову irreverent хумор. Спрдо се и на наш рачун:

1:45

"And as anything that comes from former Yugoslavia, it's absolutely brutal, unforgiving and brilliant".

Не видим у чему је проблем. Све истину рек'о 0513_music

Е сад, да сам млађи и у средњој школи, како бих пичио "Underrail"... али овако имам енергије и времена само за "Knights of Honor" у задње вријеме...

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Срндаћ рече

1:45

"And as anything that comes from former Yugoslavia, it's absolutely brutal, unforgiving and brilliant".

Не видим у чему је проблем. Све истину рек'о 0513_music

Е сад, да сам млађи и у средњој школи, како бих пичио "Underrail"... али овако имам енергије и времена само за "Knights of Honor" у задње вријеме...

А ниси видео натпис на српском?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...