Hana Написано Децембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2010 Da je Zukorlić bio u mojoj poziciji, do sada bi se žalio svojim prijateljima u Iranu, Pakistanu i Saudijskoj Arabiji na težak položaj muslimana u Srbiji, pogotovo na forumima, onda bi rekao da će forum goreti bude li on nestao sa njega pa bi onda povezao sve to sa genocidom u Srebrenici. Onda bi eventualno tražio od administracije da mu garantuje bezbednost na forumu. ХА ХА ХА! СА ОВИМ СЕ СЛАЖЕМ! :bla: "Бог је, из видљиве и невидљиве природе, властитим рукама саздао човека по своме образу и подобију, обликујући тело од земље, и својим Духом подарио му је словесну и умну душу. А тога човека називамо Божанском иконом, јер израз "по образу"-икони, открива оно што је умно и самовласно, док израз "по подобију" открива могућност уподобљавања врлини." Свети Јован Дамаскин Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hana Написано Децембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2010 A ako je to sve tako, nije li onda apsolutno svejedno kako se ja izjašnjavam? Ili je prosto bitno imati još jednu dušu u organizaciji? у каквој сад организацији? Ти мислиш да сам ја поверовала у Христа јер сам хтела да приступим некаквој организацији? Само се чудим твом размишљању исто колико и ти мом "Бог је, из видљиве и невидљиве природе, властитим рукама саздао човека по своме образу и подобију, обликујући тело од земље, и својим Духом подарио му је словесну и умну душу. А тога човека називамо Божанском иконом, јер израз "по образу"-икони, открива оно што је умно и самовласно, док израз "по подобију" открива могућност уподобљавања врлини." Свети Јован Дамаскин Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Децембар 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 15, 2010 Špijuniraju nas. leteti http://forum.ateisti.com/forum/topic/349?page=1#post-5519 Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2010 Špijuniraju nas. leteti http://forum.ateisti.com/forum/topic/349?page=1#post-5519 Jos malo pa ces boldovani deo slobodno moci da izbrises posto ce uskoro tamo ostati samo vice president. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Децембар 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 15, 2010 Što? Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2010 Što? Vidi Darkov potpis. Ako iz toga nije jasno ne znam iz cega jeste. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Децембар 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 15, 2010 A to.Sećam se da je Pedja i na starom forumu svojim nastupom oterao nekoliko ateista. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Децембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2010 StojadinovicP je bratac sa mnogo nerazjasnjenih tema po pitanju same vjere i odnosa prema njoj.Njegov dozivljaj iste je toliko subjektivno-destruktivan,da ne postoji mogucnost da saslusa sagovornika u ovom virtuelnom prostoru a kamoli da zamisljam scenario da negdje oci u oci razgovaram sa njim.Mislim da bi me pojeo zivog. 1000000001010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2010 Evo kako razmisljaju neki tamosnji clanovi Osim pravoslavaca koji jedini biraju predavače, jer ostale ovce (muslimani, jevreji, budisti...) uopšte nemaju verokvazinauku. A i biraju ih po ko zna kakvim kriterijumima, jer mnogi nisu završili bogosloviju. A i oni koji su završili su veoma upitni. Zar je bogoslovija univerzitetski nivo znanja? Šta oni tamo uče? Frfljaju malo na slavjenoserbskom (strani jezik), crkveno pojanje sa rasponom melodije od DO do RE, malo ispraznog filozofiranja i malo psihologije da lepše manipulišu stadom. Jako znanje! I sad treba takav intelektualni kepec da stane rame uz rame sa matematičarem, biologom, lekarom, arhitektom i ostalima koji su se satrli od učenja. Btw ova pojava je prosvetni radnik. http://forum.ateisti.com/forum/topic/87?page=4#post-5521 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Децембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2010 Uvek me je impresionalo to da su svi moji profesori na fakultetu bili vernici a svi profesori u srednjoj skoli ateisti. kako su uvek poluobrazovane protuve koje predaju u nekoj propaloj srednjoj skoli; znali da je nauka dokazala da Bog ne postoji a oni su jelte intelektualci i naucni radnici; a profeosri na fakultetu znaju sta je znanje i koliko ne znaju pa su uglavnom cutali. Pa ove nesretne ateiste sve na gomilu da iskupis, dobices jedan fakultet i pola naucnog rada. Cuj oni znaju kako se nista ne radi na teoloskom fakultetu 1000000001010 a recimo Bulovic i Jevtic pricaju vise jezika nego svi profesori Filoloskog fakulteta zajedno i imaju vise objavljenih knjiga i predavanja nego ceo filozofski fakultet u poslednjih pedeset godina. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Децембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2010 Uvek me je impresionalo to da su svi moji profesori na fakultetu bili vernici a svi profesori u srednjoj skoli ateisti. kako su uvek poluobrazovane protuve koje predaju u nekoj propaloj srednjoj skoli; znali da je nauka dokazala da Bog ne postoji a oni su jelte intelektualci i naucni radnici; a profeosri na fakultetu znaju sta je znanje i koliko ne znaju pa su uglavnom cutali. Pa ove nesretne ateiste sve na gomilu da iskupis, dobices jedan fakultet i pola naucnog rada. Cuj oni znaju kako se nista ne radi na teoloskom fakultetu 1000000001010 a recimo Bulovic i Jevtic pricaju vise jezika nego svi profesori Filoloskog fakulteta zajedno i imaju vise objavljenih knjiga i predavanja nego ceo filozofski fakultet u poslednjih pedeset godina. Лепо речено! 0409_feel Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
XIO Написано Децембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2010 Видим... одем на кратко, већ се створи тема чија је готово једина сврха ко ће више и сочније да пљуне на атеисте. Кад бих дао одговор на све што је одваљено на овој теми био бих овде до сутра. Е ескуенвај и Дарко, превише сте ви мекани за овакве теме. Бог је скоро па свемогућ. Он може све да уради... осим да изневери очекивања свог верника. XIO Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Децембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2010 Видим... одем на кратко, већ се створи тема чија је готово једина сврха ко ће више и сочније да пљуне на атеисте. Кад бих дао одговор на све што је одваљено на овој теми био бих овде до сутра. Е ескуенвај и Дарко, превише сте ви мекани за овакве теме. Ko je пљувао на атеисте? Колико сам могао видети, једино се говорило о Стојадиновићу као мнохо нервозном саговорнику. Ја и још неколико људи је чак похвалило размишљање скувајена због чега он мисли да се атеисти намрште у вези вере, јер неке ствари је оправдано рекао које проистичу из понашања неки људи који се представљају као верујући. А шта за тебе није понижавање верујућих? Када им кажеш да се проваљују када се слажу са науком? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
XIO Написано Децембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2010 a svi profesori u srednjoj skoli ateisti. kako su uvek poluobrazovane protuve koje predaju u nekoj propaloj srednjoj skoli; Па штампај...небих ја тебе ударо да те сретнем, само би ти летке поцјепо и запалио пред твојим очима. И шта ћеш онда?Можеш само плакати За почетак. Бог је скоро па свемогућ. Он може све да уради... осим да изневери очекивања свог верника. XIO Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rogi Написано Децембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2010 a ateisti dele letke? cogito ergo deus est Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука