drvce Написано Март 19, 2021 Пријави Подели Написано Март 19, 2021 On 18.3.2021. at 21:27, obi-wan рече Ovo ti je kao da si rek`o da dobra knjiga ili film ne doprinose nikako i nikome. Nemo` da me sekiras. Vidjen za ban. obi-wan and Avocado је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 6, 2021 Пријави Подели Написано Април 6, 2021 ... drvce and Срндаћ је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 8, 2021 Пријави Подели Написано Април 8, 2021 https://www.facebook.com/groups/147520875306921/user/100000069763482/ ronin, sanja84 and drvce је реаговао/ла на ово 1 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Април 9, 2021 Пријави Подели Написано Април 9, 2021 illuminated, drvce and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Април 10, 2021 Пријави Подели Написано Април 10, 2021 пре 4 часа, Avocado рече Ubisoft komotno moze da pocne da radi na osvezavanju logoa. obi-wan and Avocado је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срндаћ Написано Април 10, 2021 Пријави Подели Написано Април 10, 2021 drvce је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срндаћ Написано Април 10, 2021 Пријави Подели Написано Април 10, 2021 drvce, illuminated and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срндаћ Написано Април 11, 2021 Пријави Подели Написано Април 11, 2021 Управо сам инсталирао незваничну експанзију за Хероје 3. Што се мене тиче, ово је званична верзија. Додато је много нових митских бића, нова ХотА кампања, све у виској дефиницији ( за ХоММ3 стандарде ), као и нови град гусара - The Cove Баш ми је требала мала доза среће у овом виду drvce and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 11, 2021 Пријави Подели Написано Април 11, 2021 Jedno par godina unazad u vise navrata sam probao da namestim KotOR da radi na 1080p. Probao sam sve moguce patcheve i nacine koje sam nasao, ponavljao po vise puta da budem siguran da nesto nisam pogresio, probao na Sedmici, a onda i na XP-u, iscitavao brdo postova na YT i drugim mestima, i - nije uspelo. Igra jednostavno pukne pri pokusaju da se pokrene. Koristim 2 ekrana, pa sam mislio da je do toga, ali ocigledno da nije. Naime, pre neki dan, dok sam malo probao neke programcice na Ubuntu i MX Linuxu, setim se da bi mog`o da probam da sve to odradim na nekom od njih. Ubuntu 20.04. Offline instaler sa GOG-a, koji inace imam. Pokrenuo instalaciju pod Wine-om. Instalirao. Kratko podesio .ini fajl. Sve je proradilo odmah, bez zadrske i bagova, glatko kao podmazano. Sta reci... Срндаћ and drvce је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 13, 2021 Пријави Подели Написано Април 13, 2021 Avocado and drvce је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Април 14, 2021 Пријави Подели Написано Април 14, 2021 Bata Valter.... Срндаћ and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 14, 2021 Пријави Подели Написано Април 14, 2021 @Bokisd E, dobra je igra, bez ikak`e zafrkancije. Bokisd је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 19, 2021 Пријави Подели Написано Април 19, 2021 drvce је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 19, 2021 Пријави Подели Написано Април 19, 2021 Konzola The C64 - Commodore 64 RETRO | GAME CENTAR WWW.GAMECENTAR.RS Prodaja The C64 - Commodore 64 RETRO konzola // online cena. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 26, 2021 Пријави Подели Написано Април 26, 2021 drvce је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука