Avocado Написано Октобар 22, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2016 Civ 6 je izasao... ja vec igram... odlican je... Ћириличар and Аурор је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Октобар 22, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2016 31 minutes ago, Avocado рече Civ 6 je izasao... ja vec igram... odlican je... С којим делом је најбоље да почнем, ако нађем времена, пошто нисам никад играо а сви ми је хвале? Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 22, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2016 43 minutes ago, Avocado рече Civ 6 je izasao... ja vec igram... odlican je... Omg omg omg :O Torrent ili si izdvojio evrice? Moram i ja odmah... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 22, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2016 12 minutes ago, Срђан Шијакињић рече С којим делом је најбоље да почнем, ако нађем времена, пошто нисам никад играо а сви ми је хвале? Civ V malo, pa Civ VI Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Октобар 22, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2016 Управо сада, Господин Дареалис рече Civ V malo, pa Civ VI Тенкс ман. Је ли није презахтевна? Имам неки комп од пре две године, тад је био солидан... Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Октобар 22, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2016 Има ли ко да препоручи неки добар ФПС? Играо сам СТАЛКЕР-а, Макс Пејна 3 и Кол оф Дјути 5 последње, СТАЛКЕР и МП су ме сморили, Кол оф Дјути је био ок, али цећ виђено... Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 22, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2016 12 minutes ago, Срђан Шијакињић рече Тенкс ман. Је ли није презахтевна? Имам неки комп од пре две године, тад је био солидан... Nije zahtevna, a rekao bih da je jedna od najboljih igara ikad. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 22, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2016 37 minutes ago, Срђан Шијакињић рече Има ли ко да препоручи неки добар ФПС? Играо сам СТАЛКЕР-а, Макс Пејна 3 и Кол оф Дјути 5 последње, СТАЛКЕР и МП су ме сморили, Кол оф Дјути је био ок, али цећ виђено... Аурор, Срђан Шијакињић and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Октобар 22, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2016 Хвала Милане, неке делују баш баш добро Е сад, коју прво изабрати, има да се намучим Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 22, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2016 1 minute ago, Срђан Шијакињић рече Хвала Милане, неке делују баш баш добро Е сад, коју прво изабрати, има да се намучим Лично, увек прво Други светски рат и рокање по фашистима Kaludjerovic Sreten, Аурор and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Октобар 22, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2016 Управо сада, Милан Ракић рече Лично, увек прво Други светски рат и рокање по фашистима И ја исто, али досад сам сам те и играо практично, Медал оф онор, Кол, Роуд ту Берлин, првог Вулфенштајна (ако се рачунају мртви фашисти ), па мислим да пробам нешто типа овај Хоумфронт, Дајин лајт или Дисоноред, пошто ми делују кавери занимљиво. Мада и онај Метро сам негде читао да је добар баш. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 22, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2016 Metro ti je prema knjizi onog Rusa. Oba dela. Postaapokaliptika. Isti sistem kao i u Stalkeru. Dishonored je zanimljiv.Snajper probaj obavzno Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 22, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2016 16 minutes ago, Милан Ракић рече Лично, увек прво Други светски рат и рокање по фашистима Moram da priznam da kad igram Hearts of Iron 4 sa Jugoslavijom, cesce sam uz Axis. :/ Kad izaberes fasizam, dobijes hrpu nekih vojnih bonusa. Savetnik ti bude fascist demagogue, a vladu vodi Milan Stojadinovic. Ostalo je isto tu - puske Zastava, avioni Ikarus ili Rogozarski. Mozes da izaberes komunizam, pa Jugoslavija postane SFRJ i ides sa Brozom, ali ja jednostavno ne mogu to... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 23, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2016 16 hours ago, Господин Дареалис рече Omg omg omg :O Torrent ili si izdvojio evrice? Moram i ja odmah... Platio... negde računam da sam im dužan za hiljade sati na prethodnih 5 delova... A i nisam mogao da dočekam... RYLAH, Аурор, obi-wan and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 23, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2016 16 hours ago, Срђан Шијакињић рече С којим делом је најбоље да почнем, ако нађем времена, пошто нисам никад играо а сви ми је хвале? Igra je takva da možeš i da počneš sa Civ6... ako si već propustio svu zabavu do sada... Аурор and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука