Биљана Написано Септембар 3, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2016 2 minutes ago, Ћириличар рече Ни Доту Eeeee, Dota.................davno bješe. Lijepe uspomene Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 3, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2016 1 hour ago, Биљана рече Eeeee, Dota.................davno bješe. Lijepe uspomene Ја сам је играо само на почетку, док је још била само мапа у Варкрафту 3 и то са другарима. Послије су сви прешли на интернет и оставили ме. Издајице. Фурао сам неког вампира који је ударао невјероватном брзином по ноћи. То је све чега се сјећам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 3, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2016 All you had to do is follow the damned train CJ! RYLAH and Аурор је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 3, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2016 13 minutes ago, Ћириличар рече All you had to do is follow the damned train CJ! Koliko pokušaja je tu bilo... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2016 RYLAH је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Септембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2016 Posle 29 godina gejmerske karijere mogu da kažem da više ne igram igrice. Jednostavno, prošlo me je. Sad i da hoću ne mogu...ne znam šta se desilo ? Promenu sam primetio sredinom prošle godine. Nije bilo čak ni prelazne faze već odjednom. Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 On 9/17/2016 at 11:51, Broken рече Posle 29 godina gejmerske karijere mogu da kažem da više ne igram igrice. Jednostavno, prošlo me je. Sad i da hoću ne mogu...ne znam šta se desilo ? Promenu sam primetio sredinom prošle godine. Nije bilo čak ni prelazne faze već odjednom. Tu nesto debelo nije u redu, brate, molim te preispitaj svoju savest i prioni pokajanju!... Аурор, Mилена КШ and Avocado је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 6 minutes ago, obi-wan рече Tu nesto debelo nije u redu, brate, molim te preispitaj svoju savest i prioni pokajanju!... Mislis za igre ili uopste ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 Pa za igre, jakako!... Ћириличар and Broken је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 i ja nekih desetak godina više ne dajem igrama vreme... Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 Баталио сам летос и ону једну игру што сам играо. Досадило... Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 O tempora, o mores... Kud ide ovaj svet... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 42 minutes ago, obi-wan рече O tempora, o mores... Kud ide ovaj svet... You are the last of the jedi knights, use your force wisely... let us not turn to the dark side. Mилена КШ and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 On 17.9.2016. at 11:51, Broken рече Posle 29 godina gejmerske karijere mogu da kažem da više ne igram igrice. Jednostavno, prošlo me je. Sad i da hoću ne mogu...ne znam šta se desilo ? Promenu sam primetio sredinom prošle godine. Nije bilo čak ni prelazne faze već odjednom. Сад кад излази Мафиа 3 и Батлфилд Први светски рат Аурор, Paradoksologija and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 4 hours ago, obi-wan рече O tempora, o mores... Kud ide ovaj svet... Nateraj ih da kleče na kukuruzu... možeš misliti, prestali da igraju igrice... to sve poludelo... Mилена КШ, obi-wan and Аурор је реаговао/ла на ово 3 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука