feeble Написано Децембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 Ја не знам чему служе тетоваже, али немам ништа против иако сам углавном конзервативан и ретроградан по већини питања . Чак шта више, то зна доста лепо да изгледа на људима тј, женскама. verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 ...šminkanje također,koji su razlozi žene za šminkanje,naoruža se tako i onda vrši nasilje nad okolinom to je sva poenta šminkanja,tetoviranja i ostalih plemenskih običajaE, ovo si apsolvirao Dodala bih vezano za tatoo-art jednu informaciu...koliko god se mi trudili da objasnimo razloge za odobravam-ne odobravam, postoje kulture u kojima, biti ne tetoviran zači - nemam identitet. Šare na nihovom tjelu ih legitimišu, njihovi korijeni, titula i svi uspjesi....oznaka za status. Kada žele da kazne mladog člana ne daju mu da se tetovira i za njih on ne postoji. Naše različitosti ovaj svijet čine posebnim. Ne bi valjalo da smo svi isti. verum est in beer, Млађони and Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 <br /><br />Gledao sam, u zatvoru se tacno zna ko kave tetovaze nosi, po tome se raspoznaju ko je na koliko osudjen ,hijerarhija i sl...<br />Oni koji su cinkali izdali i sl se nasilno tetoviraju <br /><br /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 e nem pojma Да није овај http://www.tattooportal.org/?page=profil&clan_id=516 Ако је тај, има фине тетоваже колико видим. Jeste :-) Послато користећи Тапаток 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
milibaja Написано Децембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 Nisam mislio da ovo istetoviram.. Nego dobar odgovor zašto ne istetovirati. Mislio sam da istetoviram .. Sve za Hrista, Hrista ni za šta.. Na nekom od crkvenih jezika... Dugo sam razmišljao i još se uvek dvoumim baš zbog tog što se kako mnogi kažu Hrišćanstvo ne slaže sa tim. mnogo je moderno i svi su se istetovirali ili ce se tetovirati tako da............ sta ja znam!!!!!!!! misli da treba i da si "tip"za tatoo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 @Raymond Red Reddington UV ink...nestabilan pigment. Traje od par nedelja pa do par godina, zavisi ko je proizvođač. Efekat može biti dobar kada se radi kao dodatak na black & grey tattoo, naravno pod UV rasvjetom. хвала на инфо.. Договорио сам са татто мајстором ова са УВ снимка...само обична..и са именима моје деце и супруге која се појављују... биће на десној руци..подлактица...неће бити н рамену...као ова... мања и суптилнија.. за почетак... после ко зна... има да ставим на врат „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 Samo pazite da ne završite ovako Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Фебруар 6, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2014 Da li je tetoviranje u duhu Crkve? Meni se čini da nije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Фебруар 6, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2014 Da li je tetoviranje u duhu Crkve? Meni se čini da nije. ja mislim da bi trebao to da prijavis nadleznom svesteniku sta ti mislis? verum est in beer, DankaM and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 6, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2014 Da li je tetoviranje u duhu Crkve? Meni se čini da nije. ЈА мислим да би ти прво требало да одговориш на све оне ласцивне понуде које си добио на свом статусу, па тек онда да прозиваш девојке даље. Мислим да је поштено да не завлачиш никог, то тек није у духу Цркве. DankaM and Ayla је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Фебруар 6, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2014 ja mislim da bi trebao to da prijavis nadleznom svesteniku sta ti mislis? Mislim da na normalno pitanje može da se da normalan odgovor a ne da se iz petnih žila trudi da se bude drugačiji, vickast i šta ti ja znam.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Фебруар 6, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2014 ЈА мислим да би ти прво требало да одговориш на све оне ласцивне понуде које си добио на свом статусу, па тек онда да прозиваш девојке даље. Мислим да је поштено да не завлачиш никог, то тек није у духу Цркве. @@Nebojš.a, U pravu je čovek... Realno, ti si pokušao da budeš duhovit, pa ti nije uspelo, a sad ispoljavaš povređenu sujetu; veruj mi, tako nikad nećeš naći curu... Ayla and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Фебруар 6, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2014 Mislim da na normalno pitanje može da se da normalan odgovor a ne da se iz petnih žila trudi da se bude drugačiji, vickast i šta ti ja znam.. onda me nijesi razumio ja sam mislio da ispovijedis svojem svesteniku zluradost, neprilicno ponasanje kao i nevaspitanje jesi li me sada shvatio? Ayla , RYLAH and DankaM је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Фебруар 6, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2014 Где пише нешто о тетовирању? Gde piše da treba da se krsti sa tri prsta? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Фебруар 6, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2014 Možda bi trebalo ovo da prebacimo na neku drugu temu, al' veze nemam na koju... "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука