ВИЛМА Написано Децембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2010 Не замери, па насмејали смо се јер нам је било симпатично то како си панично улетео са оним питањима, а заиста су оно небулозе. Нико није био злонамеран, сигурна сам. То је било као кад се насмејеш малом детету, јер испао си наиван што си поверовао у те приче. Само полако, нико од нас није свезнајући и сваког од нас муче многа питања- Битно је да имамо вољу да поставимо питања и да чујемо одговоре. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Децембар 20, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 20, 2010 Не замери, па насмејали смо се јер нам је било симпатично то како си панично улетео са оним питањима, а заиста су оно небулозе. Нико није био злонамеран, сигурна сам. То је било као кад се насмејеш малом детету, јер испао си наиван што си поверовао у те приче. Само полако, нико од нас није свезнајући и сваког од нас муче многа питања- Битно је да имамо вољу да поставимо питања и да чујемо одговоре. Хахах па где да се не упетљам,не знам шта пре да напишем,има 300 ствари за које причају dada верујем да је то било оно одговор на прву лопту и утисак,па је тако и испало као да сте били злонамерни Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivana626 Написано Децембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2010 Значи били су Срби?ma jeste, po tebi su svi narodi potekli od Srba....jel mislis da je i Adam je bio Srbin? Морам ти рећи једну апсолутну чињеницу: [glow=red,2,300]Срби су директни потомци Адама[/glow] (И сви остали су, ал то је споредно) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Децембар 21, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 21, 2010 Значи били су Срби?ma jeste, po tebi su svi narodi potekli od Srba....jel mislis da je i Adam je bio Srbin? Морам ти рећи једну апсолутну чињеницу: [glow=red,2,300]Срби су директни потомци Адама[/glow] (И сви остали су, ал то је споредно) А ја теби кажем да им не причаш ништа о СрБима,србској историји и азбуци.Јер не заслужују да знају,кад се тако односе према нашој историји и прецима! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Децембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2010 Ниси видио шта ти је написала малим словима, ал нема везе. Ова тема ће се изгледа претворити ипак у циркус. Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Децембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2010 Драги брате Бартендаз (ух једва написах ник), нема потребе да браниш српство овдје, јер овдје га нико и не напада, а лијепо је то што си своје недоумице изнио овдје, видио би кад би мало прочешљао по форуму гомилу тема које дају одговоре на твоја питања, али ја претпостављам да ти немаш баш толико времена да тражиш. Друга ствар виртуелно комуницирање је варљиво и врло често оставља погрешан утисак, тога си сигурно свјестан и вјеруј ми ја заиста много времена проводим овдје и знам да су ово све честити и поштени хришћани који желе добро другима, грешни, али са жељом да то не буду и надом да ће Господ све људе помиловати, зато сам сигурна да овдје није било никакве зле намјере. А сада ћу препустити онима искуснијима да ти одговоре на твоја питања, јер ја и нисам неко ко има неког баш знања, лаик сам а има образованијих и поткованијих људи који ће ти дати одговоре који ти требају, јавила сам ти се само да би схватио да није све онако како на први поглед изгледа. Бог ти дао сваког добра, и учврстио те у православном и животу по Јеванђељу. 0304_smile4 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Децембар 21, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 21, 2010 Драги брате Бартендаз (ух једва написах ник), нема потребе да браниш српство овдје, јер овдје га нико и не напада, а лијепо је то што си своје недоумице изнио овдје, видио би кад би мало прочешљао по форуму гомилу тема које дају одговоре на твоја питања, али ја претпостављам да ти немаш баш толико времена да тражиш. Друга ствар виртуелно комуницирање је варљиво и врло често оставља погрешан утисак, тога си сигурно свјестан и вјеруј ми ја заиста много времена проводим овдје и знам да су ово све честити и поштени хришћани који желе добро другима, грешни, али са жељом да то не буду и надом да ће Господ све људе помиловати, зато сам сигурна да овдје није било никакве зле намјере. А сада ћу препустити онима искуснијима да ти одговоре на твоја питања, јер ја и нисам неко ко има неког баш знања, лаик сам а има образованијих и поткованијих људи који ће ти дати одговоре који ти требају, јавила сам ти се само да би схватио да није све онако како на први поглед изгледа. Бог ти дао сваког добра, и учврстио те у православном и животу по Јеванђељу. Неће да буде никакав циркус,ово што се прича има везе са Србима,тако да. Милева-немам намеру да браним Србство од германских ученика.Немам времен да тражим,не знам који ме ђаво уопште терао то да читам,зато сам и написао ако има нека тема да ми неко напише него људи да губе време.Друго,само ми је први утисак био тај да мисле да не знам ништа о Исусу и о Србству..али после сам написао да је вероватно била реакција на брзину.Разумем тотално све,хвала ти што си се јавила 0409_feel 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Децембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2010 0409_feel 1405_love 319.gif 319.gif Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Децембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2010 Само ме занима како је бивши патријарх могао да има унуке?Ето за то сам радознао 0409_feel Упокојени Патријарх Павле је имао рођеног брата и две сестре. То је потомство је њихово. Чуо си кад неко каже деда-ујак или деда-стриц. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Децембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2010 Da li zna neko gde da se nadje na internetu nesto o pravoslavom stavu o reinkarnaciji? Ili neko ovde nesto zna pa nek kaze... 0409_feel Imam dosta drugova i drugarica koji se "loze" na te istocne religije pa bih voleo da znam kakav je stav Crkve Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Chevalier Написано Децембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2010 Погрешно сте разумели,ја верујем у Бога и у Исуса Христоса. Христос је Бог! Него, реци ми колико имаш година? ...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Децембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2010 Da li zna neko gde da se nadje na internetu nesto o pravoslavom stavu o reinkarnaciji? Ili neko ovde nesto zna pa nek kaze... Imam dosta drugova i drugarica koji se "loze" na te istocne religije pa bih voleo da znam kakav je stav Crkve smej.gif Мислим да постоји књига митрополита Јеротеја Влахоса са називом "Душа после смрти", а такође као помоћ можеш да користиш критике учења о трансгресији душе о.Серафима Роуза. Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Децембар 21, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 21, 2010 Погрешно сте разумели,ја верујем у Бога и у Исуса Христоса. Христос је Бог! Него, реци ми колико имаш година? Јаоо знам да је Исус Бог,него сам нагласио,пошто испада верујем у Бога,а не верујем у Исуса као Бога него обичног човека.Верујем у Свето тројство.Имам довољно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Децембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2010 Da li zna neko gde da se nadje na internetu nesto o pravoslavom stavu o reinkarnaciji? Ili neko ovde nesto zna pa nek kaze... Imam dosta drugova i drugarica koji se "loze" na te istocne religije pa bih voleo da znam kakav je stav Crkve Мислим да постоји књига митрополита Јеротеја Влахоса са називом "Душа после смрти", а такође као помоћ можеш да користиш критике учења о трансгресији душе о.Серафима Роуза. 0203_cool fala vi! Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан1 Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 Da li zna neko gde da se nadje na internetu nesto o pravoslavom stavu o reinkarnaciji? Ili neko ovde nesto zna pa nek kaze... 0304_smile4 Imam dosta drugova i drugarica koji se "loze" na te istocne religije pa bih voleo da znam kakav je stav Crkve algabacaju Мислим да постоји књига митрополита Јеротеја Влахоса са називом "Душа после смрти", а такође као помоћ можеш да користиш критике учења о трансгресији душе о.Серафима Роуза. Мала исправка: Митрополит Нафпактоса Јеротеј Влахос. Књига се зове "Живот после смрти".Колико знам постоји издање Православне мисионарске школе при храму светог Александра Невског (1998.), и издање Светигоре (2006.) Будимо људи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука