Ћириличар Написано Октобар 28, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2016 3 hours ago, obi-wan рече Pa zavisi kakve su ti preferencije, ako si raspolozen za socnu ali smislenu akciju u prvom licu, sa izuzetno dobrom ali ne previse slozenom pricom, obavezno uzmi CoD. Znaci, dobar i smislen akcioni film u kome si ti jedna od glavnih uloga. Колико те плаћају? RYLAH and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 10, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2016 Када играш Hearts of Iron 4 са Немачком и Пољаци одбију да ти дају Данциг, одговор је занимљив... Aurelije and Dominika је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Новембар 10, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2016 1 minute ago, Господин Дареалис рече Када играш Hearts of Iron 4 са Немачком и Пољаци одбију да ти дају Данциг, одговор је крајње занимљив. Jel si kupio ili je "ispalo iz kamiona"? Kakva je u odnosu na prethodne delove? А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 10, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2016 2 minutes ago, Avocado рече Jel si kupio ili je "ispalo iz kamiona"? Kakva je u odnosu na prethodne delove? Свашта испада из камиона... Мени се баш допада, морам признати. Може да се победи и са Југославијом. Није ни велика - 700 мегабајта можда. Рекао бих да више личи на Europa Universalis и сличне нпр. у односу на претходне делове. Avocado, PredragVId and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2016 @Avocado Avocado and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Новембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2016 https://www.tyrannygame.com/ Одлична игра, има подршку и за Linux. drvce and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Новембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2016 On 10.11.2016. at 22:31, Господин Дареалис рече Свашта испада из камиона... Мени се баш допада, морам признати. Може да се победи и са Југославијом. Није ни велика - 700 мегабајта можда. Рекао бих да више личи на Europa Universalis и сличне нпр. у односу на претходне делове. Odgledao sam malo ovih klipova ovog tipa sto igra sa Jugoslavijom i rekao bih da igra i dalji pati od katastrofalno glupog AI... da je bolji AI igra bi bila fenomenalna ali ovako mi deluje bas bez veze... lik se sa jugoslovenskih 10 brigada padobranaca seta po Italiji (i natera je na kapitulaciju) dok se 100 italijanskih brigada koje bi mogle da ga rasture za cas zavitlava na istocnom frontu... onda to uradi sa Berlinom... Аурор је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2016 5 minutes ago, Avocado рече Odgledao sam malo ovih klipova ovog tipa sto igra sa Jugoslavijom i rekao bih da igra i dalji pati od katastrofalno glupog AI... da je bolji AI igra bi bila fenomenalna ali ovako mi deluje bas bez veze... lik se sa jugoslovenskih 10 brigada padobranaca seta po Italiji (i natera je na kapitulaciju) dok se 100 italijanskih brigada koje bi mogle da ga rasture za cas zavitlava na istocnom frontu... onda to uradi sa Berlinom... Нажалост... потпуно си у праву. Ја сам успевао да узмем Пољску и освојим целу Европу. Каква Немачка, какви бакрачи... Avocado је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Новембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2016 1 hour ago, Avocado рече Odgledao sam malo ovih klipova ovog tipa sto igra sa Jugoslavijom i rekao bih da igra i dalji pati od katastrofalno glupog AI... da je bolji AI igra bi bila fenomenalna ali ovako mi deluje bas bez veze... lik se sa jugoslovenskih 10 brigada padobranaca seta po Italiji (i natera je na kapitulaciju) dok se 100 italijanskih brigada koje bi mogle da ga rasture za cas zavitlava na istocnom frontu... onda to uradi sa Berlinom... Ако си икад играо двојку, знаш колико је само вођење рата поједностављено да је то срамота. Као да су игрицу правили за дебиле - "повучеш линију фронта, убациш јединице које хоћеш на том фронту и пустиш компјутера да сам управља сваким аспектом рата". У двојци сам уживао баш јер сам морао планирати гдје ће ми која дивизија ићи у милиметар и у секунду, шта ћу бомбардовати конкретно и кад. Први пут сам разочаран Парадоксом за неку игрицу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Новембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2016 Него, има ли неко да ми препоручи одакле могу бесплатно скидати веће модове за Обливион, Моровинд и Скајрим ( пошто су на Нексусу бесплатни само модови до 20 и нешта мегабајта, значи јако ситни модови )? Планирам након Скајрима покренути Обливион, али подоста модован - а за то ми је потребно велико планирање унапријед. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2016 Izasao "Call of Duty 4: Moder Warfare - REMASTERED"... Аурор је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2016 Minimum i maximum nove verzije... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2016 Аурор је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2016 On Thursday, November 10, 2016 at 22:22, Господин Дареалис рече Када играш Hearts of Iron 4 са Немачком и Пољаци одбију да ти дају Данциг, одговор је занимљив... Jа бих ово играо Где се купује? Kaludjerovic Sreten and Аурор је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2016 И ја би бре Драшко пријатељу, само када би знао како. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука