Margareta Написано Децембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2013 Шта се то тетоважом говори што речима не може? Nije meni postavljeno pitanje, al' ću biti slobodna pa i ja probati da odgovorim na njega. Zašto uopšte tetovaža na nekome mora nešto da govori drugima? Valjda je to deo čoveka koji je poseduje, nešto što je njegovo, lično, intimno, ma koliko god transparentna bila, ti ne znaš šta ona znači i zašto je baš takva kakva jeste. Zna on. A to je jedino bitno. Банатски деран and Ayla је реаговао/ла на ово 2 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Децембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2013 Ja uopšte ne mogu da razumem ljude koji se tetoviraju. Za mene je to ružno i ekstremno glupo. Ružno zato što nas je Bog stvorio prema svom obličju,a mi bismo da nešto ispravljamo,da dopisujemo reči,slova,slike...jer da je trebalo da budemo "obeleženi" rodili bismo se kao takvi...istetovirani ko od majke rodjeni. Ja kad pitam nekog koliko mu je važna tetovaža nekog imena,odgovor je najčešće da je to ime njegovog bližnjeg...ali u istinu je to samo dobro opravdanje za tetovažu...koja je po nekim ljudima jako cool. Ne osudjujem nikog,samo razmišljam i ne mogu da razumem.....šta će nam takva gordost i nebuloza. Jelena 76 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Децембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2013 Ne Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Децембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2013 Ja uopšte ne mogu da razumem ljude koji se tetoviraju. Za mene je to ružno i ekstremno glupo. Ružno zato što nas je Bog stvorio prema svom obličju,a mi bismo da nešto ispravljamo,da dopisujemo reči,slova,slike...jer da je trebalo da budemo "obeleženi" rodili bismo se kao takvi...istetovirani ko od majke rodjeni. Ja kad pitam nekog koliko mu je važna tetovaža nekog imena,odgovor je najčešće da je to ime njegovog bližnjeg...ali u istinu je to samo dobro opravdanje za tetovažu...koja je po nekim ljudima jako cool. Ne osudjujem nikog,samo razmišljam i ne mogu da razumem.....šta će nam takva gordost i nebuloza. Nismo svi isti. I svako će drugačije da razmišlja. Bog je reko brak izmedju muškarca i žene danas postoje gey brakovi. Zašto se žene šminkaju ugradjuju silikone zašto ruže prirodnu leptu? Ja sam se lično ohladio od ideje tetovaže ali ne mogu da kažem da je odvratno i ružnu. Tetovaža nekad popravi tu fizičku lepotu čoveka. Zar nije bitno ono što je iz srca iz duše? Банатски деран је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Децембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2013 Lepota je u oku posmatrača. Jelena 76 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2013 Ja uopšte ne mogu da razumem ljude koji se tetoviraju. Za mene je to ružno i ekstremno glupo. Ružno zato što nas je Bog stvorio prema svom obličju,a mi bismo da nešto ispravljamo,da dopisujemo reči,slova,slike...jer da je trebalo da budemo "obeleženi" rodili bismo se kao takvi...istetovirani ko od majke rodjeni. Ja Laro vas ne razumijem. Kako to mislite prema svojem obličju. Koje je to obličje? Zar ljudi nijesu bili prvo prah? Da li ste protiv ukrašavanja stvari? Šta mislite o doniranju organa? Банатски деран је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Децембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2013 da je trebalo da budemo "obeleženi" rodili bismo se kao takvi...istetovirani ko od majke rodjeni. Ti verovatno ideš gola? Pošto se rađamo goli... čemu onda garderoba? Verovatno se i depiliraš, čisto sumnjam da ideš unaokolo dlakavih nogu i ruku... Čemu to? Rađamo se sa dlakama. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Банатски деран Написано Децембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2013 Nemojte tako,mozda Lara seta kao vukodlak,gola i bosa po ulici ali zato ima kompijuter i internet.. PS. Larinom logikom,Bog od nas zeli da idemo goli i bosi jer da je hteo da nosimo odecu,u njoj bi se i rodili.. Равно,нигде брда све је равно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2013 prema riječima apostola, ostavljam sve ono što je za mnom, a stremim onome što je preda mnom, tako i ljudi, kao bića emocija, vezuju se za neke stvari i događaje iz prošlosti, i kao kolekcionari uspomena, ponekad tme mjere svoje postojanje. Neke stvari u životu definitivno zavrjeđuju podsjećanje, jer označavaju trenutak koji je važan, i označavaju ga ili kao prelomni, ili kao trenutak koji ne treba da se zaboravi, usljed slabosti uma i svakodnevnog zatrpavanja informacijama manjeg značaja. Obzirom da je tattoo, permanentan (mada sada i nije) ljudi su se odlučivali za ovaj način bilježenja uspomena, koje bi bile tako neizbrisive, a opet, lako dostupne za razliku od nepouzdanog uma i sjećanja. Saglasan sam sa Aylom, da bi moja tetovaža trebala da nosi pečat nečega što sam iznio, i ostvario, a opet drugima manje znači ili skoro pa ništa. Zato je tattoo u stvari lična priča, koja zbog moje transparentosti, i otvorenosti ne treba da bude sakrivena u ćoškovima sjećanja. Umjetnost i jeste način kako bol i patnju zemaljskog života uzvisujemo do ljepote, i zato dobro odrađena tetovaža sa dubokim smislom za mene? Da, naravno. Ayla је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 Ја када би се тетовирао вероватно би изгледао као покретни иконостас...онда би отишао у храм да ме освештају Жедни је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Децембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 Ја планирам Matrix тетоважу..по целој десној руци... нешта слично „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Децембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 Ова је лудлио „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Децембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 "...не ударајте на се каквих биљега. Ја сам Господ!" (Трећа Књига Мојсијева 19:28) Jelena 76 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 @Raymond Red Reddington UV ink...nestabilan pigment. Traje od par nedelja pa do par godina, zavisi ko je proizvođač. Efekat može biti dobar kada se radi kao dodatak na black & grey tattoo, naravno pod UV rasvjetom. Лапис Лазули and Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 "...не ударајте на се каквих биљега. Ја сам Господ!" (Трећа Књига Мојсијева 19:28) koje ono životinje starozavetni ljudi nisu smeli da jedu? Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука