-Владимир- Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 12 minutes ago, Santi рече Ju, kakvi su ovo neprimereni pozivi Да,и ја сам се саблазнио, па још на хришћанском форуму,... ова омладина данас...ц,ц,ц,... куда овај свет иде... Јел може и мени на ПП ? Лапис Лазули and Goku је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 E drugari a cime ste se sablaznili?Ono da znam bar za kakvu se to sablazan zalazem,kad vec svi drugi znaju osim mene? Hahahaha sad vidim sitan tekst,ccc Vladimire sablaznjivi -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kamila Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 1 hour ago, Anika рече ja to ne volim i mislim da postoje i kreativniji nacini da se covek izrazi i ispolji svoju razlicitost. Volim umetnost, ali ne i saranje sosptvenog tela. Poznati su mi ti tetovirani znam neke, karakter nula olos teza/blaza varijanta svi do jednog. PROPALICE. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Santi Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 14 minutes ago, *Jелена* рече Poziv je bio vrlo kulturan izvinicete Nego sad imam neke asocijacije da su mozda tetovaze neprimerene,ccc ,mada kakva je to umetnost bez revolucije,podrzavm i ako je tako PS.kakav je to bajker(pomenula si ranije nesto u vezi sa time) koji se snebiva?! Fine su, na finim su mestima smeštene Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 https://lb3f.lilypie.com/nUWBp1.png Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 8 minutes ago, kamila рече Poznati su mi ti tetovirani znam neke, karakter nula olos teza/blaza varijanta svi do jednog. PROPALICE. Ухххх, тешке и претешке осуђујуће ријечи. Није добро овако генерализовати. Пост ти је за пријавити. Sanja Т. and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Santi Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 12 minutes ago, -Владимир- рече Да,и ја сам се саблазнио, па још на хришћанском форуму,... ова омладина данас...ц,ц,ц,... куда овај свет иде... Јел може и мени на ПП ? Evo sve pocrveneh koliko sam se sablaznila... https://lb3f.lilypie.com/nUWBp1.png Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 4 minutes ago, kamila рече Poznati su mi ti tetovirani znam neke, karakter nula olos teza/blaza varijanta svi do jednog. PROPALICE. Чињеница је да је за кримосе тетовирање апсолутно нужно, због психолошког ефекта. Тако да они чине један добар део клијената, а и комплексаши који хоће да изгледају опасно или модерно. Али знам јако добре људе са тетоважама који нису ни једно ни друго . Не треба генерализовати . Милан Ракић and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Santi Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 2 minutes ago, Goku рече Ухххх, тешке и претешке осуђујуће ријечи. Није добро овако генерализовати. Пост ти је за пријавити. Goku је реаговао/ла на ово 1 https://lb3f.lilypie.com/nUWBp1.png Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 15 minutes ago, kamila рече Poznati su mi ti tetovirani znam neke, karakter nula olos teza/blaza varijanta svi do jednog. PROPALICE. Хммм. Како да кажем, верујем ти на реч да су такви СВИ КОЈЕ познајеш, али, како да кажем, трудимо се да на овом нашем Форуму не генерализујемо људе и тако их, рекао би, олако "крстимо". Тако да... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 Таман кренух да одговорим кад видјех горњи пост Хвала @Santi Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Panthera Leo Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 Да се тако изразим у моје време су се једном приликом сви тетовирали Ј:Н.А. 1985 и сидро насликано.Само је један имао истетовирано и још се тетовирао Гоца Гоца Гоца.Један циганин из Скопља рече за тог Милана који је био сав прекривен Гоцом.Овај ће да полуди од ту Гоцу.И стварно је касније полудео не знам да ли од тетовирања или од Гоцу.Све и за време СФРЈ и док је наша војска постојала касније превелико тетовирање је било дијагноза за коју се ослобађало од војске.И данас на граници мало више прегледају те који су истетовирани чак и кад се ради о младим и безазленим људима.Хрвати се више тетовирају него ми и морбидно на њима изгледају разапети крвави Исуси.Не знам шта да мислим ја се никад не би тетовирао али ето војска ,полиција и сличне институције обраћају пажњу на то.Најсмешније је оно са женским именима која се мењају или се једно додаје крај другого па изгледа као да је неко ударао рецке а није .То је само љубав примитиваца.Мислим тетовирање имена не тетовирање само. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Santi Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 @Goku Goku је реаговао/ла на ово 1 https://lb3f.lilypie.com/nUWBp1.png Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 To je to! Istetoviracu na ramenu : Karakter 0 + Ološ teža/blaža varijanta = PROPALICA Hocu bre da budem autenticna kad vec imam info iz prve ruke,o cemu se tu zapravo radi! Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Santi Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 1 minute ago, Panthera Leo рече Најсмешније је оно са ћенским именима која се мењају или се једно додаје крај другого па изгледа као да је неко ударао рецке а није . Takođe, čuvena je ona: Će umrem za Miki. Precrtano, i ispod piše: Ovo više ne važi -Владимир-, Arsenija, Лапис Лазули and 3 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 https://lb3f.lilypie.com/nUWBp1.png Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 1 minute ago, *Jелена* рече To je to! Istetoviracu na ramenu : Karakter 0 + Ološ teža/blaža varijanta = PROPALICA Одличан приједлог. У мом случају би било: Крвна група 0, а и карактер исто -Владимир- and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука