obi-wan Написано Јануар 5, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2017 A to samo kod neiskusnih, ja mogu da se zaigram podugo, ali mogu lako i da batalim kad treba... Аурор је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јануар 5, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2017 пре 1 минут, obi-wan рече A to samo kod neiskusnih, ja mogu da se zaigram podugo, ali mogu lako i da batalim kad treba... Ти си онда champ. Ја пао у искушење, сад морам мало д'играм... Поу! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јануар 5, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2017 I suck Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јануар 6, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2017 пре 2 часа, Аурор рече Дап... Nastavljam sejvove jos od novembra 2011., pa ti vidi... 8) Аурор је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 6, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2017 пре 13 часа, Ћириличар рече Aryan g4m3r Хе хе, на Редиту постоји сабредит који се зове gaymers, мош мислити тематику Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јануар 6, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2017 evo, iako sam mislio da više nikad neću zaigrati, počeo sam opet sa World of Warcraft ....trenutno levelujem dwarfa paladina. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 6, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2017 пре 11 часа, obi-wan рече A to samo kod neiskusnih, ja mogu da se zaigram podugo, ali mogu lako i da batalim kad treba... Ма није фрка, ја то ионако могу да оставим кад год хоћу, сутра ако треба... obi-wan and Аурор је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јануар 7, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2017 пре 22 часа, RYLAH рече Ма није фрка, ја то ионако могу да оставим кад год хоћу, сутра ако треба... Imam jednog druga koji uziva u carima zelene biljke. Kaze on:"Nisam ja zavisan, mogu prestati kad hocu!" RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 7, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2017 Izgleda odlicno... drvce је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јануар 7, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2017 пре 7 часа, obi-wan рече Izgleda odlicno... Ako si za animirani survival, preporučujem ovo: obi-wan and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јануар 7, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2017 Ovaj survival isto nije los mada sam ga mnogo brze izgustirao: ali najbolji ubedljivo je Unreal World ako možeš da iskuliraš grafiku... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јануар 8, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 Ako neko želi malo staromodnog rpg iskustva preporučujem Banner Saga i Banner Saga 2 https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRClVjm6471Z2L78_B_Ki8t2ArvKg5kKwgc5wI1L2i4-YjspzNT obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 8, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 пре 13 часа, Avocado рече Ovaj survival isto nije los mada sam ga mnogo brze izgustirao Uhh, ova je bas je gothic... dobra amosfera, k`o u filmu... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 8, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 0 A.D. - besplatna i opet source razvojna strategija. Jos uvek u zavrsnom razvoju, ali vec sad izgleda odlicno... https://play0ad.com/ ... ronin је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јануар 8, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 On 1/6/2017 at 9:36, RYLAH рече Хе хе, на Редиту постоји сабредит који се зове gaymers, мош мислити тематику Bio sam ponosniji gejmer pre no sto sazndadoh... zasto si morao ovo da napises? Nista vise nije isto... RYLAH and Аурор је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука