Тавита Написано Март 27, 2011 Пријави Подели Написано Март 27, 2011 Друго каква су то имена Андреј,Јован,Матеј,Тома?Све ту сто србска имена,какви онда Јевреји? greengrin oooooooooooooooooooooooooo 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Март 27, 2011 Пријави Подели Написано Март 27, 2011 ALO DRUGARI! Ime foruma je ZIVE RECI UTEHE i Bartendaz ih je zatrazio, a Vi PREMUDRI MU SE VALJATE OD SMEHA! Decko je mlad, uzdrmana mu je vera i on je to priznao javno. Pomozite mu, nemojte da ga ponizavate. Pogledajte ispod Vasih cenjenih imena sta pise, ima Vas koji ste teolozi i misionari, a kidate mu se od smeha, kada zatrazi, ne zaboravite, ZIVE RECI UTEHE! 4chsmu1 greengrin 0110_hahaha И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Март 27, 2011 Пријави Подели Написано Март 27, 2011 Апсолутно иста реакција и од мене 4chsmu1 al ovo je najzesce: Obavezno mora da se procita?Meni je to prodrmalo veru,evo ne znam gde se nalazim sad!!!Ne preporucujem onima sto nisu jaki u veri i sto nisu strucni!!!!!!! 0110_hahaha Misionarski nema sta greengrin И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Март 27, 2011 Пријави Подели Написано Март 27, 2011 Друго каква су то имена Андреј,Јован,Матеј,Тома?Све ту сто србска имена,какви онда Јевреји? 89898989898989 јеееееееееесте, и Исус је Србин а Апостоли су лагали и писали којешта. ајде молим те, какви црни Срби и неке тупости и лажи које пишу неки матори људи и штампају којекакве будалаштине. тиме чак покушавају да продају неку своју ''истину'' директно ударајући на Свето Писмо. чињеница 1 - Господ је био обрезан као и сваки Јеврејин. обрезан је као Јеврејин јер су му отац и мајка по телу Јевреји - свети Јосиф (од дома и племена светог цара Давида) и Пресвета Богородица. чињеница 2 - Господ је уписан у Старом Завету од пророка као Цар који ће се међу одабраним народом (Јеврејима, што је и сам Господ из уста својих потврдио жени Самарјанки) родити и избавити свет од греха. - А беше над Њим и натпис написан словима грчким и латинским и јеврејским: Ово је цар јудејски. (Лука, 22:38) - обраћајући се Христу: Рече Му жена Самарјанка; како ти, Јеврејин будући, можеш искати од мене, жене Самарјанке, да пијеш? Јер се Јевреји не мешају са Самарјанима. (Јован, 4:9) - обраћа се жени Самарјанки: Рече јој Исус: Жено! Веруј ми да иде време кад се нећете молити Оцу ни на овој гори ни у Јерусалиму. Ви не знате чему се молите; а ми знамо чему се молимо: јер је спасење од Јевреја. (Јован, 4:21-22) - И узеше тело Исусово, и обавише Га платном с мирисима, као што је обичај у Јевреја да укопавају. (Јован, 19:40) - А Исус стаде пред судијом, и запита Га судија говорећи: Ти ли си цар јудејски? А Исус рече му: Ти кажеш. (Матеј, 27:11) Андреј име је изведено из старогрчког 'ανήρ/άνδρος' 'aner/andros', значи "мужеван" иа као последицу "јак" и "храбар". Јован им је изведено од латинског Ioannes, Iohannes, што је облик грчког Ἰωάννης, Iōánnēs. овај грчки облик је изведен од хебрејског יוֹחָנָן, Yôḥanan, што значи "милостив је Бог" Mатеј је име које је изведено од хебрејског Matityahu и значи медвед, дар од Бога. Тома је име које је настало од асиријског: ܬܐܘܡܐ, Toma; долази из арамејског תום tōm "близанац". хебрејски облик је תאום tə'ōm. у Новом Завету је именован један од Апостола други Јуда Тома, одатле и поистовећивање са "близанцем". клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Март 27, 2011 Пријави Подели Написано Март 27, 2011 идем сад на посао па настављамо после. чисто за кратку информацију, потражи значење речи АПОКРИФ. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Март 27, 2011 Пријави Подели Написано Март 27, 2011 Погрешно сте разумели,ја верујем у Бога и у Исуса Христоса. Христос је Бог! Него, реци ми колико имаш година? Јаоо знам да је Исус Бог,него сам нагласио,пошто испада верујем у Бога,а не верујем у Исуса као Бога него обичног човека.Верујем у Свето тројство.Имам довољно. није свето тројство већ Света Тројица.није сливени бог, већ Три Лица Једног Бога. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Март 27, 2011 Пријави Подели Написано Март 27, 2011 дај промјените назив теме Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Март 27, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 27, 2011 дај промјените назив теме Боље да обришу! :291291291: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Март 27, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 27, 2011 Погрешно сте разумели,ја верујем у Бога и у Исуса Христоса. Христос је Бог! Него, реци ми колико имаш година? Јаоо знам да је Исус Бог,него сам нагласио,пошто испада верујем у Бога,а не верујем у Исуса као Бога него обичног човека.Верујем у Свето тројство.Имам довољно. није свето тројство већ Света Тројица.није сливени бог, већ Три Лица Једног Бога. Ок Света Тројица.Хвала Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Март 27, 2011 Пријави Подели Написано Март 27, 2011 ALO DRUGARI! Ime foruma je ZIVE RECI UTEHE i Bartendaz ih je zatrazio, a Vi PREMUDRI MU SE VALJATE OD SMEHA! Decko je mlad, uzdrmana mu je vera i on je to priznao javno. Pomozite mu, nemojte da ga ponizavate. Pogledajte ispod Vasih cenjenih imena sta pise, ima Vas koji ste teolozi i misionari, a kidate mu se od smeha, kada zatrazi, ne zaboravite, ZIVE RECI UTEHE! greengrin :cheesy: smej.gif smej.gif Дечурлија немају паметнија посла него да се подсмевају човеку који лепо пита. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Март 27, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 27, 2011 ALO DRUGARI! Ime foruma je ZIVE RECI UTEHE i Bartendaz ih je zatrazio, a Vi PREMUDRI MU SE VALJATE OD SMEHA! Decko je mlad, uzdrmana mu je vera i on je to priznao javno. Pomozite mu, nemojte da ga ponizavate. Pogledajte ispod Vasih cenjenih imena sta pise, ima Vas koji ste teolozi i misionari, a kidate mu se od smeha, kada zatrazi, ne zaboravite, ZIVE RECI UTEHE! 1000000001010 :drugarstvo: 0442_feel Дечурлија немају паметнија посла него да се подсмевају човеку који лепо пита. Ма ово је било одавно,решио сам све недоумице 0102_laugh -Подсмехом одговори осмехом што каже вл.Николај 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Март 27, 2011 Пријави Подели Написано Март 27, 2011 ALO DRUGARI! Ime foruma je ZIVE RECI UTEHE i Bartendaz ih je zatrazio, a Vi PREMUDRI MU SE VALJATE OD SMEHA! Decko je mlad, uzdrmana mu je vera i on je to priznao javno. Pomozite mu, nemojte da ga ponizavate. Pogledajte ispod Vasih cenjenih imena sta pise, ima Vas koji ste teolozi i misionari, a kidate mu se od smeha, kada zatrazi, ne zaboravite, ZIVE RECI UTEHE! 1000000001010 prst ka dole prst ka dole prst ka dole Дечурлија немају паметнија посла него да се подсмевају човеку који лепо пита. Ма ово је било одавно,решио сам све недоумице prstgore -Подсмехом одговори осмехом што каже вл.Николај greengrin klapklap klapklap klapklapBartendaz algabacaju 0442_feel "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука