Sofija_ Написано Јун 20, 2019 Пријави Подели Написано Јун 20, 2019 Spanija Н И Н Е and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Јун 21, 2019 Пријави Подели Написано Јун 21, 2019 пре 8 часа, feeble рече Hvala, zvuci super. I jos pitanje: Je li potrebna dozvola za pecanje, ako jeste gde se moze nabaviti? За пецање треба дозвола. Може се обезбједити у Требињу или Билећи. feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dexter889 Написано Јул 4, 2019 Пријави Подели Написано Јул 4, 2019 Uvek iz Subotice kad krenem do Grčke, zaustavim se na dan-dva u Beogradu, moj dobar prijatelj drži apartmane u centru, tu dan, dva, u zavisnosti od zene i da li deca kukaju, obavezno svratim i do Zlatibora, ali tu na par sati, malo da udahnem vazduha, sacekam noc, da decu bacim na spavanje i zaputim se ka grckoj. Ne znam gde da idem ove godine.Obicno idem krajem jula pocetkom avgusta Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 4, 2019 Пријави Подели Написано Јул 4, 2019 Sveta Gora. Предраг М and Milena B. је реаговао/ла на ово 2 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
darkosubara Написано Април 19, 2020 Пријави Подели Написано Април 19, 2020 On 4.7.2019. at 12:02, Flojd рече Sveta Gora. Sjajno je otici do Grcke i videti svetinje. Ali njih ima i kod nas u Srbiji ja sam jedan od retkih koji uvek voli da odmori i putuje po Srbiji. Skoro sam obisao celu Srbiju ali ove godine planiram da odem Beograda o obidjem kalemegdan i crkve. A prosle godine sma na ovom sajtu iznajmio sjajan Apartman na Zlatiboru. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Април 19, 2020 Пријави Подели Написано Април 19, 2020 Зашто се заправо иде на летовање? *Бришите питање ако је "off". Tristatri је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 19, 2020 Пријави Подели Написано Април 19, 2020 Ове године изгледа на терасу... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 19, 2020 Пријави Подели Написано Април 19, 2020 У Неа Карантинију. Драшко, Grizzly Adams, Н И Н Е and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 1 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Април 20, 2020 Пријави Подели Написано Април 20, 2020 Нигде, као и претходних година. За ово лето прелазим у бољу фирму, ваља паре намлатити. Bojan* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 20, 2020 Пријави Подели Написано Април 20, 2020 U Ravnu Goru Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 20, 2020 Пријави Подели Написано Април 20, 2020 пре 4 часа, Богомислић рече Нигде, као и претходних година. За ово лето прелазим у бољу фирму, ваља паре намлатити. Бар ти можеш да радиш с неке плаже и да млатиш паре док си на летовању. Win-win. Чему такве лажне дилеме? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Април 20, 2020 Пријави Подели Написано Април 20, 2020 32 minutes ago, Juanito said: Бар ти можеш да радиш с неке плаже и да млатиш паре док си на летовању. Win-win. Чему такве лажне дилеме? Размазило ме корпоративно окружење. У канцу имам три монитора, од та три, два већа сам пренео кући док траје корона. Нисам био на летовању од 2011-те, када сам уписао факултет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Април 20, 2020 Пријави Подели Написано Април 20, 2020 Идем у Праг на 'ладно пиво, ако Бог да. Tristatri and Драшко је реаговао/ла на ово 1 1 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Април 20, 2020 Пријави Подели Написано Април 20, 2020 пре 15 часа, darkosubara рече Sjajno je otici do Grcke i videti svetinje. Ali njih ima i kod nas u Srbiji ja sam jedan od retkih koji uvek voli da odmori i putuje po Srbiji. Skoro sam obisao celu Srbiju ali ove godine planiram da odem Beograda o obidjem kalemegdan i crkve. A prosle godine sma na ovom sajtu iznajmio sjajan Apartman na Zlatiboru. E pa tu se slazemo. Ja sam bio te ideje da dok ne obidjem nase manastire ne idem nigde dalje da obilazim kao i nasu zemlju uzduz i popreko. Ali brate, koja je lepota na Svetoj Gori, to je nesto neverovatno i sama blagodat svetinje. Tako da bih definitivno tamo proveo leto. A za ostale obilazke, uglavnom imaju auto skupovi svuda po Srbiji pa ujedno imam moguvnosti da obidjem i gradove. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Април 20, 2020 Пријави Подели Написано Април 20, 2020 Rekvizite imam, samo jos destinaciju da izaberem ? Поет, Дуња, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 2 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука