obi-wan Написано Новембар 14, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2018 пре 1 минут, goranger рече Zar nisi ti više u Infinite W. fazonu https://store.steampowered.com/app/393080/Call_of_Duty_Modern_Warfare_Remastered/ na ovo misliš? Izgleda super Da, to je to. To je daleko najbolji CoD koji postoji, pre njega bilo je odlicnih, posle njega uglavnom nasminkani tresh. I katastrofe kao sto je Infinity Warfare. Ja ne mogu da igram remastered, igram originalni, ali ne smeta nista, odradjen je izuzetno, a narocito je pitak pri prvom igranju. goranger је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Новембар 14, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2018 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Новембар 14, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2018 пре 33 минута, obi-wan рече igram originalni, ali Jel multyplayer igra? Oćemo li zaigrati Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Новембар 14, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2018 пре 2 часа, goranger рече Blago tebi brate....nisam ni ja znao do pre godinu i po...al se navukoh na ovaj elektronski heroin Ма пеглао сам их и ја до пре 5-6 година, него увек ми пара уши...... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 14, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2018 пре 56 минута, goranger рече Jel multyplayer igra? Oćemo li zaigrati Jeste i to, ali je starija pa ne znam ima li je na serverima jos. A inace, u igrama ne igram multi, samo single. Dobru igru dozivljavam kao film ili kao knjigu, i zato volim da to bude samo moje licno iskustvo. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2018 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2950309334985509&set=gm.2061127323946257&type=3&theater&ifg=1 goranger, Поет, drvce and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 2 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Новембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2018 On 14.11.2018. at 19:37, obi-wan рече Jeste i to, ali je starija pa ne znam ima li je na serverima jos. A inace, u igrama ne igram multi, samo single. Dobru igru dozivljavam kao film ili kao knjigu, i zato volim da to bude samo moje licno iskustvo. Na ovoj temi niko ne gleda sa visine sta ti radis u svoja cetir zida. Avocado and RYLAH је реаговао/ла на ово 1 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2018 пре 1 минут, drvce рече Na ovoj temi niko ne gleda sa visine sta ti radis u svoja cetir zida. drvce је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Новембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2018 пре 24 минута, drvce рече Na ovoj temi niko ne gleda sa visine sta ti radis u svoja cetir zida. Ja gledam... ubeđen sam da ne igra multi zato što nema pojma, pa ga klinci frustriraju čim pokuša... RYLAH, obi-wan, ИгорМ and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2018 пре 1 минут, Avocado рече Ja gledam... ubeđen sam da ne igra multi zato što nema pojma, pa ga klinci frustriraju čim pokuša... Ne brate, nikad nisam bio ljubitelj toga. Vuk samotnjak... drvce је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Новембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2018 пре 3 минута, Avocado рече Ja gledam... ubeđen sam da ne igra multi zato što nema pojma, pa ga klinci frustriraju čim pokuša... Pre deceniju i po, u igraonici se natezem sa nekim likom u kanteru, tu smo negde po skillu, te ti ja to shvatim kao izazov. Na jedvite jade ga napeglam, kad ono medjutim: ispostavi se da za kompom sedi dete kome vise noge sa stolice, sake mu u nivou ramena na stolu. Nisam se dao pokolebati lako, jos godinama sam prangijao po rupama... RYLAH, goranger, Avocado and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Новембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2018 пре 14 минута, drvce рече Pre deceniju i po, u igraonici se natezem sa nekim likom u kanteru, tu smo negde po skillu, te ti ja to shvatim kao izazov. Na jedvite jade ga napeglam, kad ono medjutim: ispostavi se da za kompom sedi dete kome vise noge sa stolice, sake mu u nivou ramena na stolu. Nisam se dao pokolebati lako, jos godinama sam prangijao po rupama... A mogao si samo da se proglasiš za vuka samotnjaka... RYLAH, drvce, obi-wan and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Новембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2018 пре 2 минута, Avocado рече A mogao si samo da se proglasiš za vuka samotnjaka... Multi samo sa drustvom pod istim krovom. Pobeda u multiju je potpuna akko mozes jos i da ponizavas protivnika koji gubi. Nikad MMO. ☠️ Avocado, obi-wan and RYLAH је реаговао/ла на ово 1 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 17, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2018 On 14.11.2018. at 19:37, obi-wan рече Jeste i to, ali je starija pa ne znam ima li je na serverima jos. A inace, u igrama ne igram multi, samo single. Dobru igru dozivljavam kao film ili kao knjigu, i zato volim da to bude samo moje licno iskustvo. drvce, Avocado and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 19, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2018 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2179222922090334&set=gm.2064507576941565&type=3&eid=ARD7UO9pqdQNvVCCHv6dtEUCxLJiaU9noqP1-dzmUdjIH-hQ1pnEm16m2Z_un3L04gcgsSx6KjOi67Mz&ifg=1 Avocado and drvce је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука