ronin Написано Август 9, 2019 Пријави Подели Написано Август 9, 2019 Ancestors Legacy, kraj Saladinove kampanje Ovolika Srbija, Seseljev nedosanjan san GeniusAtWork, Dominika and Благовесник је реаговао/ла на ово 3 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 10, 2019 Пријави Подели Написано Август 10, 2019 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 10, 2019 Пријави Подели Написано Август 10, 2019 пре 16 часа, ronin рече Ancestors Legacy, kraj Saladinove kampanje Ovolika Srbija, Seseljev nedosanjan san Оволика Србија, заједно са Бигарском као вазалном државом, се налази на једној холандској и једној енглеској мапи из тог периода. Вереоватно да су аутори игре консултовали те мапе. ronin, Благовесник and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Август 10, 2019 Пријави Подели Написано Август 10, 2019 пре 16 часа, ronin рече Ancestors Legacy, kraj Saladinove kampanje Ovolika Srbija, Seseljev nedosanjan san ajme...kako li će naši susjedi reagirat na ovo RYLAH, Благовесник and ronin је реаговао/ла на ово 1 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Август 10, 2019 Пријави Подели Написано Август 10, 2019 Управо сада, GeniusAtWork рече ajme...kako li će naši susjedi reagirat na ovo neka se obrate na ovu adresu https://destructivecreations.pl/contact/ GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 13, 2019 Пријави Подели Написано Август 13, 2019 Trifke је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Август 13, 2019 Пријави Подели Написано Август 13, 2019 пре 53 минута, obi-wan рече Ovo mogu da potvrdim iz ličnog iskustva po svim parametrima a posebno što se tiče vida. Dok sam igrao video igre uspeo sam da od neke dioptrije, koja je do duše bila mala, dođem do apsolutnog vida, tj da mogu da pročitam najsitnija slova koja postave pred mene. Doktor se čak i zaprepastio jer dugo nije bio sreo apsolutan vid. Naravno to je bilo pre puno godina ali mi je apsolutan vid ostao. Što je još zanimljivije! obi-wan је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Август 13, 2019 Пријави Подели Написано Август 13, 2019 пре 3 минута, Trifke рече Ovo mogu da potvrdim iz ličnog iskustva po svim parametrima a posebno što se tiče vida. Dok sam igrao video igre uspeo sam da od neke dioptrije, koja je do duše bila mala, dođem do apsolutnog vida, tj da mogu da pročitam najsitnija slova koja postave pred mene. Doktor se čak i zaprepastio jer dugo nije bio sreo apsolutan vid. Naravno to je bilo pre puno godina ali mi je apsolutan vid ostao. Što je još zanimljivije! ТРИФКЕ ГДЕ ПОБЕЖЕ? АЈДЕ НА МЕГДАН.....СА ЉУТОМ ЛИЧАНКОМ И ЕКИПОМ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Август 13, 2019 Пријави Подели Написано Август 13, 2019 пре 1 минут, Istopljeni kamen рече ТРИФКЕ ГДЕ ПОБЕЖЕ? АЈДЕ НА МЕГДАН.....СА ЉУТОМ ЛИЧАНКОМ И ЕКИПОМ Vi to mene gospođo proganjate? Ajde nemoj da ljudima spamuješ temu. Taman si se fino primirila i neću da te prijavim da te nebi opet banovali. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Август 13, 2019 Пријави Подели Написано Август 13, 2019 пре 1 минут, Trifke рече Vi to mene gospođo proganjate? Ajde nemoj da ljudima spamuješ temu. Taman si se fino primirila i neću da te prijavim da te nebi opet banovali. АЛОООООО ОБАВЕШТАВАМО ВАС ОВИМ ПУТЕМ ДА СЕ СМИРИТЕ САМО ТОЛИКО.....И КРАЈ И ДОСТА....И ДОВИЂЕЊА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Август 13, 2019 Пријави Подели Написано Август 13, 2019 ESEA brate Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
WiseMan Написано Август 14, 2019 Пријави Подели Написано Август 14, 2019 Kad spava VIDEO0006.mp4 Kad je budan VIDEO0007.mp4 CASE: COOLER MASTER MASTERBOX K500 - MCB-K500D-KGNN-S00 Midi Tower MB: Asus ROG MAXIMUS HERO XII (Wi-Fi) CPU: Intel i7 9700k (9th Generation) RAM: 16 GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz SSD: Samsung 970 EVO 500GB M.2 (2280) PSU: EVGA 850 B3 850W ronin, goranger and Поуке.орг инфо је реаговао/ла на ово 1 1 1 Mornië alantië Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Август 14, 2019 Пријави Подели Написано Август 14, 2019 @WiseMan О свака част! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Август 14, 2019 Пријави Подели Написано Август 14, 2019 пре 57 минута, WiseMan рече CASE: COOLER MASTER MASTERBOX K500 - MCB-K500D-KGNN-S00 Midi Tower MB: Asus ROG MAXIMUS HERO XII (Wi-Fi) CPU: Intel i7 9700k (9th Generation) RAM: 16 GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz SSD: Samsung 970 EVO 500GB M.2 (2280) PSU: EVGA 850 B3 850W Pa ti si neki burzuj. Di ti je graficka? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
WiseMan Написано Август 14, 2019 Пријави Подели Написано Август 14, 2019 пре 51 минута, Иван ♪♫ рече Di ti je graficka? Gledao sam da sastavim jak računar za intezivnije programiranje, ne za video igre ronin је реаговао/ла на ово 1 Mornië alantië Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука