obi-wan Написано Март 7, 2018 Пријави Подели Написано Март 7, 2018 пре 5 часа, Broken рече Od kad sam prvi put okusio multiplayer više ništa drugo ne dolazi u obzir. Znači samo grupno. Probao, ume da bude bas zabavno, ali nikako ne moze da se meri sa dobrom kampanjom u singlu: kad to urade da valja, nijedan film ne moze da mu pridje. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Март 7, 2018 Пријави Подели Написано Март 7, 2018 1 hour ago, obi-wan рече Probao, ume da bude bas zabavno, ali nikako ne moze da se meri sa dobrom kampanjom u singlu: kad to urade da valja, nijedan film ne moze da mu pridje. Mene nervira kompjuterska inteligencija. Zato volim kad igram protiv/sa živim čovekom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 7, 2018 Пријави Подели Написано Март 7, 2018 пре 16 минута, Broken рече Mene nervira kompjuterska inteligencija. Zato volim kad igram protiv/sa živim čovekom. To samo zavisi koji je zanr, i kako je AI odradjen. Ima igara `de je on bez ostatka bolji, narocito sto na nekim multiplejerima sve vreme igras protiv 90% klincadije. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 7, 2018 Пријави Подели Написано Март 7, 2018 пре 22 часа, Плаво Небо рече Мени је "проблем" са тим мултиплејерима, а када говорим о пуцачинама (вероватно ово што игра Брокен, мсм. игре тог типа-ту није тако) тај, што има доста варања, неконзистентности у извођењу акција (читај играју већином клинци), својеврсног гејемрског троловања када неки члан тима иде уз ону ствар и проче. Ја сам гледао клинце моје када су играли ГТА 5 мултиплејер и баталили после пар одиграних партија јер је заједница крајње неозбиљна (тако кажу моја деца) и на ПиСи и на Сони верзији. Пуно варања (истина банују их са сервера, али не мош све испратити). Е сад, није баш и сам да нисам никада играо МП. Пре двадесетак лета када беху популарне оне играонице, ишао сам пар пута са неким друштвом, па смо уз пиво играли Каунтер Страјк, али је то игра коју је бесмислено играти сем тако. Мсм., мошти да учиташ оне ботове, али се они понашају шупљоглаво к`о и ови модерни... Ботови... Ака сендвичари. У скупим, вишемилионским и традиционалним пројектима, где се води рачуна о синглплејеру, то није случај. И заиста прича ретко кад може да досади. Горе негде написах да је мене мало сморио овај нови Вулфенштајн, јер још од друге 3Д итерације, тамо са почетка 2000-их и поигравањем са германско-нордисјком митологијом као бекграундом нацистичког лудила, до ових стимпанковских фора из последње две три сезоне, можда је мало све то досадило. Са друге стране, КолОвДјути, који је пресрао претходних сезона са свемирским борбама по пећинама ваљда Нептунових сателита, те политкоректним њакањем са терористима који хоће да завладају светом, ова сезона се враћа на славне дане ослобађања Европе од нацистичког зла. За разлику од нативне верзије од пре туце и нешто година где се могло одиграти како америчка, тако и британска и руска кампања, овде је за сада могуће (није искључено да неће бити ДиЕлСи-ова) играти само као амерички војник. И све почиње на Омаха плажи, а завршава ваљда у Берлину. Нисам стигао дотле, на путу сам ка Арденима. Углавном, на оној најнижој "јачини"-регрут, барем 50 пута сам враћан на почетак. Енергија и здравље се више не самообнављају, тј. скупљају се оне торбице са "црвеним крстом" и кад Швабе почну одозго да рокају, а ти тек изађеш из амфибије и ако имаш среће да се не нагрдиш на оне јежеве у плићаку, следећих 100 метара до подножја гребена и мртвог угла за нацистичке митраљезе, можеш и мораш прећи само пажљивим пузањем, сакривањем иза лешева колега и олупина од возила и проче. И то на регрут "јачини". Првој. А има она најјача четврта. Замисли тек ту како је. Ово све због реалности, пошто неко рече да су ботови смешни у неким играма. У овој нису. Ваљда због сендвича. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Март 7, 2018 Пријави Подели Написано Март 7, 2018 1 hour ago, Милан Ракић рече Мени је "проблем" са тим мултиплејерима, а када говорим о пуцачинама (вероватно ово што игра Брокен, мсм. игре тог типа-ту није тако) тај, што има доста варања, неконзистентности у извођењу акција (читај играју већином клинци), својеврсног гејемрског троловања када неки члан тима иде уз ону ствар и проче. Ја сам гледао клинце моје када су играли ГТА 5 мултиплејер и баталили после пар одиграних партија јер је заједница крајње неозбиљна (тако кажу моја деца) и на ПиСи и на Сони верзији. Пуно варања (истина банују их са сервера, али не мош све испратити). Е сад, није баш и сам да нисам никада играо МП. Пре двадесетак лета када беху популарне оне играонице, ишао сам пар пута са неким друштвом, па смо уз пиво играли Каунтер Страјк, али је то игра коју је бесмислено играти сем тако. Мсм., мошти да учиташ оне ботове, али се они понашају шупљоглаво к`о и ови модерни... Ботови... Ака сендвичари. У скупим, вишемилионским и традиционалним пројектима, где се води рачуна о синглплејеру, то није случај. И заиста прича ретко кад може да досади. Горе негде написах да је мене мало сморио овај нови Вулфенштајн, јер још од друге 3Д итерације, тамо са почетка 2000-их и поигравањем са германско-нордисјком митологијом као бекграундом нацистичког лудила, до ових стимпанковских фора из последње две три сезоне, можда је мало све то досадило. Са друге стране, КолОвДјути, који је пресрао претходних сезона са свемирским борбама по пећинама ваљда Нептунових сателита, те политкоректним њакањем са терористима који хоће да завладају светом, ова сезона се враћа на славне дане ослобађања Европе од нацистичког зла. За разлику од нативне верзије од пре туце и нешто година где се могло одиграти како америчка, тако и британска и руска кампања, овде је за сада могуће (није искључено да неће бити ДиЕлСи-ова) играти само као амерички војник. И све почиње на Омаха плажи, а завршава ваљда у Берлину. Нисам стигао дотле, на путу сам ка Арденима. Углавном, на оној најнижој "јачини"-регрут, барем 50 пута сам враћан на почетак. Енергија и здравље се више не самообнављају, тј. скупљају се оне торбице са "црвеним крстом" и кад Швабе почну одозго да рокају, а ти тек изађеш из амфибије и ако имаш среће да се не нагрдиш на оне јежеве у плићаку, следећих 100 метара до подножја гребена и мртвог угла за нацистичке митраљезе, можеш и мораш прећи само пажљивим пузањем, сакривањем иза лешева колега и олупина од возила и проче. И то на регрут "јачини". Првој. А има она најјача четврта. Замисли тек ту како је. Ово све због реалности, пошто неко рече да су ботови смешни у неким играма. У овој нису. Ваљда због сендвича. А да ми ипак организујемо један пејнтбол па да видимо ко ће да прође као Бошкић Боље него мултиплејер. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 7, 2018 Пријави Подели Написано Март 7, 2018 пре 18 минута, Плаво Небо рече А да ми ипак организујемо један пејнтбол па да видимо ко ће да прође као Бошкић Боље него мултиплејер. Pa i to ti je multiplejer, taman tako... Плаво Небо је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Март 7, 2018 Пријави Подели Написано Март 7, 2018 Želja mi je da se igram paintballa. Nisam nikad. obi-wan and Плаво Небо је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Март 10, 2018 Пријави Подели Написано Март 10, 2018 Northgard, Deepin 15.5 obi-wan је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Март 12, 2018 Пријави Подели Написано Март 12, 2018 Kada sam posle 4 meseca neprestanog igranja kantera citaj (ljudi su me nalazili za kompom kako spavam a u wc isao samo dok se menja mapa) konacno sam na prolece izasao iz kuce. Ugledavsi 2 pandura kako nailaze niz ulicu nesvesno sam cucnuo.... Tada sam shvatio da vise ne smem da igram kanter (inace prica o cucanju je istinita) Savet za sve: bezite od kantera ko ciganche od snikersa Vukajlija Неки тамо је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 12, 2018 Пријави Подели Написано Март 12, 2018 Ja i dalje ne kapiram sta raja vidi u tom kanteru, kad je bre brate tezak trash... za njega je bilo koji CoD kao Bah prema Dzastinu Biberu... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Март 12, 2018 Пријави Подели Написано Март 12, 2018 пре 36 минута, goranger рече Kada sam posle 4 meseca neprestanog igranja kantera citaj (ljudi su me nalazili za kompom kako spavam a u wc isao samo dok se menja mapa) konacno sam na prolece izasao iz kuce. Ugledavsi 2 pandura kako nailaze niz ulicu nesvesno sam cucnuo.... Tada sam shvatio da vise ne smem da igram kanter (inace prica o cucanju je istinita) Savet za sve: bezite od kantera ko ciganche od snikersa Vukajlija Nije to ništa... ako se neko seća UFO: Enemy Unknown iz devedesetih(današnji nastavci se zovu X-COM)... to je na poteze i svaki čovečuljak ima određeni broj akcionih poena za trčanje/pucanje/bacanje bombi i slično u svakom potezu... dešavalo mi se posle besomučnog igranja toga da u real life uhvatim sebe kako pre neke najobičnije radnje (npr. otvaranja vrata i izlaska iz sobe) polu-nesvesno razmatram da li imam dovoljno akcionih poena da to uradim u jednom potezu... i da li iza vrata možda čekaju vanzemaljci u zasedi... RYLAH, obi-wan, ronin and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 12, 2018 Пријави Подели Написано Март 12, 2018 пре 3 минута, Avocado рече UFO: Enemy Unknown Jedan od duhovnih srodnika mu je bio i izuzetni "Laser Squad"... Avocado је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Djapa Написано Март 12, 2018 Пријави Подели Написано Март 12, 2018 пре 3 часа, obi-wan рече Ja i dalje ne kapiram sta raja vidi u tom kanteru, kad je bre brate tezak trash... za njega je bilo koji CoD kao Bah prema Dzastinu Biberu... Prvo smo igrali super maria i tenkice itd... pa zatim arkadne igre, metal slug itd... onda je izaso sony 1 gde smo cepali twisted metal, resident evil, dino crisis itd...a onda se pojavio COUNTER STRIKE 1.6 BOG svih igrica koje su postojale, ziva legenda i nesto sto ce ostati zapisano u istoriji warcraft 3 i gta 3 su njegova braca drugog zanra ...i tako je sve pocelooo i nastao gejming kakav danas poznajemo Ћириличар and goranger је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 12, 2018 Пријави Подели Написано Март 12, 2018 Pfff, nemate vi deco pojma sta je zivot... kad bi morao da igram kantera i za pare bi mi bilo tesko... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Март 12, 2018 Пријави Подели Написано Март 12, 2018 пре 3 часа, Avocado рече Nije to ništa... ako se neko seća UFO: Enemy Unknown iz devedesetih(današnji nastavci se zovu X-COM)... to je na poteze i svaki čovečuljak ima određeni broj akcionih poena za trčanje/pucanje/bacanje bombi i slično u svakom potezu... dešavalo mi se posle besomučnog igranja toga da u real life uhvatim sebe kako pre neke najobičnije radnje (npr. otvaranja vrata i izlaska iz sobe) polu-nesvesno razmatram da li imam dovoljno akcionih poena da to uradim u jednom potezu... i da li iza vrata možda čekaju vanzemaljci u zasedi... Ајд болан, ја сам једном мртав ладан помислио:"А да ја сад снимим па сутра шта буде за контролни запамтим, и лоадујем се опет?". Наравно да сам сљедећу седмицу се држао даље од рачунара. Avocado је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука