Jump to content

Da li igrate kompjuterske igrice i koje?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Е да се похвалим, почео сам и ја да напуцавам неке барабе. Нашо сам неку игру за ајПед која се завршава за два минута, побијеш .... и готова ствар. Супер да смириш живце повремено: :)

IMG_1305.png

I'll be back! ;)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Ћириличар рече

Љета Господњег 1509. заврши се трећи Угарско-Турски рат, убрзо након пада Константинопоља. Хришћанске снаге Угарске, Аустрије, Пољске, Молдавије, Босне, Албаније и Бугарске су потпуно поразиле исламску војску, ослободивши велике дијелове Бугарске. Угарске трупе освојиле су и Солун и Једрене, док је Константинопољ враћен Турцима склапањем мира.

Сад си ме навукао да опет кренем ово да играм :) 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 39 минута, RYLAH рече

Година 2091. Земља која је некада била знана као Србија је променила име у Источна Југославија тридесетих година двадесетог века, када је ушла у унију са Македонијом и Црном гором. Светске силе нису дозволиле име Србија или Велика Србија, али је земља која је данас позната као Источна Југославија окупљена око Србије, свакако водеће чланице уније. Негде половином века, Источна Југославија заузима и Босну, Хрватску и Словенију и ставља своју шапу на целу бившу Југославију.

Источна Југославија је земља у којој не постоји незапосленост. Незапосленост је искорењена владиним програмом још триедесетих година двадесет и првог века. Источна Југославија има најјачу берзу на свету, на којој тргује преко 40% света. Комбинацијом економских подстицаја и веома агилном тајном службом, Југославија је одржала и јачала своје позиције у свету берзе, тако да јој данас нема премца. Ако би се и десило да се нађе конкурентска берза, деси се неки неочекивани проблем и конкурентске берзе редом пропадају без икаквог видљивог повода. Свет сумња у агенте Источне Југославије, али доказа нема. Новац тече у потоцима.

На дипломатском плану, Источна Југославија је веома активна. Заправо, најактивнија је преко своје тајне службе, која без имало стида фабрикује документа и полаже претензије на друге територије. На тај начин, педесетих година двадесет и првог века Југославија је заузела Косово, шездесетих Грчку, а седамдесетих Аустрију и тиме драстично унапредила соју економску базу. Тренутно, Источна Југославија полаже права на одређене немачке регије, Словачку, као и на Мађарску.

Војска Источне Југославије је бројна и модерно опремљена и јак фактор одвраћања. У свету где се нуклеарне бомбе бацају у скоро сваком рату, Источна Југославија нема нуклеарног оружја, нити јој треба да би остварила своје мегаломанске амбиције.

Битно је поменути да је од средине века, од почетка колонизације свемира, Источна Југославија прибавила себи колоније у свемиру, па тако Источна Југославија сада поседује Месец, два сателита Марса, као и неколико других космичких тела, на којима свакодневно проширује своје колоније. Тренутно поседује преко осамдесет посто свемирских колонија.

Тренутно, у свету су једино Сједињене Америчке државе јаче, али ако је судећи по мегаломанским и неспутаним амбицијама другопласираног, не још задуго.

Jel vi to igrate na nekom easy nivou ili je igrica sama po sebi laka?

Ili ste samo pokidali igru?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Avocado рече

Jel vi to igrate na nekom easy nivou ili je igrica sama po sebi laka?

Ili se samo pokidali igru?

Добро је направљена игрица, ал ако завршиш туторијал, има пар цака које кад користиш не можеш да омашиш. Онда ти дође лака, што јесте штета јер су људи стварно уложили пуно у прављење игрице, и доста је утегнуто све, и има много параметара, ал џаба кад ти дође лака после тих пар фора.

Зато сам је и баталио, ал чисто пре тога тео да се похвалим :) 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Управо сада, RYLAH рече

Добро је направљена игрица, ал ако завршиш туторијал, има пар цака које кад користиш не можеш да омашиш. Онда ти дође лака, што јесте штета јер су људи стварно уложили пуно у прављење игрице, и доста је утегнуто све, и има много параметара, ал џаба кад ти дође лака после тих пар фора.

Зато сам је и баталио, ал чисто пре тога тео да се похвалим :) 

Možda je izbalansiraju nekim patchom... hoće to sa tom vrstom igara...

• Волим 1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Juanito рече

СВЕ ВАС ЗГУБИДАНЕ ТРЕБА У ЊИВУ ПОСЛАТИ!!!!

Misliš na ovo?

header.jpg?t=1486555184

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, RYLAH рече

Лош гејмплеј и неинвентивна графика.

i skoro nikakvo levelovanje... samo jedna klasa i par skilova i to je to...

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Juanito рече

А има ли неки lawyer simulation?

Brate, sad sam guglao i ladno ima... ne verujem... :D

Ali igra mi se isto koliko se i nekom zemljoradniku iz Mionice igra Farming simulator...

Podseti me na onaj vic o ginekologu koji posle 15 sati smene i X porođaja izađe u park iza bolnice da zapali pljugu i priđe mu prostitutka sa: "Daš 100 dinara da mi vidiš pi....?"

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Juanito рече

А има ли неки lawyer simulation?

И ако има, не бих га играо. Вероватно би била најглупља и најсморнија игра на свету.

Подели на овим сајтовима

Evo i moje liste top 10 najboljih  igara svih vremena: 

1. Resident Evil 3

2. Warcraft 3

3. Freelancer

4. Return to Castle Wolfenstein

5. The Orange Box kompilacija

6. Counter-Strike 1.6

7. Need for Speed Most Wanted

8. GTA V 

9. Duke Nukem: Time to kill

10. Silent Hill 4: The Room / Resident Evil 4