Лапис Лазули Написано Новембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2017 пре 59 минута, obi-wan рече Inace, u skladu sa pitanjem - ima onaj stari vic, kad idu novinari nekog IT magazina da prave anketu medju studentima, a pitanje je "sta mislite o sajber seksu?" Na PMF-u... - Sta mislite o sajber seksu? - Kakvom seksu?... - Pa sajber, znate ono - savremeno, itd... - A ne, ne, nikako, mi to volimo samo prirodno da bude. Na ETF-u... - Sta mislite o sajber seksu? - Kakvom seksu?... - Pa sajber, znate vec - kompjutersko vreme, i tako to. - A to, ma taman posla, to samo moze prirodno, drukcije ne. Na fakultetu za programere... - Sa mislite o sajber seksu? - Sajber sta?... najcrnje sto to nije daleko od istine. samo mi ne ide u glavu sta im rade tamo pa je to tako....Realno na PBF ludnica, sex droga nasilje i strah samo su svi u vunenim prslucima i bradama, toboz smirenje, a ovi velikoshimnici gde im se niko nadao ne bi... sta je caka Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2017 пре 5 часа, Лапис Лазули рече iskusni, da li se slazete? Не слажем се! Термин "игрице" постоји вјеројатно само у мозговима пропредерастих младих човека што носе као неке браде и фурају као неке фризуре и као су задовољни својим (генералним) изгледом (лобање). Такви фрикови ремек дела рачунарске технологије зову "игрице" и баш им је кул када викендом на -17 степени морају да "програмирају". Тада се истина упознају са мирисима свежег лоја и успутним варијацијама, а то је свакако прихватљиво за некога ко видео игре зове "игрицама". Истина, такви "борци" нису имали пригоду да се "роде" у тако неким тим годинама и сл... Ал` "игрице" им свакако нећу опростити, па макар ме и "натерали" да им се обраћам родно исправно... Ћириличар, Лапис Лазули and Avocado је реаговао/ла на ово 2 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Новембар 19, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2017 пре 17 часа, Lady Godiva рече Питала је искусне, мислим искусне гејмере. Само ћу ти реи да сам јако искусан...гејмер Ако у то сумњаш, немаш појма о животу и људима пре 17 часа, Лапис Лазули рече Cuti pusti, postavis poster sa sintagmom "vodjenje ljubavi" oni se pogube ko siparice ... i ovo se jedva snaso da napise Па мислим, покушај ти да радиш мултитаскинг писања одговора на форуму док ти гејше непријатељског клана гањају даимјоа и све твоје наслиједнике да их побију и угасе ти династију. Жене... Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Новембар 19, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2017 пре 23 минута, Ћириличар рече Па мислим, покушај ти да радиш мултитаскинг писања одговора на форуму док ти гејше непријатељског клана гањају даимјоа и све твоје наслиједнике да их побију и угасе ти династију. Жене... dobro de, verujemo da bi ti daleko bolje odgovorio, da ti eto okolnosti nisu bile tako potpuno van tvoje kontrole Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Новембар 19, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2017 пре 14 часа, Лапис Лазули рече Realno na PBF ludnica, sex droga nasilje i strah samo su svi u vunenim prslucima i bradama, toboz smirenje, a ovi velikoshimnici gde im se niko nadao ne bi... sta je caka Цака је то што док богослови девојкама рецитују стихове песме над песмама и филозофирају о смилу живота, комјутераши причају овако неке ствари: пре 13 минута, Ћириличар рече Па мислим, покушај ти да радиш мултитаскинг писања одговора на форуму док ти гејше непријатељског клана гањају даимјоа и све твоје наслиједнике да их побију и угасе ти династију. Жене Лапис Лазули, Ћириличар and Avocado је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Новембар 19, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2017 пре 3 минута, Lady Godiva рече Цака је то што док богослови девојкама рецитују стихове песме над песмама и филозофирају о смилу живота, комјутераши причају овако неке ствари: sve receno. Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Новембар 19, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2017 пре 32 минута, Лапис Лазули рече dobro de, verujemo da bi ti daleko bolje odgovorio, da ti eto okolnosti nisu bile tako potpuno van tvoje kontrole Околности су потпуно унутар моје контроле, јер имам војску супериорнијег квалитета! Боље оружје, бољи оклопи и на путу су ми војске пуне ватреног оружја, док ови заостали шинтоисти и будисти и даље млате јаријима као какви паори. пре 31 минута, Lady Godiva рече Цака је то што док богослови девојкама рецитују стихове песме над песмама и филозофирају о смилу живота, комјутераши причају овако неке ствари: Па када су сви иоле рационалнији од богослова схватили у чему је смисао живота. Живјети га. И освојити Јапан са сваким могућим кланом на хард. Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Новембар 19, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2017 пре 21 часа, Лапис Лазули рече iskusni, da li se slazete? Не. Те две ствари чак не могу ни да се пореде. Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 19, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2017 пре 1 сат, Ћириличар рече Па мислим, покушај ти да радиш мултитаскинг писања одговора на форуму док ти гејше непријатељског клана гањају даимјоа и све твоје наслиједнике да их побију и угасе ти династију. Cud je zenska smijesna rabota... Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 19, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2017 пре 18 часа, Лапис Лазули рече E što ti je moderna pravoslavka selfača .... Da sam neki sveštenik izbacio bi je iz Hrama monumentalno..... Лапис Лазули and Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 19, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2017 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 19, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2017 пре 7 минута, Кратос рече E što ti je moderna pravoslavka selfača .... Da sam neki sveštenik izbacio bi je iz Hrama monumentalno..... Najsmesnije je to sto ona uopste nije slikala sebe, nego je ocigledno snimala sluzbu, pa se uzgred prekrstila u nekom momentu, a onda je neki dusebrizni selja uzeo da je slika, da toboz pokaze kako je eto ona seljoberka. Pogledaj kameru na telefonu kuda je okrenuta i sve ti je jasno. Плаво Небо and Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Новембар 19, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2017 пре 32 минута, obi-wan рече Najsmesnije je to sto ona uopste nije slikala sebe, nego je ocigledno snimala sluzbu, pa se uzgred prekrstila u nekom momentu, a onda je neki dusebrizni selja uzeo da je slika, da toboz pokaze kako je eto ona seljoberka. Pogledaj kameru na telefonu kuda je okrenuta i sve ti je jasno. У бокте, добро си... Чак нема ни предњу камеру 100% како овај телефон изгледа. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Новембар 19, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2017 пре 3 часа, Кратос рече E što ti je moderna pravoslavka selfača .... Da sam neki sveštenik izbacio bi je iz Hrama monumentalno..... Она не слика себе, нити себе снима, већ снима Литургију или шта већ што је везано за молитву, Цркву, чим се у исто време и крсти. Можда снима само тонски запис.. Објектив камере је окренут од ње, а не ка њој! obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 19, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2017 пре 26 минута, Плаво Небо рече Она не слика себе, нити себе снима, већ снима Литургију или шта већ што је везано за молитву, Цркву, чим се у исто време и крсти. Можда снима само тонски запис.. Објектив камере је окренут од ње, а не ка њој! Ima i prednja kamera ... Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука