Jump to content

Da li igrate kompjuterske igrice i koje?

Оцени ову тему

Препоручена порука

A to samo kod neiskusnih, ja mogu da se zaigram podugo, ali mogu lako i da batalim kad treba...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Аурор рече

Дап...  :)

Nastavljam sejvove jos od novembra 2011., pa ti vidi... 8)

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, obi-wan рече

A to samo kod neiskusnih, ja mogu da se zaigram podugo, ali mogu lako i da batalim kad treba...

Ма није фрка, ја то ионако могу да оставим кад год хоћу, сутра ако треба...

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 22 часа, RYLAH рече

Ма није фрка, ја то ионако могу да оставим кад год хоћу, сутра ако треба...

Imam jednog druga koji uziva u carima zelene biljke. Kaze on:"Nisam ja zavisan, mogu prestati kad hocu!" :D

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Izgleda odlicno...

• Волим 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, obi-wan рече

Izgleda odlicno...

Ako si za animirani survival, preporučujem ovo:

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Ovaj survival isto nije los mada sam ga mnogo brze izgustirao:

ali najbolji ubedljivo je Unreal World ako možeš da iskuliraš grafiku...

• Волим 1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Ako neko želi malo staromodnog rpg iskustva preporučujem Banner Saga i Banner Saga 2

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRClVjm6471Z2L78_B_Ki8t2ArvKg5kKwgc5wI1L2i4-YjspzNT 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, Avocado рече

Ovaj survival isto nije los mada sam ga mnogo brze izgustirao

Uhh, ova je bas je gothic... dobra amosfera, k`o u filmu... :ok:

Подели на овим сајтовима

0 A.D. - besplatna i opet source razvojna strategija. Jos uvek u zavrsnom razvoju, ali vec sad izgleda odlicno...

https://play0ad.com/

mauryan-structures.jpg

...

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

On 1/6/2017 at 9:36, RYLAH рече

Хе хе, на Редиту постоји сабредит који се зове gaymers, мош мислити тематику :D 

Bio sam ponosniji gejmer pre no sto sazndadoh... zasto si morao ovo da napises? Nista vise nije isto...

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...