Пивопија Написано Јануар 14, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2011 е сад колико с епоштују стандарди,не бринем се превише,жртвовао бих коју годину живота за боље пиво Свиђа ми се како размишљаш! ''Време долази када ће људи полудети, и када виде некога ко није полудео напашће га говорећи: ''Ти си луд, ти ниси као ми''.'' Ава Антоније Египатски https://www.facebook.com/smrt.svetu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 14, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2011 http://www.forst.it/it/birre/birra_kronen Evo... odlicno greengrin. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 15, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2011 A sto se tice ambalaze...ja ovde (IT) jos nisam video prst ka dole u plasticnoj ambalazi. To postoji samo kod nas u Srbiji. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Фебруар 27, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 Данас пробано и хемија је одмах кренула... Љубав на први поглед и први укус. Без размишљања, остављам сва друга пива која сам пио и узимам за верног пратиоца само ову врсту ирског пива. Такозвано "ејл" црвено пиво. Цена је прилична, али је квалитета тако очигледна... whackado Ко ово пиво не проба, не може рећи да је пио пиво. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Фебруар 27, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 anegdota, mesto dešavanja radnje London 2005 godine... vrhunski restoran sastanak direktora vodećih pivarskih brenodva u Evropi. Direktori Karlsberga, Hajnekena, Efesa i Ginisa dogovaraju se o strategiji i tržištu. U pauzi dolazi konobar i direktori naručuju pića i ića... Direktor Karlsberga naruči pivo Karlsberg, direktor Hajnekena naruči Hajneken, direktor Efesa naravno naruči Efes. Dođe konobar i do direktora Ginisa.."gospodine šta vi želite?" - Paaaa, daj mi koka-kolu. Ode konobar. Zaprepašćeni direktori ostalih pivara gledaju se u čudu i na kraju pitaše direktora Ginisa, zašto je naručio koka-kolu. "Pa hteo sam da naručim Ginis, ali vidim niko ne pije ovde pivo, pa reko da ne budem sam" :cheesy: ssimke је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 Ma ništa bez Jelena u konzervi whackado “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 е сад колико с епоштују стандарди,не бринем се превише,жртвовао бих коју годину живота за боље пиво whackado Свиђа ми се како размишљаш! whackado Придружујем се. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 Данас пробано и хемија је одмах кренула... Љубав на први поглед и први укус. Без размишљања, остављам сва друга пива која сам пио и узимам за верног пратиоца само ову врсту ирског пива. Такозвано "ејл" црвено пиво. Цена је прилична, али је квалитета тако очигледна... :bla: Ко ово пиво не проба, не може рећи да је пио пиво. Где нађе ово пиво,не знам каквог је укуса,али изгледа катастрофа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 A sto se tice ambalaze...ja ovde (IT) jos nisam video :group111: u plasticnoj ambalazi. To postoji samo kod nas u Srbiji. Да и ја нешто мислим да то нема да се нађе на много места. Али зато када смо били у Италији на екскурзији видео сам најлепшу ствар на свету у коју сам се заљубио а то је стаклена Хајнекен амбалажа од 0.75 ! sv-maksim Имаче Настро азуро је супер, Бира морети ништа посебно, мада смо ми како су дани екскурзије одмицали се спустили од Хајнекена до словеначког Униона хехе bliss jeeee Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 Ma ništa bez Jelena u konzervi bliss jeeeeТо само кад мораш на брзину да узмеш, нема амбалаже и сл. Стаклена флаша рулз! Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 Данас пробано и хемија је одмах кренула... Љубав на први поглед и први укус. Без размишљања, остављам сва друга пива која сам пио и узимам за верног пратиоца само ову врсту ирског пива. Такозвано "ејл" црвено пиво. Цена је прилична, али је квалитета тако очигледна... bendoff Ко ово пиво не проба, не може рећи да је пио пиво. ГДЕ, где, где, где братее ??? ekstra Колико пара ако није тајна ? Јел има у 0.5 амбалажи ? Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 Данас пробано и хемија је одмах кренула... Љубав на први поглед и први укус. Без размишљања, остављам сва друга пива која сам пио и узимам за верног пратиоца само ову врсту ирског пива. Такозвано "ејл" црвено пиво. Цена је прилична, али је квалитета тако очигледна... bendoff Ко ово пиво не проба, не може рећи да је пио пиво. How much у кафани? Ја мислим да је у супермаркету око 200 дин ekstra а колико је тек у кафани...Иначе, црвена пива ми јако пријају. Ми то немамо, код нас је изгледа тај немачко-чешки пивски фазон. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 Ma ništa bez Jelena u konzervi bendoffТо само кад мораш на брзину да узмеш, нема амбалаже и сл. Стаклена флаша рулз! Е али занимљива ствар, скоро сам провалио, да чак и са кауцијом флаша не дође скупља много, ако уопште и буде скупља од лименке. Бар у Максију... А иначе шта знам, ту су ми негде, има лименка своје дражи, само што кад остане при крају боље да проспеш а из стакла можеш све да попијеш ekstra Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 anegdota, mesto dešavanja radnje London 2005 godine... vrhunski restoran sastanak direktora vodećih pivarskih brenodva u Evropi. Direktori Karlsberga, Hajnekena, Efesa i Ginisa dogovaraju se o strategiji i tržištu. U pauzi dolazi konobar i direktori naručuju pića i ića... Direktor Karlsberga naruči Karlsberg, direktor Hajnekena naruči Hajneken, direktor Efesa naravno naruči Efes. Dođe konobar i do direktora Ginisa.."gospodine šta vi želite?" - Paaaa, daj mi koka-kolu. Ode konobar. Zaprepašćeni direktori ostalih pivara gledaju se u čudu i na kraju pitaše direktora Ginisa, zašto je naručio koka-kolu. "Pa hteo sam da naručim Ginis, ali vidim niko ne pije ovde pivo, pa reko da ne budem sam" bendoff Има истине ekstra Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 Е, а јесте провалили да зависи и од серије до серије. У неким серијама нема пене ни за лек, у неким, пак, можеш да седнеш на пену а њој ништа. Говорим о домаћим варијантама. Ове где нема пене су киселе, безвезе, а ове друге су... лек. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука