Бартендаз Написано Децембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2010 STA JE O OVOME ISTINA,NEKO STRUCAN TREBA!!! Gde Je Istina O Isusu Hristu? http://slobadidi.blogspot.com/2010/01/gde-je-istina-o-isusu-hristu-poslednjih.html http://slobadidi.blogspot.com/2010/02/tomino-jevanelje-01.html Obavezno mora da se procita?Meni je to prodrmalo veru,evo ne znam gde se nalazim sad!!!Ne preporucujem onima sto nisu jaki u veri i sto nisu strucni!!!!!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2010 I dada. Opet ovo. greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Децембар 20, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 20, 2010 I dada. Opet ovo. greengrin Jel tacno ili nije?Dajte mi temu bar? greengrin Covek prica o reinkarnaciji i da covek treba da se pokaje za prosle zivote,tek tada ide u sestu dimenziju tj. raj..a do tad dok ne postane savrsen on je u 3 ili 4?Sad dal je to tacno nemam pojma,ali dajte temu ili mi objasnite sta vi znate? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Децембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2010 Куку бато како можеш падати на те глупости? Има гомила литературе, зависи шта те конкретно интересује, или да кажеш тврдње једну по једну па да анализирамо заједнички. Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Децембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2010 Трћање у празно. Толико има нетачности....узмите протестанте много су се бавили доказима да је Јеванђеље истинито. Све су покушали и опет су доказали да је истинито. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Децембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2010 I dada. Opet ovo. greengrin Jel tacno ili nije?Dajte mi temu bar? greengrin Covek prica o reinkarnaciji i da covek treba da se pokaje za prosle zivote,tek tada ide u sestu dimenziju tj. raj..a do tad dok ne postane savrsen on je u 3 ili 4?Sad dal je to tacno nemam pojma,ali dajte temu ili mi objasnite sta vi znate? Замисли ти сад ово родиш се ко прасе па те поједу на Божић. Кажеш " Ух што је божичњак", а оно твој покојни деда. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Децембар 20, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 20, 2010 Куку бато како можеш падати на те глупости? Има гомила литературе, зависи шта те конкретно интересује, или да кажеш тврдње једну по једну па да анализирамо заједнички. Ево нпр. јеванђеље по Јовану 13 глава,23 стих каже да у Исусовом крилу седи његов љубљени апостол.Потенцира се на Марију Магдалену његову жену,јер мушко не може да му седи у крилу? Друго каква су то имена Андреј,Јован,Матеј,Тома?Све ту сто србска имена,какви онда Јевреји? 89898989898989 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Децембар 20, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 20, 2010 I greengrin. Opet ovo. greengrin Jel tacno ili nije?Dajte mi temu bar? greengrin Covek prica o reinkarnaciji i da covek treba da se pokaje za prosle zivote,tek tada ide u sestu dimenziju tj. raj..a do tad dok ne postane savrsen on je u 3 ili 4?Sad dal je to tacno nemam pojma,ali dajte temu ili mi objasnite sta vi znate? Замисли ти сад ово родиш се ко прасе па те поједу на Божић. Кажеш " Ух што је божичњак", а оно твој покојни деда. Да али као доказано је да само људи имају душу,па се мисли на регенерацију људи dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Децембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2010 Ево нпр. јеванђеље по Јовану 13 глава,23 стих каже да у Исусовом крилу седи његов љубљени апостол.Потенцира се на Марију Магдалену његову жену,јер мушко не може да му седи у крилу? Неко ти је потурио погрешан превод, ево ти тачан превод тог стиха: "А један од ученика његових, кога Исус љубљаше, бјеше наслоњен на наручје Исусово." На више мјеста у Јеванђељима је јасно указано да је ученик "којег Исус највећма љубљаше" св.Апстол Јован. Нигдје не пише да му неко "сједи у крилу" и каква црна Исусова жена, то су чисте секташке подвале. Друго каква су то имена Андреј,Јован,Матеј,Тома? Све ту сто србска имена,какви онда Јевреји? Другар, прије но што кренеш у озбиљне приче, мало читања и промишљања не би шкодило: та имена постоје у свим народима у варијантама енглески: Andrew, John, Matew, Thomas француски: Andre, Jean, Mathieu, Thomas, њемачки: Andreas, Johannes, Mathias, Thomas италијански: Andreo, Giovanni, Matteo, Tomaso шпански: Andreas, Juan, Matteos, Thomas итд. Дакле, имена су оригинално јеврејска, а у европи су се ширила паралелно са ширењем хришћанства. Ајде даље, још небулоза на анализу. Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Децембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2010 Да али као доказано је да само људи имају душу,па се мисли на регенерацију људи 0212_rolleyes Гдје је "доказано" ишта? Душу (психу) имају и животиње, људи се разликују по томе што имају виши ступањ свијести, конкретно слободну вољу, нису условљени инстинктивним реакцијама и обрасцима понашања. Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nicholas Написано Децембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2010 Друго каква су то имена Андреј,Јован,Матеј,Тома?Све ту сто србска имена,какви онда Јевреји? 0212_rolleyes Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivana626 Написано Децембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2010 Друго каква су то имена Андреј,Јован,Матеј,Тома?Све ту сто србска имена,какви онда Јевреји? Апсолутно иста реакција и од мене 0212_rolleyes Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Децембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2010 Joj... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Децембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2010 Друго каква су то имена Андреј,Јован,Матеј,Тома?Све ту сто србска имена,какви онда Јевреји? Апсолутно иста реакција и од мене 0212_rolleyes Есени су заправо Срби, зар не? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Децембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2010 Мада том логиком и Исус (Хезус) би онда у ствари био поријеклом Шпанац. Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука