Агница Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 Ja nemam razloga, a u njihove ne ulazim, ako i jesu. Stvar ličnog izbora. Smiješno je generalizovati i tvrditi nešto, a postoje i drugačija svjedočenja. Prestrogi smo, i ne valja to. Stara čovjek brže. I zašto mi namiguješ? Намигујем због тикова,тако ми престроги.. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 Управо сада, Агница рече Намигујем због тикова,тако ми престроги.. Znači, stroga u pokušaju, i ne voliš tetovaže. Sve si rekla, hvala. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 Suncokrete, ali ja samo navodim različita iskustva. Znam ja šta su monasi, ili ko su monasi...i zašto ti je muka, Suncokrete dragi? Šta te to muči? Imaš svoj krst? Nosi ga kako znaš i umiješ, i platićeš na mostu...ako ne, onda na ćupriji, svako kako ga sleduje. I meni i tebi, po zasluzi...do tada, dohvati se svog tereta, a ostale pusti da nose svoj. Јелена011, Suncokret54, Paradoksologija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 29 minutes ago, Suncokret54 рече ... или где су... па срећан ти рад... Nemoj, Suncokrete...svak je tamo gdje treba biti. Moj rad jeste srećan, ja sam srećno biće, ne jer imam posla koliko ga imam, nego jer sam među tim ljudima upoznala divna bića, i osjetila iskrenost i dobrotu. I pazi, oni, koji su marginalizovani, nikada nisu dozvolili sebi da osude druge, kao što drugi njih osuđuju, jer to su duše mile. Mnogi se ovdje ogriješiše koristeći ime Božije, nemoj i ti. Je li ti i dalje muka, Suncokrete? Suncokret54, Paradoksologija and Јелена011 је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 Te godine sam bila u KC-u. Liječili su me od opekotina. Cijelo tijelo je izgorelo, Niko ne zna kako se to desilo, a ja još manje, jer bijah u kolijevci. I tako...prođoh sa par ožiljaka, koje predivno nosim...i nekako su se divno uklopili u moje tetovaže. Nisi prolupao, samo imaš stav, ali ne budi tako tvrd...znam da si pun ljubavi. Goku, Paradoksologija, Јелена011 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 27 minutes ago, Ayla рече Nemoj, Suncokrete...svak je tamo gdje treba biti. Moj rad jeste srećan, ja sam srećno biće, ne jer imam posla koliko ga imam, nego jer sam među tim ljudima upoznala divna bića, i osjetila iskrenost i dobrotu. I pazi, oni, koji su marginalizovani, nikada nisu dozvolili sebi da osude druge, kao što drugi njih osuđuju, jer to su duše mile. Mnogi se ovdje ogriješiše koristeći ime Božije, nemoj i ti. Je li ti i dalje muka, Suncokrete? Ti si srecna djevojcica http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 1 minute ago, Ronald рече Ti si srecna djevojcica Ja sam samo tetovirana teta s naočarima. Edit - Veoma srećna, tetovirana teta, s naočarima. Ronald је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 2 minutes ago, Ayla рече Ja sam samo tetovirana teta s naočarima. Daleko si ti od tete http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 Neka, vraže mali Ronald and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 17 hours ago, Ayla рече Da...znam da je cijenjeni umjetnik bio veoma otvoren po pitanju mnogo čega. Kako se nađe opravdanje za ono što volimo, i za one koje volimo...vidiš? pa bivajuci da si ga okarakterisala kao hiv pozitivnog i zestoko dezorjentisanog, sumnajm da znas ista. :-P opravdanje? moguce... ali to ne mijenja ono na sta sam ukazao. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 Управо сада, Pancakes рече pa bivajuci da si ga okarakterisala kao hiv pozitivnog i zestoko dezorjentisanog, sumnajm da znas ista. :-P opravdanje? moguce... ali to ne mijenja ono na sta sam ukazao. Nisam ja. To su podaci koje je plasirala štampa. Možda oni pojma nemaju. Mada, i ti si podatke o njemu dobio na isti način, e ne vjerujem da ste se družili puno, vas dvojica...ili jeste? Neka, Pancakes. Neka tvoj mali ne dira moju djecu, i svi smo mirni. Eh, ta djeca. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 2 minutes ago, Ayla рече Nisam ja. To su podaci koje je plasirala štampa. Možda oni pojma nemaju. Mada, i ti si podatke o njemu dobio na isti način, e ne vjerujem da ste se družili puno, vas dvojica...ili jeste? Neka, Pancakes. Neka tvoj mali ne dira moju djecu, i svi smo mirni. Eh, ta djeca. Nije mozda nemaju pojma, nego nemaju pojma. :-P Jer da ne ukazah na stvari kojima si okarakterisala Princa, kao pogresne, zbilja ne bi bilo nista neobicno da se neckamo i prenemazemo. Ali prisutan je ocigledan manjak povjerenja u moje podatke o njemu, pa je za sve kriva zuta stampa. :-] A stampa je kao sto svi znamo doista poslednji izvor, posebno kada su u pitanju licnosti ovih dimenzija, sa kojih mogu da se prikupljaju tako osjetljivi podaci. (a Prince je inace bio poznat kao very privite person, kako to kazu na eng., to jest neko ko je doista bio izvan domasaja i ozbilnjnih medija, a kamoli senzacionalisticke stampe sa kojih si ti pokupila podatke). Moji podaci su ipak malo brizljivije filtrirani, eto tako da kazem, sada vec zadnjih 7-8 god. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 6 hours ago, Pancakes рече Moji podaci su ipak malo brizljivije filtrirani, eto tako da kazem, sada vec zadnjih 7-8 god. Znači...ti i on ste se ipak družili? ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Август 7, 2016 Пријави Подели Написано Август 7, 2016 22 hours ago, Ayla рече Reci mi, @ines, držiš se svega ovoga što si našla, i postavila...i sretna si, ostvarena...to je to? da Suncokret54 and Н И Н Е је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Август 7, 2016 Пријави Подели Написано Август 7, 2016 2 minutes ago, ines рече da Bravo! ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука