Broken Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 9 hours ago, Милан Ракић рече Сад кад излази Мафиа 3 и Батлфилд Први светски рат Ne znam šta da kažem...valjda je kriza srednjih godina. Nisam nikad igrao Mafiu a od Battlefielda sam godinama igrao Battlefield 2 (2005.) na originalnim serverima. Stigao sam do čina kapetana a za to treba mnooogo vremena. U toj igri sam primetio da umem da budem djubre od čoveka i da ne igram viteški do kraja. Eto neke šanse za samospoznaju kroz igrice. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 1 hour ago, Broken рече U toj igri sam primetio da umem da budem djubre od čoveka i da ne igram viteški do kraja. Eto neke šanse za samospoznaju kroz igrice. Da li je igra ono sto isprovocira da se "promijenimo u licu", ili samo budi sto ne treba, a vec je tu? Mozda oba pomalo. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 1 hour ago, Џуманџи рече Da li je igra ono sto isprovocira da se "promijenimo u licu", ili samo budi sto ne treba, a vec je tu? Mozda oba pomalo. Оба помало. Рекао бих да игра омогућава да се нађемо у некој ситуацији у којој бисмо се иначе не би нашли, па онда се можемо изненадити сами собом. Ево ја на примјер, играм једну игрицу гдје сам вампир, и то из клана који је нешто попут аристократије у том свијету. Добијем задатак да се ушуњам на брод и истражим нек саркофаг. Наравно, пошто се господа не шуња, само сам ушао и побио све полицајце. Ионако су прашинари, мрави у мојим очима Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 33 minutes ago, Ћириличар рече Оба помало. Рекао бих да игра омогућава да се нађемо у некој ситуацији у којој бисмо се иначе не би нашли, па онда се можемо изненадити сами собом. Ево ја на примјер, играм једну игрицу гдје сам вампир, и то из клана који је нешто попут аристократије у том свијету. Добијем задатак да се ушуњам на брод и истражим нек саркофаг. Наравно, пошто се господа не шуња, само сам ушао и побио све полицајце. Ионако су прашинари, мрави у мојим очима ... "Ovo nije igra, već interaktivni psiho test: bez obzira na vaš inicijalni način igre (dobrica ili zloća), veoma brzo će početi da vas vode bazični instikti. Negde pri kraju ćete, na sopstveno zaprepašćenje, otkriti pravu istinu o sebi, odigravši igru čiji je odjavni ekran rengenski snimak vašeg cenjenog karaktera. Fenomenalno." http://www.sk.rs/2001/04/siop01.html Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 9 hours ago, Avocado рече Nateraj ih da kleče na kukuruzu... možeš misliti, prestali da igraju igrice... to sve poludelo... Ma ja kazem, to je vise tol`ko razmazeno da nema kud, ni igrice nece da igraju... ko da je mene neko pit`o!... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 1 hour ago, Ћириличар рече Ево ја на примјер, играм једну игрицу гдје сам вампир, и то из клана који је нешто попут аристократије у том свијету. Добијем задатак да се ушуњам на брод и истражим нек саркофаг. Наравно, пошто се господа не шуња, само сам ушао и побио све полицајце. Ионако су прашинари, мрави у мојим очима Која игра је у питању? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 1 hour ago, RYLAH рече Која игра је у питању? Vampire: Masquerade - Bloodlines -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 3 minutes ago, Ћириличар рече Vampire: Masquerade - Bloodlines Из које је ово године? Ел ово може да се тера на Вондоузу и 64-битном процесору и са овим новијим граф. картама? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 7 minutes ago, RYLAH рече Из које је ово године? Ел ово може да се тера на Вондоузу и 64-битном процесору и са овим новијим граф. картама? Mislim da je iz 2004. Cak koristi gud old Source engine. Ima GOG da se skine sa svim potrebnim pecevima i tjeraj. Ja to bez prpblema sibam na Win 7. Samo obaveznu uzmi GOG verziju jer je originalna igra izdata sa uzasnim bagovima koji su kasnije ispravljeni community patchevima. Savjet - igraj nocu kad si sam Ima jedan dio igre koji je proglasen najstrasnijim nivoom ikad ( prije Amnezije doduse je to bilo ). U srednjoj sam se ziv u***o na tom dijelu. Jos po noci igrao...budala. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 1 hour ago, RYLAH рече Из које је ово године? Ел ово може да се тера на Вондоузу и 64-битном процесору и са овим новијим граф. картама? Бај д веј, какву су глумачку екипу окупили ово само свједочи: RYLAH and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2016 Још једна игрица занована на "Source" платформи: Што се тиче приче, далеко је лошија од Вампира, али што се тиче борбе далеко је боља. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2016 Кад бакица заигра Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 Geekovi likujte gejmeri cujte, Cossacks voskrese radost donese Broken, RYLAH and Avocado је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 23, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2016 Probao večeras The Political Machine 2016 Samo za Darealisa, rezultati prve partije: Ћириличар, Аурор and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 23, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2016 1 hour ago, Avocado рече rezultati prve partije: Ne dao Zevs... RYLAH and Avocado је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука