Jump to content

Da li igrate kompjuterske igrice i koje?

Оцени ову тему

Препоручена порука

9 hours ago, Милан Ракић рече

Сад кад излази Мафиа 3 и Батлфилд Први светски рат :)))

Ne znam šta da kažem...valjda je kriza srednjih godina.

Nisam nikad igrao Mafiu a od Battlefielda sam godinama igrao Battlefield 2 (2005.) na originalnim serverima. Stigao sam do čina kapetana a za to treba mnooogo vremena. U toj igri sam primetio da umem da budem djubre od čoveka i da ne igram viteški do kraja. Eto neke šanse za samospoznaju kroz igrice.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Broken рече

U toj igri sam primetio da umem da budem djubre od čoveka i da ne igram viteški do kraja. Eto neke šanse za samospoznaju kroz igrice.

Da li je igra ono sto isprovocira da se "promijenimo u licu", ili samo budi sto ne treba, a vec je tu? Mozda oba pomalo. :D

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Џуманџи рече

Da li je igra ono sto isprovocira da se "promijenimo u licu", ili samo budi sto ne treba, a vec je tu? Mozda oba pomalo. :D

Оба помало. Рекао бих да игра омогућава да се нађемо у некој ситуацији у којој бисмо се иначе не би нашли, па онда се можемо изненадити сами собом.

Ево ја на примјер, играм једну игрицу гдје сам вампир, и то из клана који је нешто попут аристократије у том свијету. Добијем задатак да се ушуњам на брод и истражим нек саркофаг. Наравно, пошто се господа не шуња, само сам ушао и побио све полицајце. Ионако су прашинари, мрави у мојим очима :D

Подели на овим сајтовима

33 minutes ago, Ћириличар рече

Оба помало. Рекао бих да игра омогућава да се нађемо у некој ситуацији у којој бисмо се иначе не би нашли, па онда се можемо изненадити сами собом.

Ево ја на примјер, играм једну игрицу гдје сам вампир, и то из клана који је нешто попут аристократије у том свијету. Добијем задатак да се ушуњам на брод и истражим нек саркофаг. Наравно, пошто се господа не шуња, само сам ушао и побио све полицајце. Ионако су прашинари, мрави у мојим очима :D

...

"Ovo nije igra, već interaktivni psiho test: bez obzira na vaš inicijalni način igre (dobrica ili zloća), veoma brzo će početi da vas vode bazični instikti. Negde pri kraju ćete, na sopstveno zaprepašćenje, otkriti pravu istinu o sebi, odigravši igru čiji je odjavni ekran rengenski snimak vašeg cenjenog karaktera. Fenomenalno."

http://www.sk.rs/2001/04/siop01.html

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

9 hours ago, Avocado рече

Nateraj ih da kleče na kukuruzu... možeš misliti, prestali da igraju igrice... to sve poludelo...

Ma ja kazem, to je vise tol`ko razmazeno da nema kud, ni igrice nece da igraju... ko da je mene neko pit`o!...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Ћириличар рече

Која игра је у питању?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, RYLAH рече

Која игра је у питању?

Vampire: Masquerade - Bloodlines

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Ћириличар рече

Vampire: Masquerade - Bloodlines

Из које је ово године? Ел ово може да се тера на Вондоузу и 64-битном процесору и са овим новијим граф. картама?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

7 minutes ago, RYLAH рече

Из које је ово године? Ел ово може да се тера на Вондоузу и 64-битном процесору и са овим новијим граф. картама?

Mislim da je iz 2004. Cak koristi gud old Source engine. Ima GOG da se skine sa svim potrebnim pecevima i tjeraj. Ja to bez prpblema sibam na Win 7. Samo obaveznu uzmi GOG verziju jer je originalna igra izdata sa uzasnim bagovima koji su kasnije ispravljeni community patchevima. Savjet - igraj nocu kad si sam :D Ima jedan dio igre koji je proglasen najstrasnijim nivoom ikad ( prije Amnezije doduse je to bilo ). U srednjoj sam se ziv u***o na tom dijelu. Jos po noci igrao...budala.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

1 hour ago, RYLAH рече

Бај д веј, какву су глумачку екипу окупили ово само свједочи:

Подели на овим сајтовима

Још једна игрица занована на "Source" платформи:

Што се тиче приче, далеко је лошија од Вампира, али што се тиче борбе далеко је боља.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Probao večeras The Political Machine 2016

Samo za Darealisa, rezultati prve partije:

20160923022421_1.jpg

20160923022525_1.jpg

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...