Jump to content

Da li igrate kompjuterske igrice i koje?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, goranger рече

Zar nisi ti više u Infinite W. fazonu :)

https://store.steampowered.com/app/393080/Call_of_Duty_Modern_Warfare_Remastered/ na ovo misliš? Izgleda super

Da, to je to. To je daleko najbolji CoD koji postoji, pre njega bilo je odlicnih, posle njega uglavnom nasminkani tresh. I katastrofe kao sto je Infinity Warfare.

Ja ne mogu da igram remastered, igram originalni, ali ne smeta nista, odradjen je izuzetno, a narocito je pitak pri prvom igranju.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 56 минута, goranger рече

Jel multyplayer igra? Oćemo li zaigrati :)

Jeste i to, ali je starija pa ne znam ima li je na serverima jos. A inace, u igrama ne igram multi, samo single.
Dobru igru dozivljavam kao film ili kao knjigu, i zato volim da to bude samo moje licno iskustvo.

:)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

On 14.11.2018. at 19:37, obi-wan рече

Jeste i to, ali je starija pa ne znam ima li je na serverima jos. A inace, u igrama ne igram multi, samo single.
Dobru igru dozivljavam kao film ili kao knjigu, i zato volim da to bude samo moje licno iskustvo.

Na ovoj temi niko ne gleda sa visine sta ti radis u svoja cetir zida.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, drvce рече

0703_read

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, drvce рече

Ja gledam... ubeđen sam da ne igra multi zato što nema pojma, pa ga klinci frustriraju čim pokuša... :D

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Avocado рече

Ja gledam... ubeđen sam da ne igra multi zato što nema pojma, pa ga klinci frustriraju čim pokuša... :D

Ne brate, nikad nisam bio ljubitelj toga. Vuk samotnjak...

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Avocado рече

Pre deceniju i po, u igraonici se natezem sa nekim likom u kanteru, tu smo negde po skillu, te ti ja to shvatim kao izazov. Na jedvite jade ga napeglam, kad ono medjutim: ispostavi se da za kompom sedi dete kome vise noge sa stolice, sake mu u nivou ramena na stolu. Nisam se dao pokolebati lako, jos godinama sam prangijao po rupama...

Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, drvce рече

Pre deceniju i po, u igraonici se natezem sa nekim likom u kanteru, tu smo negde po skillu, te ti ja to shvatim kao izazov. Na jedvite jade ga napeglam, kad ono medjutim: ispostavi se da za kompom sedi dete kome vise noge sa stolice, sake mu u nivou ramena na stolu. Nisam se dao pokolebati lako, jos godinama sam prangijao po rupama...

A mogao si samo da se proglasiš za vuka samotnjaka...  ;)   :D 

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Avocado рече

A mogao si samo da se proglasiš za vuka samotnjaka...  ;)   :D 

Multi samo sa drustvom pod istim krovom. Pobeda u multiju je potpuna akko mozes jos i da ponizavas protivnika koji gubi.

Nikad MMO. ☠️

Подели на овим сајтовима

On 14.11.2018. at 19:37, obi-wan рече

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...