Jump to content

Da li igrate kompjuterske igrice i koje?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ancestors Legacy, kraj Saladinove kampanje

Ovolika Srbija, Seseljev nedosanjan san:))

Screenshot-4.jpg

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 16 часа, ronin рече

Screenshot-4.jpg

Оволика Србија, заједно са Бигарском као вазалном државом, се налази на једној холандској и једној енглеској мапи из тог периода. Вереоватно да су аутори игре консултовали те мапе.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 16 часа, ronin рече

Screenshot-4.jpg

ajme...kako li će naši susjedi reagirat na ovo

Подели на овим сајтовима

Управо сада, GeniusAtWork рече

ajme...kako li će naši susjedi reagirat na ovo

neka se obrate na ovu adresu :smeh1:

https://destructivecreations.pl/contact/

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

• Свиђа ми се 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 53 минута, obi-wan рече

Ovo mogu da potvrdim iz ličnog iskustva po svim parametrima a posebno što se tiče vida. Dok sam igrao video igre uspeo sam da od neke dioptrije, koja je do duše bila mala, dođem do apsolutnog vida, tj da mogu da pročitam najsitnija slova koja postave pred mene. Doktor se čak i zaprepastio jer dugo nije bio sreo apsolutan vid. Naravno to je bilo pre puno godina ali mi je apsolutan vid ostao. Što je još zanimljivije! 

• Свиђа ми се 1

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Trifke рече

Ovo mogu da potvrdim iz ličnog iskustva po svim parametrima a posebno što se tiče vida. Dok sam igrao video igre uspeo sam da od neke dioptrije, koja je do duše bila mala, dođem do apsolutnog vida, tj da mogu da pročitam najsitnija slova koja postave pred mene. Doktor se čak i zaprepastio jer dugo nije bio sreo apsolutan vid. Naravno to je bilo pre puno godina ali mi je apsolutan vid ostao. Što je još zanimljivije! 

ТРИФКЕ ГДЕ ПОБЕЖЕ? АЈДЕ НА МЕГДАН.....СА ЉУТОМ ЛИЧАНКОМ И ЕКИПОМ

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Istopljeni kamen рече

ТРИФКЕ ГДЕ ПОБЕЖЕ? АЈДЕ НА МЕГДАН.....СА ЉУТОМ ЛИЧАНКОМ И ЕКИПОМ

Vi to mene gospođo proganjate? :)) Ajde nemoj da ljudima spamuješ temu. Taman si se fino primirila i neću da te prijavim da te nebi opet banovali. 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Trifke рече

Vi to mene gospođo proganjate? :)) Ajde nemoj da ljudima spamuješ temu. Taman si se fino primirila i neću da te prijavim da te nebi opet banovali. 

АЛОООООО ОБАВЕШТАВАМО ВАС ОВИМ ПУТЕМ ДА СЕ СМИРИТЕ САМО ТОЛИКО.....И КРАЈ И ДОСТА....И ДОВИЂЕЊА

Подели на овим сајтовима

Kad spava :D 

Kad je budan :D 

CASE: COOLER MASTER MASTERBOX K500 - MCB-K500D-KGNN-S00 Midi Tower
MB: Asus ROG MAXIMUS HERO XII (Wi-Fi)
CPU: Intel i7 9700k (9th Generation)
RAM: 16 GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz
SSD: Samsung 970 EVO 500GB M.2 (2280)
PSU: EVGA 850 B3 850W

200_OK.jpg

Mornië alantië

Подели на овим сајтовима

пре 57 минута, WiseMan рече

CASE: COOLER MASTER MASTERBOX K500 - MCB-K500D-KGNN-S00 Midi Tower
MB: Asus ROG MAXIMUS HERO XII (Wi-Fi)
CPU: Intel i7 9700k (9th Generation)
RAM: 16 GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz
SSD: Samsung 970 EVO 500GB M.2 (2280)
PSU: EVGA 850 B3 850W

Pa ti si neki burzuj. Di ti je graficka?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...