Jump to content

Где ћете на летовање?

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 91
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 8 часа, feeble рече

Hvala, zvuci super. I jos pitanje: Je li potrebna dozvola za pecanje, ako jeste gde se moze nabaviti?

За пецање треба дозвола. Може се обезбједити у Требињу или Билећи.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Uvek iz Subotice kad krenem do Grčke, zaustavim se na dan-dva u Beogradu, moj dobar prijatelj drži apartmane u centru, tu dan, dva, u zavisnosti od zene i da li deca kukaju, obavezno svratim i do Zlatibora, ali tu na par sati, malo da udahnem vazduha, sacekam noc, da decu bacim na spavanje i zaputim se ka grckoj. Ne znam gde da idem ove godine.Obicno idem krajem jula pocetkom avgusta

Подели на овим сајтовима

• 9 months later...
On 4.7.2019. at 12:02, Flojd рече

Sveta Gora. 

Sjajno je otici do Grcke i videti svetinje. Ali njih ima i kod nas u Srbiji ja sam jedan od retkih koji uvek voli da odmori i putuje po Srbiji. Skoro sam obisao celu Srbiju ali ove godine planiram da odem Beograda o obidjem kalemegdan i crkve.  A prosle godine sma na ovom sajtu iznajmio sjajan Apartman na Zlatiboru.

Подели на овим сајтовима

Зашто се заправо иде на летовање?

*Бришите питање ако је "off".

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Богомислић рече

Нигде, као и претходних година. За ово лето прелазим у бољу фирму, ваља паре намлатити.

Бар ти можеш да радиш с неке плаже и да млатиш паре док си на летовању. Win-win. Чему такве лажне дилеме? :smeh1:

Подели на овим сајтовима

32 minutes ago, Juanito said:

Бар ти можеш да радиш с неке плаже и да млатиш паре док си на летовању. Win-win. Чему такве лажне дилеме? :smeh1:

Размазило ме корпоративно окружење. У канцу имам три монитора, од та три, два већа сам пренео кући док траје корона.

Нисам био на летовању од 2011-те, када сам уписао факултет.

Подели на овим сајтовима

пре 15 часа, darkosubara рече

Sjajno je otici do Grcke i videti svetinje. Ali njih ima i kod nas u Srbiji ja sam jedan od retkih koji uvek voli da odmori i putuje po Srbiji. Skoro sam obisao celu Srbiju ali ove godine planiram da odem Beograda o obidjem kalemegdan i crkve.  A prosle godine sma na ovom sajtu iznajmio sjajan Apartman na Zlatiboru.

E pa tu se slazemo. Ja sam bio te ideje da dok ne obidjem nase manastire ne idem nigde dalje da obilazim kao i nasu zemlju uzduz i popreko. Ali brate, koja je lepota na Svetoj Gori, to je nesto neverovatno i sama blagodat svetinje. Tako da bih definitivno tamo proveo leto. A za ostale obilazke, uglavnom imaju auto skupovi svuda po Srbiji pa ujedno imam moguvnosti da obidjem i gradove.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...